It is currently Mon Jun 09, 2025 8:49 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: As dori informatii despre astrograma mea.
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 4:04 pm 

Sunt nascuta in Bucuresti in data de 27.10.1954 la ora 1 a.m..
Multumiri si mai discutam. :)

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 13, 2006 9:08 pm 

Buna, Ella. Ai ascendentul in Leu, si cele mai multe planete in casa a III-a. Iti place sa comunici des cu altii, sa schimbi idei (nu ai o gramada de prietene, cu acest aspect?), Soarele in aceasta casa te face o persoana inteligenta, echilibrata din punct de vedere yin- yang (Soare cj Luna), esti un orator innascut, dar esti plina de neprevazut, uneori poti deveni chiar violenta (Soare cuadrat Marte, Uranus si Jupiter) sau poti avea un partener violent. Probabil esti predispusa spre excese, esti genul de om caruia ii place sa faca totul pana la capat si chiar mai mult decat atat, se poate sa ai o parere excelenta despre tine si sa te cam supraapreciezi, in orice caz trebuie sa fii o persoana optimista, chiar daca conjunctia Soare- Saturn te-a facut sa inaintezi greu in viata, iar lucrurile nu ti-au iesit din prima (e interesant daca nu te simti mai implinita acum sau oarecum mai fericita decat in anii adolescentei, in general aceasta conjunctie aduce greutati in prima parte a vietii, intarzieri si obstacole de tot felul). Foarte interesant, Soarele este in conjunctie si cu Neptun, esti intuitiva, atrasa de arta si frumos, iar aspectul fizic probabil este placut (Soare sextil Ascendent, cu oarece retineri, Soarele este in Scorpion iar Asc in Leu..). Parerea mea este ca ai o personalitate complexa, nu suporti monotonia, te atrage neprevazutul.Probabil ai voce frumoasa, iar ceea ce exprimi este destul de dur uneori, esti asa cum se spune un om dintr-o bucata- nu-ti este straina ironia "bine plasata"(Mercur in Scorpion, conjunt Soare/ Luna, iti place sa dai uneori si sfaturi). Pluto in conjunctie cu Asc - ai o privire magnetica si in general esti destul de radicala.
Esti pasionala, temperamentala, esti o buna camarada, iti place sa te bucuri de viata, te simti implinita cel mai mult in familie , Venus- Sagetator c IV-a sextil Marte, trigon Jupiter si Uranus, ai sex-appeal, insa ai grija sa nu recurgi la forte obscure pt a te razbuna daca ceva nu iese cum vrei tu, in orice caz Venus in cuadratura cu Pluto te predispune la asa ceva.
Astept un feed back sa-mi spui daca te-am lamurit cu ceva, pt ca mai am multe de invatat...

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 12:57 pm 

Multumesc Marta.Esti tare!Ai dreptate in proportie de 98%, asta pentru ca nu ai nuantat unele aspecte.

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 6:14 pm 

Cu placere, numai bine.

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 4:02 pm 

In legatura cu nuantele, mea culpa, dar nu sunt Mafalda :roll: Ai nevoie cumva si de vreun sfat, sau doreai doar un fel de ghicit (nu vreau sa fiu malitioasa)Oricum, eu imi permit sa-ti dau un mic sfat- incearca sa-ti dezvolti mai mult latura spirituala..cred ca toti avem mare nevoie de asta..

Post subject: Iesirea la suprafata
PostPosted: Mon Jun 19, 2006 10:37 am 

Draga Marta,
Nu consider ca esti malitioasa, nu ma cunosti asa ca ai spus primul lucru care ti-a venit in minte vis-a-vis de o alta persoana.Multumesc pentru sfat.De altfe, practicarea isihasmului ca fiind modul cel mai direct de legatura cu Divinitatea pentru noi cei din spatiul acesta , nu-mi este straina.Am trecut prin multe incercari dar intotdeauna echilibrul pe care mi l-a credinta m-a fact sa izbandesc. :)

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 19, 2006 10:01 pm 
Draga ella, as vrea sa spun cateva lucruri despre astrograma ta (in definitiv tu ai postat datele si ai solicitat acest lucru), pentru ca mie mi se pare a fi o astrograma cu totul speciala, adica ceva ce eu nu am mai intalnit (asta pt ca sunt incepatoare).

Deci Scorpion cu ascendent in Leu, cu un clusterum de 5 planete in Scorpion, toate in casa 3 in emisfera nord, adica un egoism feroce. Si cu Pluton pe ascendent in casa 1. Mercur si Venus retrograde.
Nu vreau sa fac o interpretare completa dar asta arata o persoana care nu uita niciodata sa-l faca sa plateasca pe cel care eventual te-a ranit in vreun mod, pregatind razbunari infioratoare. Ai replica taioasa, sarcastica si care inteapa precum scorpionul(Mercur in Sco) Pluton pe asc te face extrem de senzitiva si nu scapi nici un detaliu dintr-o anume situatie prin care treci. Esti pasionala si furtunoasa cand te manifesti.

Venus in cuadratura cu Pluton te-a facut sa traiesti iubirea intr-un mod dureros si dramatic, un fel de dorinte arzatoare neimplinite, relatiile de dragoste fiind zbuciumate si frustrante.

Si as putea sa continui tot asa...Pentru ca eu consider ca aceasta astrograma contine un program de autodistrugere in cazul in care nu te indrepti spre credinta in Dumnezeu clasica, ortodoxa sau spre alta forma de spiritualitate.

Ceea ce vreau sa spun de fapt este faptul ca daca tu ti-ai depasit aceasta astrograma inseamna ca esti un om evoluat, si vreau chiar sa te felicit. Pentru ca esti la o varsta cand stii deja ce se intampla cu viata ta, iar daca ai scris aici inseamna ca studiezi si citesti lucruri de domeniul spiritualitatii.

Punctul reflex al careului in T(de fapt sunt mai multe careuri in T), este casa 9.

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 19, 2006 11:09 pm 

buna
..voiam sa va uitati putin si peste astrograma mea...aspecte generale si eu sunt tot un scorpion...am mai postat eram curioasa intro problema ...de acea expresia "program de autodistrugere" imi este cunoscuta...cateodata simt ca dau o lupata interioara cu mine....da suna cam ciudat....daca aveti timp...va multumesc!
datele mele ora 7.25 am , 1975 luna noiembrie ziua 7 in sighisoara , jud. mures

Post subject: Multumiri
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 5:03 pm 

Multumesc in primul rand Mihaelei pentu ca mi-a acordat atentie si a accentuat ceea ce tine de aspectele grele ale astrogramei mele.In al doilea rand, vreau sa va spun, dragii mei, ca i-mi este si mai clar ca un destin poate fi creionat prin datele nasterii si prin efemeride dar asta inseamna prea putin.Prin propria mea existenta contrazic arhetipul creat de astrograma.Nu am fost niciodata egoista, am pus binele celorlalti; frati, parinti, colegi, prieteni cel putin la nivelul meu si de cele mai multe ori mai presus de interesul meu.Am avut si am compasiune pentru toti cei neajutorati, incepand chiar cu plantele si terminand cu oamenii, si fac tot ce pot sa ajut.Am acel blestem al Casandrei, in sensul ca prevad evenimentele si ii previn pe cei ce vor fi implicati dar nu sunt ascultata.I-mi place armonia si in toate colectivele in care am lucrat am creat-o cu rabdare si tact Avand o varsta pot sa spun ca nu putini au fost cele si de cele mai multe ori cei(barbati)care m-au invidiat chiar fara motiv(probabil plati karmice), simteam doar ca e nedrept, dar chiar daca am putut, nu le-am facut niciodata nici cel mai mic rau, socotindu-ma un om prea puternic care nu-si iroseste energia decat pentru a crea.Si multe altele...

Post subject:
PostPosted: Sun Jul 09, 2006 3:59 am 

Ma bucur foarte tare ca am devenit membra a acestui site. In general, sunt o persoana destul de curioasa si ma preocupa astfel de lucruri precum astrograma. Prin urmare, v-as fi mai mult decat recunoscatoare daca in putinul timp liber m-ati putea ajuta si pe mine. Sunt nascuta pe 3 iulie 1986, judetul Ilfov, ora 18.30. Sunt zodia rac, insa de curand mi-am dat seama ca sunt o persoana foarte dificila si uneori imi este mie insami greu sa ma inteleg. Sper sa ma puteti ajuta. Va multumesc anticipat, Cristina.

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 10, 2006 7:07 am 

Cristina,
In ce localitate te-ai nascut ?
Maria

Post subject: raspuns
PostPosted: Mon Jul 10, 2006 5:25 pm 

M-am nascut in localitatea Jilava, Jud. Ilfov...Nu stiu daca se ia in considerare ca fiind Bucuresti, sau jud Ilfov, de aceea am scris jud. Ilfov, pt a fi mai sigura....Oricum multumesc mult. Astept cu nerabdare informatii despre astrograma mea, in functie de cum va permite timpul.

Post subject: Re: raspuns
PostPosted: Tue Jul 11, 2006 8:20 am 
Admin

Image

Da, ai dreptate esti un om plin de contradictii care trece frecvent de la accese de generozitate, la accese de rautate. Iti place sa fii in centrul atentiei si chiar ai o putere speciala care atrage atentia. Dar brusc te plictisesti de atentia care iti este acordata si ai reactii ilogice.
Cauza pare sa fie o teama subconstienta de dezamagire... ti-e teama sa nu fii dezamagita de cei apropiati si din cauza asta ajungi sa ai reactii care ii indeparteaza (desi tu rational nu vrei asta) pentru a te apara.
Ai o viata cam dura...

Profile Send private message E-mail  

Page 1 of 1 [ 13 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]