It is currently Mon Jun 09, 2025 7:04 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 17 posts ] 
Author Message
 Post subject: As vrea sa stiu
PostPosted: Sun Oct 30, 2005 12:41 pm 

Sunt noua pe aici.Am citit o parte din topicurile de pe forum, dar imi dau seama ca am foarte mult de invatat.Ma intereseaza domeniul astrologiei...As avea si eu o intrebare.Imi doresc foate mult sa ma casatoresc dar cu toate acestea nu reusesc sa imi gasesc pe cineva care sa ma respecte si sa nu mai ofer eu totul,iar partenerul nimic.As vrea sa stiu unde gresesc sau ce anume trebuie sa fac. Eu sunt nascuta pe 20 martie 1981, ora 06:10 in Iasi.Multumesc in speranta ca ma veti ajuta.

Profile Send private message  

Post subject: Re: As vrea sa stiu
PostPosted: Mon Oct 31, 2005 8:13 am 
Admin

Image

M-am uitat pe tema ta si consider ca nu ceilalti sunt de vina ci tu. Este cunoscut de acum ca femeile pesti sunt complet diferite de barbatii pesti si de toate femeile din tot zodiacul, ca au puteri ascunse, ca pot rezista in relatii acolo unde nimeni nu mai spera si ca, uneori,pot domina chiar o femeile leu, imbatabile in dorinta lor de putere.
Tema ta indica o conjunctie Jupiter-Saturn pe casa VII ce se opune conjunctie Soare-Marte din casa I, iar axa Berbec-Balanta (axa relatiilor) este interceptata in casele echivalente I-VII, de asemenea, a relatiilor. Asadar avem Marte in domiciliu si Saturn in exaltare, doi malefici aflati in opozitie... ceea duce in mod inevitabil la conflicte interioare si exterioare. Este clar ca nu prea esti acceptata in grupuri, este clar ca ai fata de cei din jurul tau o atitudine superioara, iar cu Luna in Fecioara esti si critica si atenta la detalii. Dar cu NN pe V consider ca esti si cam egoista si ca nu vrei sa cauti frumosul din om si pentru picatura aceia de frumos sa faci compromisuri, sacrificii care sa te bucure. Tu in cel mai fericit caz ierti, te aprinzi repede, ca focul de paie, dar te stingi repede si ierti, dar nu faci compromisuri.
Aceasta este problema vietii tale sa te indragostesti si sa faci greseli datorita iubirii... Esti prea calculata si prea rigida cand vine vorba de relatii, de interactiuni umane. Ai nevoie de cunosti si aceasta latura a vietii.... ar fi minunat sa intelegi pentru ca daca vei invata compromisul iti vei descoperi calitati creative surprinzatoare. Dispui de o energie foarte puternica si de o karma ce se consuma pe relatii... nu ai ce face. Trebuie sa te gandesti ca nu esti un om obisnuit si sa incerci putin cate putin sa te integrezi in grupuri si in relatii, nu sa le ceri celorlalti sa actioneze dupa regulile tale.
Tu esti problema, nu ceilalti. Curaj ai, dar trebuie sa ti-l folosesti in infruntrea cu tine.
Este, ce-i drept, o lectie de viata destul de grea.

Profile Send private message E-mail  

Post subject: inteleg....
PostPosted: Tue Nov 01, 2005 10:32 am 

Multumesc tare mult!M-am gandit ca vina se afla doar la mine si nici nu am incercat sa invinovatesc pe nimeni.Eu am considerat ca mai tot timpul am facut compromisuri,dar cred ca ma astept tot timpul ca si persoana respectiva sa aprecieze si sa se revanseze fata de mine, iar daca acest fapt nu se intampla ma infurii si eventual reprosez,dupa care iert.Cred ca aici e greseala meaIn legatura cu relatiile in care rezist unde altii nici nu se mai gandesc ca s-ar putea face asa ceva...intotdeauna am luptat pentru cineva, chiar daca lucrurile erau deja foarte complicate.
De ce este pentru mine atat de important sa fiu alaturi de un partener?Pe plan profesional sunt foarte multumita, fac ceea ce imi place, dar cand vine vorba de planul sentimenatal cand ceva nu merge, ma darama complet. Sa inteleg ca pana nu imi voi invata lectia karmica, ma voi chinui tot timpul? SA inteleg ca trebuie sa invat sa dau fara sa astept nimic la cei din jurul meu?Singurul lucru pe care il astept este afectiunea. Cer prea mult?

Post subject: Re: inteleg....
PostPosted: Tue Nov 01, 2005 11:00 am 
Admin

sweety_sweet wrote:
Singurul lucru pe care il astept este afectiunea. Cer prea mult?

Rolul meu nu este sa indic daca a cere afectiune este ceva rau sau bun sau, mai ales, daca este mult sau putin. Eu consider ca efectiunea nu se cere, nu poti pretinde afectiune cuiva tocmai pentru ca ii oferi. Afectiunea, sentimentul nu apare la comanda, tocmai pentru ca tine de latura spontana a vietii. Insa ideea de a considera ca ceri afectiune pare sa fie o atitudine putin cam nepotrivita ce ar inhiba persoana de langa tine. Atunci cand strangi in brate pe cineva si ii arati afectiune nu trebuie sa te desprinzi imediat si privindu-l pe sub gene sa spui "Acum e randul tau sa-ti arati afectiunea fata de mine, hai... repede".
Daca mintea este obisnuita cu astfel de ganduri viata se complica si mai tare, pentru ca nu vei putea sa-i vezi pe cei care te iubesc sincer...
As vrea totusi sa nu intelegi ca acesta ar fi un sfat sau o critica, ci sa intelegi ca tema ta indica aceasta discontinuitate. As vrea sa intelegi ca oamenii nu sunt judecati dupa cat de mult iubesc, ci daca o fac sau nu. S-ar putea sa fii iubita pentru ca iubesti sau s-ar putea sa nu fii iubita pentru ca iubind candva, pe cineva cu care nu mai esti, sa ai tendinta de a pretinde celor de acum ceea ce nu ai primit altadata. Acest joc al vietii trebuie sa fie cel al trairii, nu al cuvintelor si nici al demonstratiilor.
Eu, personal, nu am apreciat niciodata dovezile poetice de iubire, mi s-au parut triste tocmai pentru as fi putut sa le vad superficiale si am invatat in timp ca vad intr-o atitudine dura un sentiment de protectie, un sentiment complex.
Fericirea supericiala nu poate fi un pericuol pentru minte. Doar fericirea supericiala iti aduce deziluziile pe care le simti si doar ea te poate face sa impui vietii ce anume sa-ti dea si ce nu. Desi nu te invinuieste nimeni, consideri ca atat ai nevoie, dar uiti ca sentimentul iubirii este un senstiment complex si el vine in primul rand din relationare. Cand nemultumirea primeaza intr-o relationare, cand superioritate apare celui din fata ta inainte zambetului prietenos sau a privirii calde atunci relationare se muta pe alt plan. Atunci emotia este bruscata si bucuria ori devine falsa ori, subjugandu-se superioritatii, devine viciata facandu-l pe om usor de ranit si dificil ca mod de comportare.
Tu trebuie sa fii impecabila in dorintele tale, sincera si sa fii bucuroasa ca traiesti iubirea si daca se va intampla asta CU SIGURANTA cineva din anturajul tau iti va iesi in evidenta impartasindu-ti sentimentele.
E greu sa descoperi iubirea si nu iti poti da seama cum esti cand esti trista decat cand iubesti. Iubind iti dai seama de cat de multe ai nevoie de la viata si ce schimb minunat are loc intre tine si mediu, oameni, cosmos prin relationare.
Mie tema ta mi-a indicat o putere suficient de mare incat sa poti faci asta si chiar merita sa incerci... conflictele consuma mai mult decat iti dai seama si poti ca puterea asta sa o folosesti altfel...
Indiferent ce cum ai vazut, cuvintele mele, tema ta mi-a spus ca esti un om special si nimeni, in afara de tine, nu ma poate face sa cred altceva, pentru ca doar tu te poti preschimba, doar tu te poti schimba, nimeni nu o poate face in locul tau.

Post subject: rapiditate
PostPosted: Tue Nov 01, 2005 11:54 am 

Multumesc pentru rapiditatea cu care mi-ai raspuns. Nu consider ca ceea ce mi-ai scris ar fi sfat sau critica.Incerc sa descopar ce se intampla. Incetul cu incetul sper sa gasesc si calea potrivita, pentru ca asa cum am mai spus consider ca eu gresesc,iar daca altii au un comportament pe care eu il consider inadecvat fata de mine, consider ca eu i-am condus sa aiba acel comportament. Ceea ce ma mira cel mai mult este faptul ca am avut o relatie cu un barbat care mi-a reprosat toate aceste "neajunsuri". Pe multe nu voiam sa le recunosc,dar mai cred ca este un pilon important. Problema este ca ne-am indepartat destul de mult. Ai putea sa imi spui ce legatura exista intre mine si acel barbat (ma refer la aspectul karmic) . El este nascut pe 13 iulie 1979, Babadag, ora 18.El este cel care imi reprosa superioritatea, egoismul si tot ce mi-ai spus si tu.

Post subject: Re: rapiditate
PostPosted: Thu Nov 03, 2005 6:10 pm 
Admin

da el este un baiat special... as putea spune chiar deosebit. Rac cu asc in sagetator o combinatie buna ce ii da un control asupra emotiilor. Cu guv al ascendentului in conjunctie cu o planeta in cadere (Mercur) si cu Luna pe NS pot spune ca in ciuda temperamentului impulsiv, cu accese impulsive mai exact, emotiile lui sunt constructive. Este intuitiv si rafinat, iar compatibiliatea voastra este sub semnul incercarilor.
Racii dramatizeaza foarte usor insa Pestii au un filtru teribil de puternic tocmai pe aceasta tendinta de a dramatiza a racilor. Deci daca poti inlatura din comportamentul sau acest defect ai putea descoperi un om cu adevarat special. In mod sigur a fost vadit derajat de impulsivitatea ta data de marte pe I in berbec si ar fi facut cum face racul "sa-ti plateasca cu aceiasi moneda"... Perceptiile lui sunt corecte si constructive...
Uite un baiat bun...

Post subject: casatorie...
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 1:42 pm 

Am inteles ca trebuie sa invat relationarea cu oamenii si sa ii accept asa cum sunt.Am observat ca in casa VII sunt destul de multe planete si cele mai multe retrograde (atat junon, cat si saturn).Ai putea sa imi spui ce semnifica aceste planete si mai ales influenta lor in realizarea unei casatorii.Voi reusi sa imi realizez o familie sau doar trebuie sa sufar si eventual sa evoluez spiritual??

Post subject: Re: casatorie...
PostPosted: Sat Nov 05, 2005 7:20 pm 
Admin

Tu ai un marcaj pe casa VII si nu unul oricare. Ai axa Berbec-Balanta interceptata pe case I-VII unde gasim Soarele conjunct Marte pe valorile personale, temperament, initiativa, si Saturn-Jupiter cu care se opune, pe valorile sociale de grup.
Casatoria ta este prin acesta suspecta conjunctie sub semnul decizie: Saturn indica faptul ca poate fi tarzie, iar Jupiter indica faptul ca va fi fericita. Lilithul aduce tristete in toate relatiile pe care le ai tu si tandemnul pe care il face cu Pluton te fac sa speri ca intotdeuna urmatoarea relatie poate fi mai buna decat asta.
Opozitia Luna-Venus e un fel de asistenta adusa tensiunii din casele I-VII. Daca nu ar exista marte pe I intarit de Soare si daca nu ar fi exista un Jupiter pe VII atunci as fi atribuit opozitiei Luna-Venus directii exclusiv interioare, ceea ce te-ar fi facut sa te invinuiesti pentru tot ceea ce se intampla in jurul ta. Dar opozitia calor doi malefici, Marte-Saturn chiar daca este indulcita putin de Soare pe de o parte si Jupiter pe de alta, ai curaj, indreazneala si puterea de a observa cand esti de vina si cand nu. Si dintr-odata replierea pe care ar fi trebuie sa ti-o dea opozitia Luna-Venus devine o abilitate - aceea de a acuza. Dar Venus si Mercur pe XII iti ofera intai trairi intense, amplificate de tine, apoi iti da si experiente pe care le ai de parcurs prin opozitia pe care o face Luna cu Venus, ce nu sunt deloc placute.
Poti fi fericita in societate insa la tine nu este ceva ce vine de la sine. Va trebui sa muncesti mult sa inveti sa accepti oamenii de langa tine. Nu intamplator te intalnesti cu acei oameni care te jignesc usor, nu intamplator au puterea asta asupra ta... acea cautare a fericirii prin interiorizare, acea bucurie mistica pe care ti-o ofera Venus din casa XII trebuie sa o traiesti in societate... va trebuie sa iti petreci multe zile si poate luni incercand sa intelegi oameni ce au fata de tine reactii ciudate... incercand sa vezi esentialul dintr-o relatiei si sa traiesti acel esential.
Renunta la teama de oameni (Luna in Fecioara pe VI) si la dorinta de a-i domina (Marte in Berbec pe I) pentru a te putea uita la oameni cu dragoste...
Nu vreau sa spun ca tema ta indica lucruri decisive, dar cu Saturn in VII chiar daca vei reusi sa iti construiesti usor o familie fericita vei constata ca greul tot pe umerii tai va cadea. Asa ca descopera-ti izvorul propriei fericiri nu are rost sa reproduci modele pe care ti le ofera societatea... poate casatoria nu este o solutie, poate o relatie acum nu este potrivita.. cine poate sti?
Ai o tema suficient de dificila incat daca vrei sa iti gasesti un loc in societate trebuie fii in continuare tu insuti, sa nu reproduci modelele altora, dar intai intelege-te, accepta-te pe tine si relatiile tale... Eu sunt constient ca nu e putin lucru ceea ce-ti spun, dar asta citesc eu din tema ta.

Post subject: ora nasterii
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 9:40 am 

As vrea sa te intreb daca pentru calcularea astrogramei la persoanele nascute dupa 1978 se scade o ora, luandu-se in considerare ora de iarna.

Post subject: Re: ora nasterii
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 11:07 am 
Admin

sweety_sweet wrote:
As vrea sa te intreb daca pentru calcularea astrogramei la persoanele nascute dupa 1978 se scade o ora, luandu-se in considerare ora de iarna.

În România ora de vară a fost introdusă pentru prima dată în 1932. Până în 1939 ora de vară a funcţionat în fiecare an, între prima duminică din aprilie (în 1932: 22 mai), ora 00:00 şi prima duminică din octombrie, ora 01:00 (ore locale). Între 1 aprilie 1940, ora 00:00, şi 2 noiembrie 1942, ora 03:00, ora de vară a fost în vigoare permanent în România. Din 1943, practica trecerii la ora de vară a fost suspendată.

Ora de vară a fost reintrodusă în România începând cu 1979. În prezent, ora de vară se aplică în fiecare an, între ultima duminică din martie, ora 03:00 (care devine 04:00), şi ultima duminică din octombrie, ora 04:00 (care devine 03:00).

Prezenta regulă este în vigoare din 1997; până atunci s-au mai aplicat următoarele reguli:

1979 - 1983: prima duminică din aprilie, ora 00:00 (-> 01:00) - ultima duminică din septembrie, ora 01:00 (-> 00:00) (cu excepţia anului 1979, când ora de vară a început pe 27 mai);
1984 - 1996: ultima duminică din martie, ora 00:00 (-> 01:00) - ultima duminică din septembrie, ora 01:00 (-> 00:00).
(toate orele sunt ore locale ale României)

sursa: http://ro.wikipedia.org

Asadar nu se aplica nici o scadere ci in calcularea astcendentului se va tine cont ca diferenta fata de Greenwich inc azul orei de vara nu este de 2:00h ca in cazul orei de iarna ci de 3:00h.

Post subject: intrebari...
PostPosted: Mon Nov 07, 2005 11:46 am 

Multumesc pentru raspunsuri. In legatura cu implicarea intr-o relatie eu cred ca asta imi doresc foarte mult si asta ma face sa ma simt implinita. Nu cred ca modelele din societate ma face sa imi doresc acest lucru. Ma gandeam ca astrograma imi indica neputinta de a face acest lucru sau ce anume trebuie sa corectez din trecut. Pot ajunge si in situatia cand voi avea o relatie si tot voi fi nemultumita ... cred si asta; dar cu siguranta imi doresc un copil si ar trebui sa ii ofer o familie. Am facut o sinastrie (el 13 iulie 1979, ora 18, Babadag) si acolo am observat ca avem un saturn in casa VII. Eu am citit ca este un partener de viata din trecut. Este adevarat? Oare el este cel catre care am o datorie karmica??

Post subject: datorii si intuitie...
PostPosted: Thu Nov 10, 2005 10:22 pm 

AM citit ca planeta pluto atunci cand este retrograda :"Viata anterioara joaca un rol foarte important in dezvoltarea individului, pentru ca va retrai situatii din trecut, va reintalni persoane care au jucat un rol esential, va revedea locurile prin care a trecut. Are un talent aparte de a simti tot ceea ce a trait candva, dar nu este constient de unde provine aceasta intuitie. Este de fapt mostenirea karmica ce il va ajuta in aceasta viata sa nu faca aceleasi greseli ca in vietile precedente sau chiar sa repare ceea ce a gresit atunci. Schimbarile radicale, crizele, marile rasturnari de situatie vor fi la ordinea zilei in viata acestui individ, dar toate vor fi probe ale destinului prin care va trebui sa-si demonstreze lectia invatata. Are o mare energie de a trece peste marile piedici ale destinului, de aceea se poate spune ca viata sa nu va fi una deloc usoara."Este adevarat ca am ajuns sa citesc mai multe despre astrologie pentru a afla ce anume trebuie sa fac pentru a-mi repara greselile si cele de acum si cele dintr-o alta viata.Te intrebam de acel barbat...Tu ce parere ai??

Post subject: se poate....
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 9:04 am 

Stiu ca ai spus ca ai o perioada foarte aglomerata si ca nu dispui de timpul necesar pentru a raspunde tuturor.As vrea sa stiu daca imi vei mai putea raspunde intrebarilor adresate deja.Multumesc!

Post subject: Re: se poate....
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 11:17 am 
Admin

Iarta-ma... cat de curand iti voi raspunde...
Multumesc ca mi-ai amintit... am amanat putin si vad ca am uitat complet... Da iti voi raspunde...nu acum, cat de repede. de data asta nu mai uit! :oops:

Post subject: Re: se poate....
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 10:11 am 
Admin

Pluton in pozitia indicata de tine nu indica numai asta... dar uitandu-ma din nou pe tema ta am inteles de ce din varietatea de definitii astrologice ai ales atras tocmai asta. Da exista o karma puternica pe relatii, pe asocieri si ea este data de marcajul pe casa VII. Nu in mod special Pluton te duce spre trecut, ci toate planetele din casa VII care orienteaza caracteristicile spre casa XII ceea ce indica o tensiune puternica si o intoarcere spre trecut.
Relatia cu el este de asemena karmica. Casele XI-XII sunt legate si in XI gasim un Uranus retrograd in Scorpion. Privind din punct de vedere karmic relatia voastra de acum se bazeaza pe intalniri anterioare... Satutul si functia sa din trecut il situeaza acum pe o terapta superioara tie. In timp ce pe tine te macina sentimentul vinovatiei al insatisfactiei, durerea nedreptatii si al insucceselor el gaseste intotdeauna un cuvant bun care il salveaza si are acel noroc la oameni care ii ofera sansa si oportunitate. In timp ce, in relatie, tu traiesti un destin zbuciumat, cu marcaje pe relatii, el traieste visul solutiilor-minune, venite de la sau prin femei si simte o libertate puternica in a se asocia. El nu este racul temator care isi dramatizeaza conditia, ci racul ce se consuma doar pentru a reusi, chiar daca in final nu mai are timp sa se bucure de reusita.
Totusi in relatia cu el tu aduci echilibru si cumpatare.... chiar daca mai izbucnesti din cand in cand, conjunctia Jupiter-Saturn din VII aduce stabilitate. Puteti fi usor doi prieteni, dar relatia de cuplu este conditionata.

Post subject: impulsivitatea....
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:10 pm 

Multumesc pentru ca ti-ai facut timp....
Este asa cum spui....Dar de ce anume ar fi conditionata relatia noastra de cuplu?? Asa cum imi mai spuneai il deranjeaza foarte tare impusivitatea mea si mai ales faptul ca nu am rabdare sa fac un lucru cu calm pana la capat datorita dorintei mele de a face cat mai multe (dispun si de o energie destul de mare). Eu imi doresc mai mult decat o relatie de prietenie.Ar fi sanse??

Post subject: Re: impulsivitatea....
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 11:49 pm 
Admin

Daca nu a dorit nimeni sa intervina, intervin eu...

Casatoria sau o relatie de durata pare un fel de praf in ochi. Exista un fel de complementaritate in acest sens insa ea este conditionata de multe lucruri. In viata personala amandoi sunteti oameni speciali, insa in relatie fiecare are tendinta de a face exact ceea ce nu-i place celuilalt.... nu as vrea sa generalizez, se intampla si lucruri frumoasa (planeta Venus din ambele teme se afla in semne de trigon) insa exista o dramatizare reciproca in care tu esti cu atitudinea si el cu argumentarea. Tu esti mai directa, el vrea sa discute mai mult, sa stie el ca relatiile sale sociale raman, indiferent de ceea ce simte el. Asta te induce in eroare pentru ca pare putin cam superficial pana vine vorba de oameni si relatiile sale cand se transforma brusc. Aici el speculeaza impulsivitatea ta si darul tau de a exploda intai apoi de a gandi.
Daca porniti in relatie cunoscand acestea si faceti efort ca fiecare sa-i respecte celuilalt aceste particularitati comportamentale atunci poate exista o relatie care sa fie si frumoasa: Venus in ambele teme in semn de trigon, iar Luna din ambele teme se afla in semn complementare.
Relatia are dincolo de acestea un mesaj karmic... NN din tema sa se afla pe casa V,a iubirii daruite, iar in tema lui pe VIII sexualitatii. Am putea sa consideram asta o complementaritate, dar este una limitata doar la atractie fizica. Tu reprezinti fata de el o tentatie. Daca ati reusi sa construiti ceea ce planete nu predispun, adica sa umpleti un gol, atunci intelegerea voastra poate fi sustinuta de relatiile bune dintre Venus si Luna din cele doua teme.

Page 1 of 1 [ 17 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]