It is currently Sun Jun 15, 2025 9:12 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cariera si dragoste! Ma simt sfarsit de puteri! ajutor!
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 12:22 pm 

Buna ziua!

Anul nasterii : 1984

Ziua: 26

Luna:Decembrie (12)

Ora: 12:00-12:30 dupa amiaza

Locul nasterii: Iasi

Domiciliu actual : Bucuresti

M-am gandit sa apelez la aceasta formula deoarece lucrurile se pare ca imi merg din ce in ce mai rau.Mi-am dat demisia de la locul de munca si fostul sef ma ameninta ca ma da in judecata, de un si jumatate astept cateva interviuri din strainatate, pe unul l-am picat si unul a fost anulat, imi doresc foarte mult job-ul(insotitor de bord - steward), nu mai stiu daca sa mai sper sau sa ma axez pe altceva, sa-mi pun ordine in viata si sa o iau de la capat.

Sunt intr-o relatie de doi ani si jumatate, insa in ultima vreme lucrurile nu merg asa cum ar trebui :(...cred ca partenera ma insala....

Va rog, poate va gasiti timp si pentru mine.

Multumesc!

Profile Send private message  

Post subject: Re: Cariera si dragoste! Ma simt sfarsit de puteri! ajutor!
PostPosted: Sat Jan 21, 2006 4:51 pm 
Admin

Nu as vrea sa te sperii, dar eu nu am vesti bune pentru tine.
Anul 2005 nu a fost doar rau pentru tine.... Aspectul conflictul a venit sa confirme o criza in relatiile tale, ce apare pe tema natala prin neputinta de a te face inteles si mai ales, printr-o invidie spontana din partea celorlalti cu care ai cam avut de luptat mai tot timpul vietii.
Greseala ta a fost ca ai abordat anul acesta un ton putin cam nepotrivit in raport cu o autoriate (venus is Mercur in sagetator pe casa XI) ton care de fapt exprima o nemultumire adanca (casele XI si XII legate). Pentru ca nu s-a pus problema sinceritatii unei relatii de colabore sau efective pozitiile proaste ale planetelor a repetat putin istoria.
No, ce-fost a fost... cert este ca si tu ai avut o vina, destul de mare pentru ca nici tu nu prea ai fost sincer...
In fine, anul 2006 este un fel de continuare a lui 2005.
Aspectul proceselor si raporturilor cu legea nu prea este in regula. Poti pati ceea ce ai spus... si poti pierde un bun dar si o sansa profesionala asa cum s-a mai intamplat.
2006 este un an greu. Acum inca mai ai resure, inca mai ai cateva rezerve, insa raportul profesional este lezat de conspiratii. Primavara 2006 este cea mai dificila perioada dint tot anul. Sansele de reusita materiala sunt, dar sunt mici. Tot in aceasta perioada (luna mai 2006) poti parcuge o criza existentiala destul de dura.
Plecarile tale in strainatate cu sau fara contract sunt legate de o buna intelegre la locurile de munca pe care le ai aici in tara. Sfatul meu este sa nu amplfici disputele care exista deja si sa-ti calci pe suflet pentru a le rezolva.
Aspectele bune pt 2006 sunt cele legate de casatorie, relatii de cuplu de lunga durata. Crezi ca te inseala? Daca aceasta o indica pe ea - femeia puternica a carei autroitate iti impune tie respect, raspunsul meu va fi de parte temerilor tale.
2006 este anul in care dusmanii sunt puternici, iar tu esti slabit si dispusa sa vorbesti mult si sa faci putin.
Daca vei gasi puterea necesara sa tratezi cu indifrenta rautatile incisive ale celor din jur si sa nu iei in considerare ceea ce te jigneste, 2006 devine cel mai important an de pana acum.
Nu-ti spun lucruri gratuite, tu, in calitate de capricorn, nici nu ai pune pret pe ele daca ar fia asa, de aceea eu te rog sa-ti impui sa te detasezi de conflicte si sale eviti. In 2007 vei avea ocazia sa-ti iei revansa, iar relatiile pe care le legi in 2006 se vor constitui ca o baza a succesului tau social din 2007
Daca 2005 a fost un an de conflicte marcante, 2006 va fi un an al rezistentei si al maiestriei de a supavietui, iar 2007 va fi revansa.
Conditia ca 2006 sa fie un an bun este sa eviti conflictele, in special pe cele directe.
Mult succes!

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 11:45 am 

Multumesc mult!

Am inteles ceea ce era de inteles, oricum de doi - trei ani imi merge foarte greu...imi era foarte bine pe plan profesional insa pe cel afectiv imi era foarte prost si m-am decis sa schimb macazul si sa aleg dragostea, lucru de care nu-mi pare rau deloc.Am inteles ca anul 2006 nu va fi deloc un an usor pt mine, tot ceea ce imi doresc este sa nu fie la fel de greu ca cel din 2005.
Se pare ca un job nu voi avea de curand nici in tara , nici in strainatate, asta este, probabil ca va trebui sa lupt mai mult si sa sper mai mult.
Tot ceea ce mi-a mai ramas este afectivul, sper din toata inima sa nu am probleme foarte mari.

Mulrumesc!

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]