Tema orara a fost ridicata pe 20 iulie 2006, ora 10:00 46:15N, 27:40E (cand am vazut post-ul tau).
Tema orara ridicata ofera un raspuns mai putin bun pentru tine.
Da relatia are un viitor, dar un viitor negativ, ceva care te trage inapoi, ceva care merge doar pt a te face trista si vesnic nemultumita. Acesta pare sa fie viitorul pe care vrei sa ti-l construiesti impreuna cu el. Un Saturn puternic pe casa XI face relatia rece, mai ales ca se opune lui Neptun din V, care compromite de-a dreptul axa afectivitatii V-XI. Luna pe ultimul grad al zodiei Taur (gradul anaretic) aduce casei XI un plus de tristete si de vulnerabilitate. Ai un avantaj cu Marte in casa XII, dar este unul negativ (probabil ca tu chiar tragi de el, iar lui ii covine situatia, dar mai mult nu face) pentru ca avantajul acesta se intoarce impotriva ta si te intristeaza.
Tema este buna pentru experineta ta relationala. Trigonul pe care Soarele, ca guv XII, il face la NN. ceva inveti de aici, ceva care iti va folosi mult timp, poate toata viata.
Eu cred ca a venit momentul sa fii sincera cu tine - Lilith pe ascendent indica ceva impur in motivatia ta. Daca vrei sa-ti fie bine fii sincera cu tine...
IATA SI TEMA