It is currently Fri Jun 13, 2025 1:34 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: problemele unui leu cu asc. pesti+berbec
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 3:51 am 

Bun gasit si felicitari. Ma bucur sa va descopar si - fara astrograma-stiu ca voi avea multe nopti albe de acum incolo :roll:
Fireste, ma voi stradui sa inteleg si sa invat cate ceva din toate care, recunosc ,in acest moment m-au coplesit. si cand ma gandesc la faptul ca ani buni de dupa 89 incoace am citit tone de reviste ,articole si carti pe tema aceasta fara a ajunge la un nivel acceptabil...recunosc fara o constanta anume.
Oricum, ideea este ca nu am reusit sa-mi incropesc decat o harta natala de care nu sunt foarte sigura si cu atat mai putin nu am gasit raspunsurile pe care le caut. Sper si va rog sa ma ajuta sa-mi clarific si harta si sa gasesc raspunsurile la intrebarile pe care le caut de mult. Iata datele mele:
07.08.1971,h 20.30, husi
In ceea ce priveste problemele , nu stiu , sunt multe ... I-mi doresc un copil de mult dar care nu mai vine :( m-am blocat in aceasta dorinta si toate celelalte dorinte au palit - ma simt neputincioasa si pedepsita . de aici nemultumirile se tin lant simt ca mi-am pierdut interesul pentru orice altceva iar persoana care sunt nu-mi mai place deloc. incerc cumva sa-mi explic si sa contracarez acest cerc vicios care ma afecteaza pe toate planurile si sper sa o fac cu ajutorul vostru :wink: .

Profile Send private message  

Post subject: Re: problemele unui leu cu asc. pesti+berbec
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 8:23 am 
Admin

Nu as vrea sa-ti spun ca este cat de cat normal ceeea ce traiesti nu, pentru ca nu este bine sa ne obisnuim cu aceasta stare de rau. Tranzitul saturniana te duce pe tine la disperare din doua puncte de vedere:
1. ca trece peste soarele si peste venus din tema natala
2. realizeaza din nou o opozitie cu Neptun asa cum la nasterea ta.

Asta inseamna ca acum te pot incerca temeri ca viata ta nu are rost ca nu ai fost suficient de dinamica si de clara, ca desi te-ai luptat pentru a reusi toate se naruiesc si nimic nu merge. Nu este chiar asa. Astea sunt doar niste ganduri. Jupiter pe casa VIII revine peste pozitia din tema natala si este semn ca ceva bun se va intampla in viata ta ...
Ma intriga insa faptul ca acest tranzit peste casa VI este, pe tema ta, semn de boala. Ca saturn in VI slabeste vitalitatea organismului si "ajutat" de Lilith parca te-ar otravi...
Ai grija ce mananci pentru ca riscul este mare.
Nemultumirea ta va fi cu atata mai mare cu cat Neptun in tranzit va trece peste Marte conjunct cu NN si, pe de o parte, te va face remarcata de ceilalti in sensul ca dintr-odata esti ascultata, ti se da atentie si asta te face sa te simti bine, iar pe de alta parte iti aduce o racire a unei relatii (acum cand Marte trece peste saturn din III ar putea fi vorba despre un frate, o sora) in care ai crezut foarte mult. Aceste tranzit este in foarte complicat. El iti aduce dusmani ascunsi si dispute verbale care te arata pe tine puternica in confruntari dar care iti slabesc psihicul si puterea de rezistenta. Esti nesigura (Uranus trece pe ascendent) si daca spui ca dorinta ta cea mare este un copil acum tranzitele nu te ajuta in aceasta directie.
Uranus ar putea insa sa-ti ofere o informatie si chiar o solutie insa nu pentru acum, ci cel mai devere sfarsitul primaverii lui 2006 (sfarsitul lunii mai) cand Llith va iesi din casa VI iar Uranus iti va intra in casa I. Nici atunci solutia nu cred ca va veni de la sine ci printr-o interventie medicala. Insa cel mai bun cer astral pentru o astfel de interventie ar putea fi catre sfarsitul lunii iulie cand Soarele si Mercur sunt in casa V si au mai multa putere decat in tot aceste interval cand Saturn le slabeste.
Mult succes!

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 10:28 pm 

:Dmultumesc mult si - in masura in care vei putea, cand vei putea si numai daca nu cer prea mult, te rog sa expui si harta natala pentru ca sunt acolo cateva lucruri care ma intriga ( de exemplu opozitia soare -nn pe axa leu- varsator, ) . de cand am descoperit acest forum mi s-a redeschis "apetitul' pentru astrologie - motiv pentru care am revenit la studiu dar informatiile sunt atat de multe si de nuantate incat tot ce-am reusit pana acum sunt niste ochi mari, rosii umflati si vise cu.... harti.... :cry: orice ajutor este mai mult decat binevenit!!!
revenind la raspunsul tau , cred ca pana acum tranzitul lui Lilith prin casa VI m-a afectat mai mult pe plan profesional- nesiguranta , atmosfera incarcata, discutii cu sefii dar toate la un nivel suportabil - sper ca acest tranzit sa se mentina la acest nivel desi viroza respiratorie de acum o am de 2 saptamini. :wink: ar mai fi si un proces cu angajatorul al carui termen final de judecata este in 15 martie a.c. si sunt tare curioasa ce spun astrele in tranzit....ca doar n-o fi avand doar Lilith un cuvant de spus :D :D.
multumesc si.. ce mai , va pup.

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]