It is currently Sat May 10, 2025 6:12 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: intrebare pt coser- astrologie orara
PostPosted: Fri Jul 14, 2006 8:22 am 

Avand in vedere ca am epuizat toate resursele cat de cat rationale in a intelege toate frustrarile prin care trec in viata sentimentala si mai ales ca nu mi pot da seama daca cel pe care cred cel putin ca il iubesc se joaca sau pur si simplu nu stie sa isi exprime sentimentele am sa incerc sa gasesc un raspuns cu ajutorul astrologiei orare. Intrebare este daca relatia noastra are viitor, de fapt daca va mai fi o relatie, daca este cel potrivit pt mine

Profile Send private message  

Post subject: Re: intrebare pt coser- astrologie orara
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 10:17 am 
Admin

Tema orara a fost ridicata pe 20 iulie 2006, ora 10:00 46:15N, 27:40E (cand am vazut post-ul tau).
Tema orara ridicata ofera un raspuns mai putin bun pentru tine.
Da relatia are un viitor, dar un viitor negativ, ceva care te trage inapoi, ceva care merge doar pt a te face trista si vesnic nemultumita. Acesta pare sa fie viitorul pe care vrei sa ti-l construiesti impreuna cu el. Un Saturn puternic pe casa XI face relatia rece, mai ales ca se opune lui Neptun din V, care compromite de-a dreptul axa afectivitatii V-XI. Luna pe ultimul grad al zodiei Taur (gradul anaretic) aduce casei XI un plus de tristete si de vulnerabilitate. Ai un avantaj cu Marte in casa XII, dar este unul negativ (probabil ca tu chiar tragi de el, iar lui ii covine situatia, dar mai mult nu face) pentru ca avantajul acesta se intoarce impotriva ta si te intristeaza.
Tema este buna pentru experineta ta relationala. Trigonul pe care Soarele, ca guv XII, il face la NN. ceva inveti de aici, ceva care iti va folosi mult timp, poate toata viata.
Eu cred ca a venit momentul sa fii sincera cu tine - Lilith pe ascendent indica ceva impur in motivatia ta. Daca vrei sa-ti fie bine fii sincera cu tine...

IATA SI TEMA
Image

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 11:06 am 

Prin aceasta metoda se poate afla si ora de nastere? Ceea ce stiu de la mama este: "noaptea spre dimineata"! asta ar insemna 4, 5.... Imi cer scuze pt intrebare :oops: , dar cum pot sa ma aventurez in a studia harta natala daca nu am o cat de mica siguranta ca e corecta? :( merci

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 1:02 pm 
Admin

Te duci la spital la registratura... he he... cu o mica atentie si iti spune. Daca evidenta nu mai este acolo, ea este mutata undeva in arhivele primariei... asa am auzit... dar nu-ti pot spune sigur.

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 5:26 pm 

Mda, multumesc, e o idee buna, dar nu mai locuiesc acolo cam de mult timp. Am sa incerc cu un pendul. :)

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 9:16 pm 

un raspuns dat de astrologia orara este suficient pentru a decide sa inchei o relatie sau sunt importante si informatiile date de sinastrie/harta compusa? M-ai sfatui sa renunt sau sa schimb ceva in comportament/modul de a relationa? sa continui o relatie care ma nemultumeste (si cu toate astea ma simt prinsa in ea) pentru ca am ceva de invatat ( in general, pentru dezvoltarea noastra spirituala cum trebuie sa abordam astfel de relatii, sa incercam sa le intelegem sau sa renuntam la ele. Ma gandesc ca uneori chiar o relatie nefericita te poate invata mai multe lucruri decat una mai lejera dar in acelasi timp poate ca de fapt nu e necesara suferinta. Cand scrii ca e ceva impur in motivatie la ce te gandesti?( de ex o puternica atractie sexuala? dar dorinta de control?)

Post subject:
PostPosted: Thu Jul 20, 2006 9:49 pm 
Admin

Flori eu ti-am spus ce spun astrele. Tu compari cu ceea ce simti tu si in final tu hotarati daca se merita sa mergi mai departe. Nici o ramura a astrologie nu va hotara in locul tau... Eu te-am rugat inainte de toate sa fii sincera cu tine abia asa ai sa intelegi ce spun eu, deocamdata esti subiectiva.
In informatiile pe care ti le-am oferit am scos in evidenta elementele pozitive pe care tema le indica... acesta ar trebuie sa fie un semn. Hotararea o iei doar tu.

Post subject:
PostPosted: Fri Jul 21, 2006 11:39 am 

Ca o mica completare in sensul astro orara traditionala:

Image

Flori80, tu esti reprezentata de Mercur, si din nefericire Mercur este combust. Asta poate insemna ca actiunile tale in aceasta chestiune nu vor avea eficienta, sau ca vei fi dezamagita de interpretarea astrologica care ti se va oferi (intrebarea ta referitoare la sinastrie :roll: ). Pe de alta parte, poate insemna ca nu ai oferit toate datele, sau ca ai ascuns ceva din aceste informatii (Lilith de care pomenea Gheorghita :roll: ). Luna este Void of Course, ceea ce iar inseamna ca actiunile tale nu vor avea efect. Daca stai si nu faci nimic in aceasta privinta, treaba se va rezolva de la sine. Si ca sa punem capac, Jupiter (el) face careu cu Soarele, ceea ce nu-i deloc imbucurator.

Page 1 of 1 [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]