It is currently Mon Jun 09, 2025 3:47 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: un caz interesant
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 12:36 am 

Am la facultate un coleg cu care ma inteleg f bine (mereu ma anunta cand sunt examene, imi face rost de cursuri, dar o face fara ca eu sa i-o cer) si din curiozitate m-am gandit sa realizez o sinastrie (eu si el). Ce mi-a atras atentia ca cele 2 Asc se suprapun perfect si implicit FC, Dsc, MC. Ce spuneti?
eu 23.01.1980; 17:35, Buc
el 21.08.1982: 04:45, Buc
Ar putea avea iz de relatie romantica? sau este una pur colegiala? ( oricum ar fii cred cu siguranta ca este una speciala)

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 6:15 pm 
Adry, sinastria cu acest baiat este una dintre cele mai bune. Are toate datele unei intelegeri bune pe toate planurile. Este trigon intre Marte-el si Venus-tu deci o foarte mare atractie in plan fizic; trigon intre Soare-el si Luna-tu, adica o afinitate sentimentala si sufleteasca reciproca pentru ca este trigon si intre Soarele tau si Luna lui. Comunicare excelenta, Mercurul lui fiind in trigon cu Mercurul tau. Schimb alert de idei si intelegere aproape intuitiva.
In plus exista mari sanse si posibilitati de a va ajuta unul pe celalalt in evolutia spirituala, adica puteti evolua impreuna.Asta pe de o parte datorita conjunctiei dintre Soarele lui si NN al tau, iar tu il poti ajuta si sprijini atat prin Venus cat si prin Jupiter, pentru ca ambii benefici fac trigon--sextil cu nodurile lui lunare. Trebuie sa eviti insa sa intrati in competitie prea tare, in general tu nu trebuie sa-i impui nimic, mai ales ca poti folosi alte metode care dau rezultate mult mai bune si poti obtine numai lucruri bune din aceasta relatie.
Exista si aspecte mai delicate, in mare majoritate karmice, cum ar fi Lilith-ul tau peste Mercur-Luna ale lui, ceea ce este indiciul unei relatii karmice care nu prea vad cum ar putea fi evitata, atractia fiind irezistibila. De asemenea Venusul tau in casa 8 la el indica o continuare a unei relatii sentimentale inceputa intr-o alta viata si de asemenea conjunctia Luna--el cu Saturnul tau care indica acelasi lucru. Insa tu esti cea care trebuie sa fii foarte atenta pentru ca poti sa te revansezi (karmic vorbind) si este foarte indicat sa nu-i produci suferinta. Ai impresia ca poti sa-i citesti gandurile insa lucrul asta trebuie sa-l faci intr-un mod delicat si la modul discret, fara sa-i spui in fata tot ceea ce crezi ca simti si intuiesti despre el. In cazul in care abuzezi si doresti sa te impui tu vei fi cea ranita si invinsa pentru ca Pluton si Saturn ale lui se opun Lunii tale si este indicat sa nu declansezi aceasta opozitie care ti-ar fi foarte nefavorabila.

Cred ca un tip asa ca el, Leu cu ascendent in Leu, cu Venus pe ascendent si cu Marte in Scorpion,este super dragut si senzual, iar relatia cu el, daca o doresti si daca o abordezi intelept, ti-ar putea oferi mari satisfactii sentimentale si spirituale.

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 6:24 pm 
Afisez si sinastria dintre voi. Planetele interioare sunt ale lui, iar cele exterioare sunt ale tale.

Image

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 30, 2007 8:59 pm 

Multumesc mult Mihaela esti foarte draguta ca mi-ai raspuns, ca intotdeauna, ....
Nu m-am gandit la el nici o clipa ca la un potential partener (este si mai mic cu 2 ani ca mine), era si este cel mai bun coleg. Insa de putin timp a inceput sa-mi faca avansuri subtile, cu multa diplomatie...si atitudinea lui mi-a dat putin de gandit. Nu este un barbat f frumos, dar este sarmant, ingrijit si foarte politicos (se simte f bine influenta lui Venus pe As). Din cate am inteles si mi-ai confirmat si tu este o continuare a unei relatii din trecut si de mine ar depinde ''totul''.
O sa las lucrurile sa ''mearga'' de la sine!

Post subject:
PostPosted: Wed Jan 31, 2007 8:54 am 
Cu placere Adry :). Sinastria e superinteresanta, dar desigur, mai intai trebuie sa se nasca sentimentele...care, daca sunt puternice pot mentine chiar si o relatie cu mari probleme de compatibilitate...

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]