It is currently Fri Jun 13, 2025 1:27 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: rugaminte2
PostPosted: Tue Feb 07, 2006 1:55 pm 

In principiu este legata de consecintele retrogradarii lui Marte de anul trecut. La mine s-a produs pe casa X, iar cand a trecut prima data peste luna neagra (aflata tot in casa X) s-a intamplat ceva neplacut sefului meu, cu consecinte grave d.p.d.v legal, lucru care a afectat intreaga companie in sensul ca ne-a obligat sa ne orientam spre alt loc de munca (desi aici din pacate petrecusem ani buni).

Acum am gasit altceva si care este de fapt o reintoarcere dupa 7 ani la vechiul loc de munca. Ma tot gandesc daca este momentul chiar potrivit pentru aceasta schimbare, in sensul ca nu stiu exact daca Marte prin casa X te inzestreaza pe tine ca persoana cu energie sau poate sa insemne o potentiala agresivitate din partea noilor sefi.
In plus, ma gandesc si la crucea fixa care este inca formata, plus o gramada de alte aspecte pe care le am momentan pe harta.

As aprecia daca as primi un sfat si o alta parere vis-a-vis de temerea mea !

Multumesc mult!

DN: 27.07.1968 la 6:30 dimineata, Bun

Profile Send private message  

Post subject: Re: rugaminte2
PostPosted: Tue Feb 14, 2006 1:21 pm 
Admin

Marte pe casa X aduce o libertate de expresie speciala. Oricat de grea este situatia nativul are libertatea de a spune cea ce-l doare. daca in taur el asteapta sa se acumuleze si va spun sub forma unei explozii de pareri sau acuzatii, in gemeni el va spune tot in momentul in care se produce evenimentul.
Aspectul dificil la tine este dat de Uranus pe casa VII si care in curand va trece pe VIII intensificandu-ti emotiile si determinandu-te sa te interiorizezi. Ar putea exista o contradictie - sa vrei sa spui si sa nu poti, sa ai multe de discutat si sa nu ai cu cine. Asta nu trebuie sa te inhibe, ci trebuie sa te faca sa intelegi ca trebuie sa-ti indrepti atentia spre alte aspecte ale vietii. Profunzimea, misterul, chiar sexualitatea sunt elemente pe care trebuie sa le acorzi mai multa atentie si sa le analizezi.
Primavara lui 2007 iti aduce o conjunctie Uranus NN pe casa VIII si trebuie sa te pregatesti de pe acum pentru asta. Saturn iti va trece peste ascendent, Neptun va pasi in casa VII, iar Jupiter pe casa V. Pare a fi un moment de coritura in viata ta. Priveste cu responsabilitate ceea ce ti se intampla pana acum si evita sa amani solutiile... chiar si de ar fi ca efortul sa ti se para imposibil fa ce trebuie sa faci, nu amana. Contorul succesului si efortului se afla in evenimentele din primavara lui 2007 cand in viata ta se va schimba ceva. Acum alegi pe ce drum vei merge si pana autnci te pregatesti de schimbare... mie imi pare ca este vorba de ceva bun, dar pentru ca totul este conditionat de ceea ce vei face pan atunci trebuie sa fii atenta ... :wink:

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 11:58 am 

Iti multumesc Gheorghita pentru raspuns! Pe mine ma asteapta intr-un fel o responsabilitate destul de mare in perioada urmatoare. Voi vedea cum evoluez, desi mi-e frica, de fapt am prins frica din cauza evenimentelor din ultimii ani!

Numai bine!

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]