|
Author |
Message |
Mihaela
|
Post subject: Florian Pittis Posted: Mon Aug 06, 2007 10:09 am |
|
Se pare ca 2007 vrea sa ne lase tare saraci! Spun asta gandindu-ma la cel care a plecat ieri, Florian Pittis ( si la ceilalti, pe al caror bilet de plecare scrie tot 2007!!).
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
_________________ Mihaela A.G.(mag) (http://argmihaela.blogspot.com) "Există în noi ceva mai adânc decât noi înşine". (Sf. Augustin)
|
|
|
|
 |
mermaid
|
Post subject: Posted: Mon Aug 06, 2007 11:00 am |
Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm Posts: 357 Location: bucuresti
|
Eram la liceu, in clasa a X-a si o colega, cu mare dragoste de teatru si muzica folk, ni l-a adus pe Pittis la serbarea de inceput de an. A dost de acord sa joace cu noi pe scena ceva improvizat. Era magic... ne-a vorbit de Phoenix, de rock-ul vechi, care spunea el, este amenintarea cu forta, pe cand rock-ul nou este forta... Care-i mai puternic? Ne intreba... La un moment dat, o eleva s-a ridicat in picioare si l-a intrebat: "Domnule Pittis, de ce purtati plete?" la care el a raspuns: In piesa in care joc, Ancheta asupra unui tanar care n-a facut nimic, exista un raspuns genial : D'AIA! "
Nu-i placea nimic conventional... ne vorbea despre frumusetea altfel, asa incat, in urmatorii doi ani, toti am eliminat artificiile si ne gratulam cu apelative ca : ghebosule, pocito, uratanie.... si eram foarte mandri sa fim urati pe din'afara ... o perioada frumoasa in care pot sa spun ca am trait detasata de superficial, cautand esenta... apoi... m-a luat valul...
odihneasca-se in pace.
_________________ Ignis Natura Renovatur Integra
|
|
|
|
 |
Innana
|
Post subject: Posted: Tue Aug 07, 2007 2:42 am |
|
Ne-a zdruncinat pe multi aceasta plecare a lui..Am crescut practic cu vocea sa,in neuitatele seri de sambata in care urmaream teleenciclopedia,apoi spiritul sau nonconformist,imbinat armonios cu poezia ,dar si cu decenta, mi-au impregnat adolescenta..Nu cred ca va putea fi uitat usor,..vocea sa calda e demult intrata in sufletele noastre,dar cu siguranta ii vom simti lipsa in peisajul romanesc...Dumnezeu sa-l ierte,fie sa fie in Lumina acolo unde e acum,iar Ingerii cu el..
|
|
|
|
 |
mermaid
|
Post subject: Posted: Tue Aug 07, 2007 8:43 am |
Joined: Thu Nov 17, 2005 12:59 pm Posts: 357 Location: bucuresti
|
Da... inspira respect si consideratie... chiar si in vama, la nudisti... nu dau aiurea acest exemplu... si nu este strident. Era respectul pentru un mod de viata... "Salvati vama, - spunea...- salvati-o de noi..."
_________________ Ignis Natura Renovatur Integra
|
|
|
|
 |
|
|