Multumesc Coser. Foarte interesant si greu

Si pt ca nu vreau sa vin iar doar cu-n multumesc as vrea sa continui un pic cu traducerea, pt. ca poate fi utila.
12 personalitati arhetipale
Aceste 12 personalitati se pot pune in relatie una cu alta, aceste relatii transformandu-se ele insele in personalitati diferite. Se pot obtine astfel 66 de personalitati individuale diferite. Chiar 220 daca luam 3 cate 3...
Iata cele 12 personalitati de baza:
Personalità 1: "Razboinicul"
Daca doresc sa aflu mai mult despre forta razboinicului din mine, despre capacitatea mea de a ma afirma in maniera agresiva, despre ce pot eu sa fiu (un las sau un erou) - atunci voi deschide Harta Persona pentru Marte
Personalità 2: "Frumusetea"
Daca doresc sa aflu mai multe despre nesigurantele mele despre valorile mele si despre self-esteem-ul meu, despre senzualitatea mea si dorintele sexuale, despre capacitatea mea de a ma distra - atunci voi deschide Harta Persona pentru Venus
Personalità 3: "Intelectualul"
Daca doresc sa aflu mai multe despre flezibilitatea mea, despre interactiunile mele, verbale si nu numai, cu lumea din jur, despre modul meu de a relationa, despre felul in care comunic si despre inteligenta mea - atunci voi deschide Harta Persona pentru Mercur
Personalità 4: "Mama" ("Copilasul")
Daca doresc sa aflu mai multe despre feminitatea mea, despre copilul din mine, despre zenzatiile mele, despre siguranta si confort, despre partea mea feminina din psihe - atunci voi deschide Harta Persona pentru Luna (sa retinem aceasta harta ca fiind cel mai important instrument - in afara hartii natale - pentru explorarea lumii interioare a unei persoane).
Personalità 5: "Eroul" ("Tatal")
Daca doresc sa aflu mai multe despre vitalitatea mea, despre Eul meu, despre forta vitala ce se afla in interiorul meu - atunci voi deschide Harta Persona pentru Soare - harta de care dispunem deja, fiind chiar harta noastra natala
Personalità 6: "Ratiunea" ("Personalitatea represiva")
Daca doresc sa aflu mai multe despre circumstantele la care sunt nevoit sa ma adaptez, asupra lucrurilor pe care trebuie sa le accept - atunci voi deschide Harta Persona pentru Mercur (identica cu harta pt personalitatea nr. 3)
Personalità 7: "Ceilalti"
Daca doresc sa aflu mai multe despre felul in care ma inteleg cu alte persoane, cu partenerul, cu lumea - atunci voi deschide Harta Persona pentru Venus - (identica cu harta pt. personalitatea 2)
Personalità 8: "Fanaticul"
Daca doresc sa aflu mai multe despre fortele demonice care ma impiedica sa traiesc, despre felul in care vad lumea de dincolo - atunci voi deschide Harta Persona pentru Pluton
Personalità 9: "Filosoful"
Daca doresc sa aflu mai multe despre semnificatia vietii mele, despre tamaduitorul din mine, despre viata mea spirituala si relatia mea cu Divinitatea - atunci voi deschide Harta Persona pentru Jupiter
Personalità 10: "Batranul (Batrana)" ("Legiuitorul")
Daca doresc sa aflu mai multe despre "lege", despre aspiratiile mele superioare, despre vocatia mea si despre adevarul pe care nu reusesc sa-l ajung - atunci voi deschide Harta Persona pentru Saturn
Personalità 11: "Eliberatorul"
Daca doresc sa aflu mai multe despre modul in care-mi pot dobandi libertatea si independenta, despre acl domeniu din viata mea in care ma pot elibera de orice adictie - atunci voi deschide Harta Persona pentru Uranus
Personalità 12: "Maestrul"
Daca doresc sa aflu mai multe despre trecerea de la tenebre la lumina, despre "lumea mayei", despre felul in care pot depasi iluzia lumii - atunci voi deschide Harta Persona pentru Neptun
(traducere din italiana de pe Astro.com )