It is currently Fri Jun 13, 2025 3:40 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: revenire...
PostPosted: Mon Feb 27, 2006 8:56 pm 

Am revenit cu un nou topic (care este de fapt continuarea problemelor...anterioare) - banuiesc ca tu , Coser vei gasi pe harta mea un aspect, ceva, care sa indice de unde m-am ales cu o astfel de insistenta si mai sper ca aceasta sa-mi fie iertata....sunt constienta ca nu sunt numai eu cea cu probleme....07.08.1971,20.30 husi
Multumesc mult pentru raspunsul anterior si - in masura in care vei putea, cand vei putea si numai daca nu cer prea mult, te rog sa expui si harta natala pentru ca sunt acolo cateva lucruri care ma intriga ( de exemplu opozitia soare -nn pe axa leu- varsator, ) . de cand am descoperit acest forum mi s-a redeschis "apetitul' pentru astrologie - motiv pentru care am revenit la studiu dar informatiile sunt atat de multe si de nuantate incat tot ce-am reusit pana acum sunt niste ochi mari, rosii umflati si vise cu.... harti.... orice ajutor este mai mult decat binevenit!!!
revenind la raspunsul tau , cred ca pana acum tranzitul lui Lilith prin casa VI m-a afectat mai mult pe plan profesional- nesiguranta , atmosfera incarcata, discutii cu sefii dar toate la un nivel suportabil - sper ca acest tranzit sa se mentina la acest nivel desi viroza respiratorie de acum o am de 2 saptamini. Ar mai fi si un proces cu angajatorul intr-o chestiune care tine de functie, statut dar si bani , proces al carui termen final de judecata este in 15 martie a.c. si sunt tare curioasa ce spun astrele in tranzit....ca doar n-o fi avand doar Lilith un cuvant de spus .
multumesc si.. ce mai , va pup.

Profile Send private message  

Post subject: revenire la revenire
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 12:16 am 

gheorghita sa stii ca nu am stat degeaba asteptand "pomana" astrologica :lol: sau para malaiata...
daca pana acum am reusit sa citesc si sa inteleg cate ceva din harta mea pe care nu am reusit sa o postez -deh e greu cu tehnica avansata-" dand in carti" referitor la planete in zodii si case, aspectele ma bulverseaza de-a binelea :roll: prea multe linii, domnule :D am o groaza de linii . iar pentru ca nu prea le inteleg , mai ales opozitiile, ma alarmeaza!!!
- NN conjunct cu marte retrograd (orb 3) in varsator casa 12 in opozitie cu soarele (conjunct?- orb 5 grade)cu venus in leu
- saturn 5gr gemeni casa 3- opozitie cu neptun din sagetator in casa 9
- kiron retrograd 13gr berbec in casa i - opozitie cu uranus conjunct cu lilith din balanta casa 7 :!: :idea:
- soare 15 gr leu in trigon cu MC din sagetator ? hm , asta pare de bine:D
- pluton 27 gr fecioara casa7- trigon cu jupiter 27 gr scorpion casa 8 !
ce am mai sesizat este ca o parte din casele hartii mele se suprapun cu zodiile lor guvernatoare , of - nu stiu cum sa ma exprim- de ex . casa 1- berbec, casa 2 taur, ...are asta insemnatate in vreun fel /
cred ca am sarit peste niste definitii de baza :oops:

ufff , mi s-au incalcit neuronii :? :?

in sfarsit , gheorghita sunt convinsa ca esti 'prins' in chestiuni mai importante sau mai stringente , o sa-ti spun rezultatul procesului de maine 15 martie ....cu mercur retrograd, eclipsa de luna cu saturn pe casa 6 -nu stiu - ce va fi, va fi...

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]