sterge-l............deci crede-ma ....azi cel putin am dat expliktii la prea multe chestii si ceea ce m a enervat e k...........neah...e k..........TREBUIA SA EXPLODEZ DE FURIE DA nuuuuuuuuu..........a fost in asa fel incat trebuia sa mi stapanez nervii si sa abuzez de prea mult sarcasm si am mers p aparare,si contraofensive au fost km putine....azi declar ziua 'neintelegerilor'...........si doar nu mai e mercur retrograd

......dar si de fiekre data knd incercam sa spun ceva se intelegea altceva........nu.........nu mai vreau.........i don't care........ufffff.......ce era asa de greu.........just wondering daca intr-adevar poate exista aceasta notiune,deoarece mie imi este ca un soc:credeam k nu poate exista si uite......ca sa aflii ca intr adevar mai exista exceptii in lumea asta demoralizata.....e ceva prea de tot pt mine.......sa fie iluzie?doar o fatada?nu mai pricep.......si asta pt ca eu asociez definitia de soul mates cu utopie curata.....si mi se intampla contrariul.........nu mai pricep........
anyway.......daca nici acum nu am fost 'clara' poti sa faci ce vrei cu 'asa-zisa minunatie-ce altceva in afara de sinastria dintre mine si the other one

'......nu ma supar deloc ca nu-mi mai pasa...m-am obisnuit sa fiu bombardata pana la temelii cu tranzite aiurea .......

...de exemplu,acum ma simt ca un junkie..cred k e din cauza opozitiei mars tranzit cu saturn natal -asa am vazut in zet -