multumesc mult si - in masura in care vei putea, cand vei putea si numai daca nu cer prea mult, te rog sa expui si harta natala pentru ca sunt acolo cateva lucruri care ma intriga ( de exemplu opozitia soare -nn pe axa leu- varsator, ) . de cand am descoperit acest forum mi s-a redeschis "apetitul' pentru astrologie - motiv pentru care am revenit la studiu dar informatiile sunt atat de multe si de nuantate incat tot ce-am reusit pana acum sunt niste ochi mari, rosii umflati si vise cu.... harti....
orice ajutor este mai mult decat binevenit!!!
revenind la raspunsul tau , cred ca pana acum tranzitul lui Lilith prin casa VI m-a afectat mai mult pe plan profesional- nesiguranta , atmosfera incarcata, discutii cu sefii dar toate la un nivel suportabil - sper ca acest tranzit sa se mentina la acest nivel desi viroza respiratorie de acum o am de 2 saptamini.

ar mai fi si un proces cu angajatorul al carui termen final de judecata este in 15 martie a.c. si sunt tare curioasa ce spun astrele in tranzit....ca doar n-o fi avand doar Lilith un cuvant de spus

.
multumesc si.. ce mai , va pup.