It is currently Mon Jun 09, 2025 9:15 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: rugaminte mare
PostPosted: Wed Feb 07, 2007 11:41 pm 

buna la toata lumea, felicitari pentru forum, ma numesc Mary si am o mare rugaminte la voi cei care stiti sa "cititi in stele"...
de curand am nascut cel de-al 2-lea baietel, (primul are deja 12 ani) si nu am liniste, somn si pace de cand am nascut, mai concret am o teama sau presimtire nici nu stiu cum sa ii spun...cum ca bebelusul va pati ceva rau, de fapt sincer mi-e frica ca va murii copil mic.

baietelul este nascut [23 decembrie 2006, ora 16:15, bucuresti];
eu sunt nascuta [6 septembrie 1973, intre 12 -3 dimineata, beclean jud Bistrita-N]

Va rog din suflet, cand aveti timp sa va uitati pe hartile noastre natale si daca vedeti ceva rau nu ezitati sa imi spuneti...

va multumesc anticipat Mary

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 6:53 pm 
Acest bebelus este in zodia Capricorn cu ascendentul in Gemeni. Nu cred ca va pati nimic grav, decat ca isi va urma destinul la fel ca toti oamenii, mai mult sau mai putin asa cum i-a fost harazit de astre. Toti cei care se nasc cu Jupiter in Sagetator beneficiaza de ceva sanse in plus pentru ca acum marele benefic este mai generos.
Viata lui este plina de lucruri neprevazute, de suisuri si coborasuri, rasturnari de situatii, permanente transformari, prin depasirea trecutului si indreptarea atentiei mereu spre prezent si viitor pe care il construieste doar pt a-l lasa in urma.
Asocierile si partenerii joaca un rol important in viata lui, este pus in valoare prin partenerul de viata cu care poate colabora si pe plan professional.

Este foarte important ca tu , care esti mama lui sa-l intelegi, sa-l poti sprijini si ajuta pt ca o eventuala neintelegere cu mama poate sa-l faca labil psihic, misogin sau de un egoism excesiv in relatia cu sexul opus.
Va avea cu siguranta la maturitate o reorientare a vietii, o renuntare la tot ce a insemnat viata lui pana in momentul respectiv, facand tabula rasa cu trecutul. Poate fi vorba si de o schimbare a conceptiilor filozofice, religioase si spirituale, sau poate gasi oportunitati care sa-l puna in valoare in strainatate pt ca la el casa 9 este incarcata si guvernata de Uranus care se gaseste in casa 10, care este o casa guvernata tot de Uranus.

Voi afisa si astrograma pentru acest copilas.

Post subject:
PostPosted: Fri Feb 09, 2007 8:17 pm 
Astrograma copilasului:

Image

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 12, 2007 12:01 am 

Mihaela mii de multumiri pentru raspuns si mai ales pentru promptitudine, ceea ce denota faptul ca iti pasa de ceilalti...

sper sa ma linistesc si sa incerc sa ma bucur la maxim de acest copil iubit si frumos, sa alung aceste ganduri negre care nu ma lasa sa dorm. am trait cele 9 luni ale sarcinii clipe de frica si de durere, am trecut prin 2 episoade grele in care era sa imi pierd puiutul, si am sfarsit cu operatia de cezariana facuta mai devreme cu 1 luna aproape din cauza unor complicatii majore. si ca si cum pana la momentul acela nu ar fi fost deajuns in timpul operatiei din cauza neatentiei asistentei care a uitat sa conecteze aparatul de aspirat la curent, bebelusul s-a innecat cu lichid si sange si l-au scos fara suflare, abia dupa 5 minute de incercari de resuscitare, au reusit sa il reanimeze si i-am auzit primul scancet, insa deja facusem un atac de panica pe masa de operatie. probabil ca din aceasta cauza am ramas cu o teama teribila de care nu mai scap.

inca o data iti multumesc din suflet,
Mary

Post subject:
PostPosted: Tue Feb 13, 2007 8:26 am 
Admin

Image

Exista cateva situatii in care se poate citi din tema copilului daca nasterea a fost grea sau nu.. acestea sunt date de Pluton pe ascendent sau descendent (dar in casa VI), dar mai ales cand Saturn trece peste ascendentul momentului, deci se va afla la rasarit in momentul nasteriii abia atunci se putea spune ca nasterea este complicata.
Pluton din casa VI ar putea sa indice ceea ce ai spus, mai ales ca avem un Marte pe casa VI, care ar putea sa fie direct raspunzator de ceea ce i s-a intamplat copilului si ca tema lui indica o slabiciune, o vitalitate la cote optime, dar greu de utilizat, cu alte cuvinte un organism care are propriul sau ritm si pe care nu-l poate controla nimeni, poate doar stapanul sau, dar si atunci intuitiv.
Panica ta poate fi si intuitiva, dar evident si determinata de ceea ce s-a intamplat.
Spun ca este intuitiva pentru ca marcajul acesta pe casa VI este pentru el semnul ca limitarile si bucuriile vietii vor fi amestecate si ca sanatatea prin amplitudiena ei sau prin lipsa ei este semnul cu care va iesi totdeauna in fata. Cu Marte si Pluton pe o casa atat de organica nu pot sa nu ma gandesc la latura senzitiva a vietii lui. Este un copil interesant viclean si inteligent, abil si disperat dupa ajutor, puternic in a gasi solutii pentru altii, dar disperat ca trebuie sa se supuna regulilor impuse de societate. Asta il poate face rebel fata de studiul intelectual, orientandu-si aceasta dieprare a sa spre activitati fizice, poate chiar sport.
Totusi, ca sa nu ne departam prea mult de subiect, eu cred ca ziua de 23 decemrbie 2006 a fost un noroc pentru tine... nu si perioada! Atunci Soarele iti trecea peste Lilith din tema natala, iar Luna facea o conjunctie cu Jupiter natal. Era sa-l pierzi si grija ta si atacurile de panica au venit din faptul ca in permanenta ai fost constienta de cat de departe se poate ajunge. Asa este cu Lilith.. te pune intr-o cusca si iti arata cum ti se poate distruge propria viata, iar tu traiesti cu groaza ca nu poti face nimic. Asta ai trai tu atunci... si sigur si dupa aeea, pana acum recent cand incepe sa-ti mai treaca pentru ca Marte se departeaza si el de conjunctia cu Lilith si NN din tema natala.
Grele momente ai mai avut pentru ca la astfel de tranzite, a avea grija de o alta persoana este ca mersul pe jaratec...
Copil este OK, toamna are momentul lui maxim de sensibilitate, cand este expus mult mai usor pericolului si, in mod suspect, organismul lui cedeaza, dar frica ta de moarte trebuie sa se duca putin cate putin pentru ca baietelul tau va trai.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Feb 13, 2007 3:36 pm 

coser wrote:
...............................................
Exista cateva situatii in care se poate citi din tema copilului daca nasterea a fost grea sau nu.. ..dar mai ales cand Saturn trece peste ascendentul momentului, deci se va afla la rasarit in momentul nasteriii abia atunci se putea spune ca nasterea este complicata.

In cazul acestei conjunctii Saturn -Ascendent, daca se stie ca a fost o nastere dificila, care este orbul admis? Ma gandesc ca ar ajuta la stabilirea cat mai exacta a orei de nastere, cand aceasta nu se stie cu exactitate.

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 12:35 am 

Coser iti multumesc din suflet pentru interpretare. nici nu stii cat de mult fac pentru mine cuvintele voastre. acum ce sa spun? eu stiu ca astrele nu dispun obligatoriu in viata unui om, insa sunt convinsa ca il predispun catre un destin mai mult sau mai putin favorabil. din moment ce mi-ati spus ca e un copil predispus catre o viata lunga, m-am mai linistit si eu;

va pup Mary

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 14, 2007 12:56 am 

Mag am intrebat-o pe mama de cateva ori care este ora exacta la care m-a nascut si nu reuseste sa isi aduca aminte decat ca era dupa 12 noaptea si sigur pana in ora 3 dimineata;

multumesc pentru interes
Mary

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]