Indica in mod special faptul ca persoana respectiva a refuzat timp de mai multe vieti sa se confrunte cu destinul sau...
Hm, ei lasa ca se va confrunta acum de-i va iesi pe nas...
Saturn retrograd pe un ascendent in Fecioara, fie el si in primele minute, este o pozitie foarte grea, crunta...
Ma uit la aceasta tema si sunt, pur si simplu, siderat... Este ceva mai mult decat ei doi la un loc inmultit cu 2. Cu Luna in Capricorn si Venus in Varsator, nu cred ca o va stapani cineva.... nici chiar parintii, av avea si abilitatea de a ascunde sentimente esentiale, dar si mobilitatea de a se expune pentru a atrage atentia. O combinatie inedita, care favorizeaza ambitia, dorinta de reusita, de a comduce oameni, de a lucra cu imagine personala.
Da, Jupiter pe casa IV aduce un indiciu ca vine intr-o familie cu bunastare sau ca ea, ca si copil, aduce bunastare in familie. Evident ca prima varianta este mai buna, pentru ca ea nu va aduce bani, ci ii va "toca" intr-un mod iesit din comun...
Acest copil are o viata ciudata rau... Se va retrage, la un moment dat, subit, spre locuri ascunse, se va hrani cu hrana putina sau greu de asimilat (Lilith pe II) si va dori sa fie cea mai buna... va dori, prin asta, sa compenseze deficite din viata ei. Este ca un fel de autoflagelare. Lilith in casa II aduce si pedispozitie la toxiinfectie alimentara, la ingerarea, voita, a unor substante toxice ... Hm, va avea o placere teribila spre lucruri neobisnuite, mai ales in ceea ce priveste hranirea.
Aceasta Lilith in casa II, in cuadratua cu Luna pe II, este o pozitie extrem de nefasta pentru ea, in etapa aceata de copil. Daca scapa de .... (Doamne fereste) atunci viata ei se aseaza putin, nu prea mult, pentru ca ramane Saturn pe XII care, retrogad, ii va complica viata aducandu-i multe relatii, poate prea multe, din care sa nu invete nimic . Ea are o hranire defectuoasa si asta va implica si asimilarea lectiilor de viata. Pentru ca este o fata rea, bunatatea ei va ascunde fie invidie, fie razbunare si, cu Marte in Capricorn, va gasi in experientele celorlalti exact exemplele cu care sa combata sau de care sa se foloseasca pentru a fi cea mai buna.
Semnul ei de reusita sociala vine din haos. Acolo unde este dezordine acest copil se simte bine, acolo unde este boala ea este fericita...
Are o putere malefica pe care eu nu o inteleg... nu poti sti niciodata daca asta ii vine din inteligenta, rautate, independenta, disperare sau din toate cate un pic.
La fel de neobisnuita este si Pluton pe IV care ii aduce o trasatura de familie definitorie ce va veni din atitudine, din compotament, din ambitia de a impune valorile familiei. Aici va gasi resursele necesare, in special in tata. Relatia ei cu familie este foarte buna, fiind inclinata ma mult spre tata decat spre mama desi va fi un copil iubit si ocrotit.
Va avea o viata interioara bogata si tragica...
Nu stiu ce astrolog i-a zis ca are o energie pozitiva, dar cu siguranta o fi fost vreunul de cartier... pt ca aceste copil are o putere speciala, dar nu din ceva pozitiv.
Imi exprim regretul...