It is currently Tue Jun 10, 2025 6:36 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: alegerea datei unei casatorii
PostPosted: Fri Mar 10, 2006 8:02 am 

.......si uite-asa am petrecut o noapte-ntreaga holbandu-ma la discutiile voastre! Si mi-am zis "de ce nu?"! Si iata-ma printre voi!
Bine v-am gasit!
Este primul forum in care ma inscriu si vreau sa va rog sa ma lamuriti intr-o problema: poate avea data casatoriei vreun impact asupra evolutiei unui cuplu atata timp cat sinastria releva compatibilitatile/incompatibilitatile partenerilor, iar tema compusa arata directiile de evolutie ale cuplului? Daca da, la ce anume se raporteaza tranzitele din ziua casatoriei: la tema natala a fiecaruia, la sinastrie, la tema compusa?
Va cer ajutorul deoarece ma simt bulversata si am inceput sa ma-ndoiesc de acuratetea logicii mele (asta nu ca as fi o "savanta" in ale astrologiei; sunt abia la-nceput de drum). Am schimbat pana acum de nu stiu cate ori data casatoriei; ne-am luat verghete, ne-am rezervat restaurantul (in principiu; se asteapta sa luam o hotarare), dar n-avem data
Va rog din suflet dati-mi o mana de ajutor!
Mii de multumiri!
eu: 26.02.1968, 15:20, Rm.Valcea
el: 23.08.1967, 05:40, Slatina (nn la 7 luni)

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 5:01 pm 

Oare este posibil sa mai primesc vreun raspuns la aceasta intrebare a mea?
Ma intreb si va intreb: de ce nu s-a incumetat nimeni pana acum sa ma orienteze macar? Nu doream un raspuns amanuntit , daca acest lucru nu este posibil; nu am vrut sa intru cu "bocancii" in vietile voastre, sa abuzez de timpul vostru, pentru ca mie, acest subiect mi se pare foarte dificil si laborios (poate voua nu - de accea am indraznit sa va cer parerea).
Ati privit intrebarea mea prin prisma astrologiei orare? Intrebarea mea a fost pusa intr-un moment in care astrele nu pot sa raspunda?
Citeam acum cateva zile despre astrologia orara si am constatat ca totii autorii spun ca o intrebare se pune o singura data. Pai daca e asa, lucrurile se complica.
Sa incep cu inceputul!
Eu am mai avut o casnicie, un calvar. Pe aceasta mi-o doresc armonioasa, cum e de altfel relatia noastra de 3 ani de cand suntem impreuna (de aceea v-am intrebat daca are totusi importanta ziua casatoriei atata timp cat astrograma compusa indica directiile de evolutie ale cuplului; desi nu stiam prea multe, intuitia imi spunea ca da). Din dorinta de a cultiva aceasta relatie am consultat un astrolog renumit (pe care eu il stimez foarte mult si am observat ca si unii dintre voi); m-a intrebat cand as dori sa se intample evenimentul si i-am spus ca ma gandisem la 21 iulie, la care el a ripostat vehement: cu soarele in XII - EXCLUS! si mi-a oferit o alta data: 18 august.ok. Am plecat multumita, dar acasa cand am revazut tranzitele peste temele noastre natale: oops! pe 18 aug el avea soarele in XII.(???) Eu imi doresc o casnicie armonioasa, iar acest cuvant isi pierde semnificatia daca nu ne include pe amandoi! Ca sa nu mai zic ca pe 18 aug Venus face opozitie cu Kiron si cuadratura cu Jupiter. Sa fie oare bine sa-ti schimbi starea civila pe un astfel de tranzit? Mi-a fost jena sa-l sun din nou pe astrolog si sa-i spun despre dilema prin care trec (nu stiu de unde aceasta teama cumplita de a nu-i
deranja pe ceilalti; poate exagerez). Asa ca am trecut serios la studiu, moment in care am dat de voi pe net si v-am adresat si voua nedumerirea mea.
Dumnezeu sa ne ajute in toate lucrurile bune pe care vrem sa le facem!

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 10:56 pm 

Buna,

Eu sunt incepatoare, asa ca nu este o parere avizata. Tot ce vreau sa-ti spun ca si eu am mai fost casatorita- acum m-am recasatorit- si m-am uitat peste tranzitele din ziua primei si dezastruoasei mele cununii. Nu am analizat astrograma orara, ci am privit tranzitele si relatiile cu planetele mele. Si era sumbru. Nu stiu cum era la el, n-am avut curiozitatea sa ma uit pana acum, insa la mine casa a VII- a era foarte prost aspectata. Eu cred ca este foarte importanta si ziua in ansamblu, privita ca o entitate care se naste atunci.

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 26, 2006 10:57 pm 

Draga Oceanida, sincer, nu stiu daca se va incumeta cineva sa-ti dea un raspuns. Eu zic sa incerci tu sa vezi ce si cum, daca n-ai avut incredere intr-un astrolog pro. Deci nu pot decat sa-ti urez spor la invatat, ca timpul trece... :lol:

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]