|
Author |
Message |
iriss1968
|
Post subject: Am nevoie de un sfat bun Posted: Thu Jan 18, 2007 3:03 pm |
|
M-ati mai ajutat si altadata,in special tu,Georghita,si va multumesc tare mult...
Acum insa am mare nevoie de un sfat bun...Exista posibilitatea sa-mi schimb locul de munca(din septembrie),dar ar trebui sa incep demersurile din martie-aprilie.Ar putea fi vorba si de o promovare...
Tinan cont de datele mele-29 martie 1968,aproximativ ora12.30,Tg.Neamt-am sanse sa reusesc,merita sa lupt(pentru ca asta ar trebui sa fac,din pacate...)???Pentru ca sunt sleita de resurse-de la cele financiare pana la cele ...sufletesti...
Va multumesc anticipat
|
|
|
|
 |
Marta
|
Post subject: Posted: Thu Jan 18, 2007 5:11 pm |
|
Buna iriss, din pacate eu nu pot sa te ajut in acest moment cu astrograma din motive obiective (sunt la serviciu), dar am deschis si am citit mesajul tau. Crede-ma ca merita sa lupti, indiferent daca este vorba de acel potential loc de munca sau de altul, nu conteaza. Si eu am trecut prin tot felul de incercari si am descoperit puterea gandului pozitiv, care face minuni. Ai rade singura daca ai realiza ca noi suntem produsul mintii noastre si nu sunt vorbe goale. Nu ma refer la noi ca si creatie, pentru ca suntem creatiile lui Dumnezeu, ma refer la rolul pe care am ales sa-l jucam in societate. Parerea mea este sa accepti provocarile cu bucurie si sa le privesti ca pe un joc, bucura-te de bucuria jocului, chiar daca nu esti intotdeauna castigatoare. De tine depinde totul, gandeste pozitiv si vei atrage lucruri pozitive.
Iit urez numai bine.
|
|
|
|
 |
iriss1968
|
Post subject: Posted: Mon Feb 05, 2007 3:55 pm |
|
Iti multumesc pentru urari si -mai ales,pentru incurajari...Intr-adevar,gandirea pozitiva ajuta mult,si ma staduiesc sa gandesc asa,dar pe de alta parte imi doream o interpretare seaca,obiectiva,din ceea ce inseamna coordonatele mele astrologice...Deci,sunt sanse de reusita in schimbarea locului meu de munca?!Harta mea astrala ma favorizeza in acest demers,in perioada martie-septembrie 2006?V-asi ramane profund indatorata daca mi-ati raspunde...
|
|
|
|
 |
iriss1968
|
Post subject: Posted: Fri Feb 16, 2007 8:05 pm |
|
Am descoperit previziunile anului 2007...Interesante si bine venite...Parca citindu-le,cel putin in luna aprilie,am devenit sceptica in ceea ce priveste planurile mele de viitor...26 si 27 aprilie -datele la care s-ar putea schimba locul meu de munca
(este data la care are loc concursul!!!!)ar putea fi o sansa pentru mine?Te rog ,Gheorghita,da-mi un sfat bun...M-ar ajuta chiar si daca mi-ai spune sa-mi pastrez actualul meu serviciu...CUM e mai bine pentru mine?Stiu ca esti foarte ocupat dar crede-ma,chiar am nevoie de un sfat bun de la un OM in care am incredere...
|
|
|
|
 |
|
|