It is currently Sat Jun 14, 2025 10:53 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: O rugaminte
PostPosted: Sun Apr 16, 2006 10:07 pm 

Buna ziua/seara tuturor ! As avea o rugaminte pe care indraznesc sa o adresez voua . De mult timp simt ca in viata mea nimic nu merge asa cum ar trebui . Cu sanatatea nu ma pot lauda deloc . Cu afacerile am intampinat greutati exact cand ma asteptam mai putin si cand credeam ca lucrurile sunt mai mult decat aranjate . In plan sentimental , am avut o relatie (destul de tarziu) si de care m-am desprins extrem de greu . Acum nu mai pot incepe o alta poveste cu altcineva . Gasesc in permanenta tot felul de motive care nici eu nu stiu cat de reale sunt . Ma aflu intr-un moment dificil pe care nu il pot depasi . Ma simt strivita de tot si fara forta pentru a continua sa merg mai departe . Va rog mult sa ma ajutati . Sunt nascuta pe 21 octombrie 1976 , ora 17.50 Bucuresti .

Profile Send private message  

Post subject: Re: O rugaminte
PostPosted: Wed Apr 19, 2006 9:41 am 
Admin

Image
Anca,
pentru ca guvernatorul temei face opozitie la Jupiter pe axa relatiilor - tu fiind Balanta - este absolut normal sa fii vadit sensibila la influenta planetei jupiter. In ultimii 2 ani Jupiter ti-a trecut peste casa VI, o casa foarte aglomerata si incarcata de tensiuni karmice majore si mai ales Uranusul care acum trece prin XI lasandu-ti avertismente ca daca acum ceva merge rau asta vine din alegerile dificile pe care le faci, poate chiar gresite.
De ce faci tu alegeri dificile?
Asta este o problema de destin, kamica si sa nu crezi ca tot ceea ce ti se intampla este doar de acum... categoric nu! Lilith pe ascendent in situatia in care Jupiter este de asemenea pe ascendent si cu Venus in Sagetator ca guvernator al ascendentului inteleg ca in general viata ta este o lupta intre bine si rau... dar nu la modul ideatic, ci la modul foarte concret si aici sunt incluse: familia, dorintele tale, profesia, sanatate.
Ai o tema foarte interesanta... in care duplicitatea este extred de prezenta.
In fine... cauza problemelor tale este una extrem de ampla si vine din vietile tale anterioare in care ai refuzat sa lupti pentru viata ta. Te-ai lasat in voia unui crez, a unei cai spirituale, ai trait chiar izolata si ti-ai cultivat spiritul intr-un mod rafinat si frumos. Ai avut un talent special in a te face inteleasa desi nu urmareai doar sa fii inteleasa, ci urmareai sa influentezi destinele celorlalti cu puterea ta.
Acum ti-a mai ramas ceva din puterea de atunci, putere pe care nu o poti descoperi decat prin renuntare. Lupta dintre dorinta de a trai o viata in care sa-ti faci capriciile si a trai in simplitate te chinuie. Faptul ca exista ceva care nu merge sunt, asa cum spuneam, semnale de la Uranus ca ai ales, dar ai ales prost. Accentuarea casei VI este semn ca va trebui sa traiesti in simplitate, ca sanatatea ta este un mecanism delicat ce trebuie intretinut cu mai multa atentie decat o fac altii cu sanatatea lor. Ai o mare putere de regenerare, dar, cu Marte in Via Combusta, inca nu ai descoperit-o... Te poti trezi ca stii gandurile oamenilor, ca ai deschideri subtile speciale, ca stii dinainte ce se poate intampla... astea sunt chei ale cautarilor tale anterioare si de data asta nu trebuie sa mai crezi in ele ca sa le ai ci trebuie sa traiesti in simplitate...
Venus in sagetator este greu de combatut. Este greu sa rezisti tentatiei de a te gandi in fiecare zi "oare cu ce sa ma imbrac azi" este greu sa intelegi de ce nu trebuie sa te preocupe mai mult haine corpului decat haine spiritului... este greu pentru ca aparenta ta sociala este foarte buna, iar eleganta si frumusetea ta sunt admirate de altii, deci nu ai de ce sa renunti la ce ai si mai ales la ceea ce este si frumos... dar atat timp cat atentia ta uita ca puterea ta vine din simplitate te vei trezi cu probleme. Tu esti un om sensibil si delict, mandru si ambitios, dar mereu temator pentru alegerile pe care le face.
Ma duce gandul la un trecut in Asia, poate chiar in Tibet practicand ritualuri interminabile care ti-au oferit acum privilegiul de a te naste cu Marte in scoprion - un semn de mare putere si ambitie.
Marte in scorpion este semn ca poti, doar ca pana acum ai avut modele gresite...
Mult succes!

Profile Send private message E-mail  

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]