It is currently Mon Jun 09, 2025 11:42 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: un sfat,va rog
PostPosted: Fri Jan 20, 2006 11:34 pm 

29.03.1968,ora intre 12-13,Tg Neamt
E asa de rau ?Simt ca am ajuns la capatul puterilor...Lucrez in invatamant pe un salariu de doi bani(oare mi se potriveste ???),si mai ales relatia cu sotul (24.11.1963,ora 5,Sulina)se deterioreaza pe zi ce trece...La ce ar trebui sa ma astept,ce sa fac ????
Va multumesc

Profile Send private message  

Post subject: Re: un sfat,va rog
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 12:17 am 
Admin

iriss,
indraznesc sa-ti spun ca ceea ce era mai greu a trecut... finalul lui februarie iti va aduce sentimentul ca parca ceva sa incheiat...
dar nu vreau sa-ti creez o impresie gresita... tu suporti din vara 2005 un tranzit dificil pe casa I si ai sportat si o retrogradare a lui Marte peste Lilith din tema natala. Asta ti-a adus jigniri gratuite, dezorientare si chiar o slabire a organismului. Slabirea organismului trebuie luata in serios. Pluton iti intra pe VI si aceasta slabire pe care o resimti de aprope un an sa devine o afectiune. Banii vor mai fi o prolema, cel putin pana in primavara. Totusi ai Jupiter pe V si NN care se apropie de Soarele natal, ceea ce inseamna ca te paste o promovare, o sansa de a recunoastere a unor merite.
Sanatatea este sectorul cel mai afectat... restul a cam trecut... si stiu ca a fost greu... daca ma gandesc doar la aspectul prost in care este implicata Lilith, o data conjuncta cu jupiter si apoi cu Marte ma intreb cum de nu ti-ai pierdut serviciu?... Oricum acest aspect te lezeaza pe sectorul prieteni si protectori aspect care duce la o pierdere concreta de bani sau valori. Cineva a mintit, iar tu ai pierdut intr-un mod dureros.
Acum trebuie sa ai grija de sanatatea ta... chiar este important asta!

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Feb 03, 2006 11:02 pm 

Iti multumesc,Gheorgita,ai vazut exact prin ce am trecut...Inclusiv cu pierderea serviciului...Si din acest motiv ma intreb daca acolo in astre sta scris ca eu toata viata va trebui sa fiu dascalita ,parca nu mi se potriveste...Ce spui,ai putea determina si asta ?!
Apoi,stiu ca eviti sa te pronunti in privinta viiabilitatii unei relatii maritale,dar -spune-mi , am ajuns la final?Te rog...
Si ca sa fie tacamul complet ,simt ca relatia cu fiul meu(nascut pe 23 iunie 1995,ora10.30 Iasi)este foarte proasta,nu pot sa-l inteleg,este asa de imprastiat ,uneori atat de impulsiv,cu rezultate mediocre la invatatura...Este un rac asa de ghinionist?
Te rog,stiu ca esti foarte ocupat,dar ar insemna mult pt mine sa-mi raspunzi...Astept...

Post subject:
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 10:43 pm 

Stiu ca problemele mele sunt minore fata de a celorlalti dar chiar am nevoie de ajutoooor...Incerc sa ma initiez in astrologie ,dar sunt prea la inceput si...am nevoie de confirmari...Gheorghita esti aproape?!

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]