It is currently Tue Jun 10, 2025 1:35 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pluto conj. Soare si N.N in tema natala
PostPosted: Thu Dec 15, 2005 5:18 am 

Propun si eu o tema :)

09.10.1977 Buc 09.30

Este vb de un barbat care mi-a mancat ficatii :x :( in ultimii 6 ani. Imi doresc tare mult sa-l inteleg dar parca imi scapa printre degete. As vrea sa stiu ce-mi puteti spune despre el. Vreau sa-i cunosc profunzimile sufletului si e de nepatruns. Cu toate acestea de 6 ani nu am alta relatie si nu m-il pot scoate din minte si din suflet desi 3,5 ani nu a fost langa mine. Este un om rece de la natura? Este un obsedat sexual? Niciodata nu spune ce vrea si ce gandeste si intotdeauna lasa loc de mai multe interpretari, ori eu sunt nebuna? Vreau sa stiu cat mai ulte despre el. Ce inseamna acea conjunctie pe Soare, Pluto, N.N????? E legat de sexualitate, karma lui? Ce e cu el? Sunt momente in care ii vad omenia si un suflet bun, alteori il vad ca pe o fiara gata sa faca orice ptr. ""o bucata de care"", o mana e bani...etc. Cum este el? Ar fi capabil de o iubire profunda? Ce suflet are? Ma framanta aceaste intrebari de ani de zile si-mi dau raspunsuri ptr. ca mai apoi sa ma contrazic singura... :( Nici eu nu stiu ce sa mai cred :cry:

Madlaine
 Profile Send private message  

Post subject: Re: Pluto conj. Soare si N.N in tema natala
PostPosted: Mon Dec 26, 2005 10:59 am 
Admin

Image

Foarte interesanta tema...
Stii, tema lui imi aminteste despre o discutie ce a avut loc tot aici pe forum legat de planetele situate la finalul zodiei si am incercat sa explic faptul ca planetele de pe final de zodie sunt importante dar ele se interpreteaza cu planetele de la inceput de zodie cu care fac aspecte. Iata, tema lui este un exemplu concret.
Unul dintre cele mai importante indicii ale temei lui este conjunctie Luna-Saturn in care luna in primele minute din Fecioara este si guvernatoarea casei in care se afla... Luna este o planeta puternica in tema lui ea este indrazneata si inteligenta pentru ca face trigon cu Chiron, este atenta la detalii si supusa atunci cand exista un intres material sau profesional, dar suficient de orgolioasa incat sa pretinda recunostere pentru meritele sale chiar daca nu este cazul, chiar daca sistemul de valori la care raporteaza, pentru a pretinde recunoastere, este limitat, obscur.
Este un om dificil, nu ai exagerat deloc atunci cand ai spus ca dispera... Cu Uranus pe XII, Venus in Fecioara si Luna, cu ascedentul in Scorpion si Soarele in conjunctie cu Pluton, guv. ascednentului pe casa XI si, pentru ca nu este suficient, Lilith in VII in Gemeni, pot spune raspicat ca acest om enerveaza pe toata lumea si se hraneste cu asta.
Intai iti devine prieten folosid cuvinte alese, un comportament bland, supus, mieros ce impresioneaza cu bogatia detaliilor de care tine cont si, in acelasi timp, afizand o postura impozanta, puternica de om curajos. Dupa ce se obisnuieste cu temperamentul omului sau obtine ceea ce doreste de la acea persoana devine un arici, devine acid, jicnind usor si afisand o indolenta de zile mari.
Din capul locului pot spune ca este un om inteligent, magnetic, puternic, dar obsedat de propriile realizari, prea mandru. traieste intr-o lume a lui ce prin conjunctie Soare, Pluton NN in Balanta, in situatia in care Venus este in Fecioara in X, pervertita de dorinte contrare, adesea neintelese de el si traite la nivel instinctual. Alegerile in viata sunt dificile pentru el. Nu stie daca sa aleaga prietenii sau interesul personal. Le vrea pe amandoua, dar pentru ca Fecioara si, implicit, Luna culminanta sunt puternice in tema, primeaza interesul personal, sentimentele limitate, critica, nesupunerea si obsesia polaritatii victima-tortionar. Pentru el nu exista jumatati de masura, de aceia imparte lumea in cele doua grupe victima - tortionar.
Ma tem ca Jupiter exaltat in VIII ii aduce un noroc pe care nu stie sa-l foloseasca pentru ca prin Mercur ca guvernator al casei VIII el va integra acest noroc in instabilitatea si in talentul sau teribil de a se stresa si a fi indecis.
Asta este viata lui asa va fi a tuturor celor care vor trai cu el pentru ca tensiunea lui nu vine din lipsa de putere, cum se intampla uneori, ci vine din putere necontrolata, haotica si distribuita prost.

Profile Send private message E-mail  

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]