It is currently Tue Jun 10, 2025 9:54 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Doresc o astrograma si interpretarea ei daca se poate
PostPosted: Sun Jan 14, 2007 10:51 pm 

As dori o astrograma si interpretarea ei daca se poate. Ma numesc Diana, sunt nascuta pe 06 august 1981, ora 13.00, in Bucuresti. Stiu ca am ascendentul in Scorpion, dar as dori sa aflu mai multe detalii pe care mi le poate oferi o interpretare avizata.
Va multumesc foarte mult

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 18, 2007 9:13 am 
Deocamdata astrograma ta, Diana

Image

Post subject:
PostPosted: Sun Jan 21, 2007 12:13 am 

Multumesc mult Mihaela. Astept cu nerabdare si interpretarea ei. M-ar interesa in special aspecte legate de casatorie si locul de munca.

Post subject:
PostPosted: Mon Jan 22, 2007 6:19 pm 
Diana esti Leu cu ascendent in Scorpion. Persoana cu o ambitie nemasurata si pentru care viata sociala si elevarea prin dobandirea unui statut privilegiat sunt teluri urmarite cu multa tenacitate.
Poti beneficia de protectori eficienti si bine intentionati care sa te sustina in demersurile tale. De asemenea poate aparea intalnirea iubirii in mediul amical pentru ca Venus--guvernatorul casei 7--este in casa 11, deci sotul te poate ajuta in atingerea aspiratiilor si te poate sustine in cariera. Viata sociala vizibila este bine sustinuta, in primul rand Soarele este in casa 10, Mercur este pe MC si face sextil cu Jupiter-Saturn--adica ambitia si abilitatile sunt insotite de o siguranta de sine care nu prea accepta replici, insa exista o capacitate destul de mare de concentrare si o profunzime in gandire, care te ajuta sa ajungi repede la esenta problemei si intr-un mod pragmatic, unanim acceptat.

Totusi in interior exista un stres si o tendinta spre impulsivitate, care sunt insa ascunse sub masca unei aparente calme si linistite. Desi comportamentul in general este cordial, diplomatic si plin de farmec, poti izbucni uneori intr-un mod neasteptat printr-o schimbare brusca de comportament care ii poate lua pe ceilalti prin surprindere (conjunctie malefica Uranus-Lilith in casa 1 si conjunctia Luna-Pluton in casa 12-Balanta--deci fara urmari prea insemnate).

Dorinta mare de afirmare sociala insotita de sanse care duc la reusita poate duce la neglijarea si afectarea familiei proprii. Trebuie sa ai grija si de acest domeniu al vietii tale deoarece daca nu acorzi atentia cuvenita familiei si sotului sunt posibile neplaceri in acest sector (scandaluri, pierderi financiare), iar asta ti-ar putea aduce deceptii serioase in viata personala si intima, si ti-ar putea crea experiente psihice de nedorit, sentimente de insatisfactie si profunda nefericire.
Oricum orice cadere va fi urmata de o noua revenire in primul rand datorita optimismului si a capacitatii de a transforma in realitate orice gand frumos si pozitiv.

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 23, 2007 11:24 pm 

Multumesc mult de tot. Gasesc, in mod surprinzator, ca este o descriere f buna a firii mele. Daca pe viitor imi veti putea face mai multe precizari, v-as fi recunoscatoare. Daca nu, oricum felicitari si multumesc inca o data.

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]