It is currently Mon Jun 09, 2025 11:42 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: ssss...oul mmm...ates or what?
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 4:50 pm 

ssss...oul mmmm...mates or what??????? :shock: :?: :shock:
Image

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 7:10 pm 

Help!

Thorra,tradu-mi si mie...a cui e minunatia asta?

Post subject: Re: ssss...oul mmm...ates or what?
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 7:12 pm 
Admin

Da, chiar asa...
Te rog da un sens topicului pe care l-ai deschis altfel il sterg.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 8:34 pm 

sterge-l............deci crede-ma ....azi cel putin am dat expliktii la prea multe chestii si ceea ce m a enervat e k...........neah...e k..........TREBUIA SA EXPLODEZ DE FURIE DA nuuuuuuuuu..........a fost in asa fel incat trebuia sa mi stapanez nervii si sa abuzez de prea mult sarcasm si am mers p aparare,si contraofensive au fost km putine....azi declar ziua 'neintelegerilor'...........si doar nu mai e mercur retrograd :? ......dar si de fiekre data knd incercam sa spun ceva se intelegea altceva........nu.........nu mai vreau.........i don't care........ufffff.......ce era asa de greu.........just wondering daca intr-adevar poate exista aceasta notiune,deoarece mie imi este ca un soc:credeam k nu poate exista si uite......ca sa aflii ca intr adevar mai exista exceptii in lumea asta demoralizata.....e ceva prea de tot pt mine.......sa fie iluzie?doar o fatada?nu mai pricep.......si asta pt ca eu asociez definitia de soul mates cu utopie curata.....si mi se intampla contrariul.........nu mai pricep........
anyway.......daca nici acum nu am fost 'clara' poti sa faci ce vrei cu 'asa-zisa minunatie-ce altceva in afara de sinastria dintre mine si the other one :roll: '......nu ma supar deloc ca nu-mi mai pasa...m-am obisnuit sa fiu bombardata pana la temelii cu tranzite aiurea ....... :cry: ...de exemplu,acum ma simt ca un junkie..cred k e din cauza opozitiei mars tranzit cu saturn natal -asa am vazut in zet -

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 9:01 pm 
Admin

:D :D :D super, deci tu chiar nu ai cu cine sa vorbesti sa-ti versi nervii...
Problema este nu ca nu esti inteleasa, ci ca nu ai spus nimic...
Eu m-am gandit ca este tema ta, dar nu stiam ce este cu tema celalalta... asa ca trebuia sa explici....
... nu este nimic rau in a fi nervoasa, dar mai pune un filtru daca tot scrii, ca vorba zboara, dar scrisul ramane
Nu am sa sterg topicul, pt ca te-ai explicat.
Deci e OK.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 9:28 pm 

kkkkkk,..mie imi plac chestiile 'naturale'.....mai 'nefiltrate' :lol: :lol: :lol: glumeam.....de avut ,nu pot sa nu ma palng ca nu am.....am dar vreo 3.........dintre care the only one cu care in stau k o baba pana seara tarziu si together we burn the midnight oil este persoana de care va spuneam......cred k ti ai dat seama,tema mai 'anormala' e aia cu albastru ;)......in rest........numai prefacuti....si ma gandeam oare.....- explicatia ai vazut-o - de voi poate intr-adevar nu am fost....'azi de fapt cu toti am stat prost la capitolul comunicare' , dar de la altii ma asteptam sa reduca nr cantitatea de miselie din ei.......oh well.........i guess i was wrong :cry: :evil: .....

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]