It is currently Tue Jun 10, 2025 1:18 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: FIICA LUI IRINEL SI A MONICAI COLUMBEANU
PostPosted: Wed Jan 17, 2007 11:51 pm 
Astrograma pentru aceasta fetita, Irina

Image

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 17, 2007 11:54 pm 
Este cat se poate de evident norocul si abundenta din caminul parintesc: Jupiter in casa 4 si in Sagetator.
Insa Saturn in casa 12, Lilith in casa 2 si Uranus in casa 7...Iar opozitia Saturn-(Venus-Neptun)...

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 18, 2007 10:12 pm 

Saturn in XII este singura planeta retrograda din acest horoscop si dupa cate am citit eu, sa ai doar Saturn R intro harta inseamna o karma mai dificila decat situatia in care ar fi fost alte trei planete ( in afara de saturn) retrograde; indica neimplinirea lectiei data de NN in viata anterioara.

Ina

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 19, 2007 12:25 am 
Admin

Indica in mod special faptul ca persoana respectiva a refuzat timp de mai multe vieti sa se confrunte cu destinul sau...
Hm, ei lasa ca se va confrunta acum de-i va iesi pe nas...

Image

Saturn retrograd pe un ascendent in Fecioara, fie el si in primele minute, este o pozitie foarte grea, crunta...
Ma uit la aceasta tema si sunt, pur si simplu, siderat... Este ceva mai mult decat ei doi la un loc inmultit cu 2. Cu Luna in Capricorn si Venus in Varsator, nu cred ca o va stapani cineva.... nici chiar parintii, av avea si abilitatea de a ascunde sentimente esentiale, dar si mobilitatea de a se expune pentru a atrage atentia. O combinatie inedita, care favorizeaza ambitia, dorinta de reusita, de a comduce oameni, de a lucra cu imagine personala.
Da, Jupiter pe casa IV aduce un indiciu ca vine intr-o familie cu bunastare sau ca ea, ca si copil, aduce bunastare in familie. Evident ca prima varianta este mai buna, pentru ca ea nu va aduce bani, ci ii va "toca" intr-un mod iesit din comun...
Acest copil are o viata ciudata rau... Se va retrage, la un moment dat, subit, spre locuri ascunse, se va hrani cu hrana putina sau greu de asimilat (Lilith pe II) si va dori sa fie cea mai buna... va dori, prin asta, sa compenseze deficite din viata ei. Este ca un fel de autoflagelare. Lilith in casa II aduce si pedispozitie la toxiinfectie alimentara, la ingerarea, voita, a unor substante toxice ... Hm, va avea o placere teribila spre lucruri neobisnuite, mai ales in ceea ce priveste hranirea.
Aceasta Lilith in casa II, in cuadratua cu Luna pe II, este o pozitie extrem de nefasta pentru ea, in etapa aceata de copil. Daca scapa de .... (Doamne fereste) atunci viata ei se aseaza putin, nu prea mult, pentru ca ramane Saturn pe XII care, retrogad, ii va complica viata aducandu-i multe relatii, poate prea multe, din care sa nu invete nimic . Ea are o hranire defectuoasa si asta va implica si asimilarea lectiilor de viata. Pentru ca este o fata rea, bunatatea ei va ascunde fie invidie, fie razbunare si, cu Marte in Capricorn, va gasi in experientele celorlalti exact exemplele cu care sa combata sau de care sa se foloseasca pentru a fi cea mai buna.
Semnul ei de reusita sociala vine din haos. Acolo unde este dezordine acest copil se simte bine, acolo unde este boala ea este fericita...
Are o putere malefica pe care eu nu o inteleg... nu poti sti niciodata daca asta ii vine din inteligenta, rautate, independenta, disperare sau din toate cate un pic.
La fel de neobisnuita este si Pluton pe IV care ii aduce o trasatura de familie definitorie ce va veni din atitudine, din compotament, din ambitia de a impune valorile familiei. Aici va gasi resursele necesare, in special in tata. Relatia ei cu familie este foarte buna, fiind inclinata ma mult spre tata decat spre mama desi va fi un copil iubit si ocrotit.
Va avea o viata interioara bogata si tragica...
Nu stiu ce astrolog i-a zis ca are o energie pozitiva, dar cu siguranta o fi fost vreunul de cartier... pt ca aceste copil are o putere speciala, dar nu din ceva pozitiv.
Imi exprim regretul...

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 19, 2007 10:06 am 

Poate daca i se activeaza Chiron, prin serviciu, prin efort propriu, prin spiritualitate, sa mai scape de probleme? (ma gandesc la sextilul Chiron- Jupiter din Sagetator si la trigonul cu Lilith, eventual ar putea sa-si depaseasca latura negativa?)

Cu Uranus din casa VII-a in careu cu Jupiter si Soarele in careu cu Junon- probabil va fi foarte dezamagita de asociati si de sot..

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 24, 2007 6:12 pm 

am auzit despre aia 2 ca ar vrea sa se mai inmulteasca(pazea,imi aduce aminte de un video amuzant rasu'-plansu' :lol: :lol: ).intr-adevar copchila aceea s-a nascut cu $ dar pluto in casa a IV-a ca guvernator al casei a III-a si in trigon cu saturn retrograd din leu ii ingreuneaza karma .ma gandesc ca va fi o pacoste intelectuala sau acida in vorbe iar criticile vor fi pe masura din cauza nu numai lipsei de tact ci si de continut.daca va incerca sa se afirme in divertisment sau sa faca ceva cu tenta artisitca va esua cu siguranta.stellium-ul din capricorn din casa a V-a pare destul de inselator.luna in opozitie cu saturn rx ii va afecta copilaria si primii ani din viata.va fi de multe ori comparata cu parintii ei iar 'originea' ei ,controversata de altfel va fi lucrul cu care se va asocia ea in continuu.indiferent de 'profesia' ei,luna ca guvernator al casei a X-a e in conjunctie cu neptun si opozitie cu saturn,iarasi.vor fi totusi persoane fascinate de ea,isi va gasi cu siguranta multi admiratori datorita pozitiei ei sociale si va incerca sa le fac o impresie buna dar ceilalti nu se vor lasa pacaliti de masca ei a rafinamentului,frumusetei sau talentului artistic.
va avea o viata afectiva foarte bogata ,cu mai mult aventuri si despartiri dese.barbatii care ii va prefera vor fi unii cu pozitie sociala faorte inalta si situatie materiala pe masura.o vad deja tronand pe paginile ziarelor de scandal.coser a zis de lilith pe casa a II-a ca semnifica o hranire defectuoasa.in trigon cu conjunctia dintre venus si neptun in varsator ma duce cu gandul la un posibil abuz de alcool sau droguri.ceea ce o va determina ar fi esecul in dragoste .ea cauta aceste substante ca un inlocuitor al partenerului.fire prea independenta pentru a avea relatii stabile,socand si prin excentricitate.punctul norocului pe casa I in opozitie cu chiron din a VI-a duc la o lipsa de discernamant cand este vorba de sanantate.e prea iluzorie cu sanatatea ei.crede ca nimic nu o poate afecta.

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]