It is currently Sun Jun 08, 2025 3:00 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: astrograma...
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 7:29 am 

Va rog daca se poate si astrograma mea ! Datele mele sunt urmatoarele: 25 mai 1974, craiova, ora 1:52 am
Va multumesc frumos!

Post subject: astrograma
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 12:13 pm 

Iata si astrograma ta:

Image

Profile Send private message  

Post subject: Multumesc
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 6:11 pm 

Multumesc mult de tot pentru astrograma.
Nu prea inteleg eu mare lucru inca....sper sa ma puteti ajuta sa descifrez misterele de pe aici. Si as incepe daca nu va e cu suparare cu conjunctia luna-marte. Din materialele pe care le am eu n-am aflat mai nimic despre aceasta conjunctie pe care o am in casa a V-a.

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 7:08 pm 

Conjunctia Marte-Luna in V intr-o tema feminina ar putea insemna bravura.. placerea unor aventuri amoroase, fiind plasata si in semn emotiv...Luna este in Domiciliu si asocierea cu Marte iti poate da aici mezaliantze... cu organizatii blamate de societate sau cu oameni mai prost vazuti...

Stapanul Ascendentului este Neptun retrograd, exaltat in sagetator, in casa IX. care ar trebui sa-ti dea calatorii lungi in strainatate, chiar casatorie pe ale meleaguri.

Esti foarte curioasa si volubila, gata sa spui tot ce stii, cu greu poti tine un secret si rolul tau este sa transmiti mesaje. Cu Venus in casa I ai un magnetism anume…ai impresia ca relatiile tale depind de felul cum arati si te ingrijesti cu atentie.
Ai niste incercari din trecut in relatia ta cu parintii … ceva probleme de convietuire si de aceea probabil ti-ai dorit sa te desprinzi de mediul parintesc foarte devreme …

Post subject: neptun retrograd in sagetator, casa 9
PostPosted: Thu Aug 03, 2006 9:52 am 

Iata ce semnificatii am gasit eu:

Esti inteligenta si ai unele perceptii subtile, puternic atrasa de fenomenul religios, primesti multe mesaje prin vise, deasemeni esti inzestrata cu capacitati premonitorii. In trecut ai facut unele greseli prin folosirea incorecta a informatiei spirituale. Fie ai inteles gresit mesajele si le-ai prezentat eronat, fie le-ai tratat cu superficialitate la nivel teoretic in timp ce ele erau concrete si urgente. In aceasta viata trebuie sa-ti dezvolti cunoasterea spirituala si sa te antrenezi pt a putea interpreta si transmite corect si la timp informatia spirituala. Va trebui sa lucrezi cu tine pt a deveni un canal de transmitere cat mai perfect.
Informatia spirituala trebuie difuzata cu discernamant , nu oriunde si nu oricui, ci doar persoanelor care sunt pregatite sa o auda.

Profile Send private message  

Post subject: Va multumesc mult fetelor!
PostPosted: Fri Aug 04, 2006 11:40 am 

Este cate ceva adevarat din cate-mi spunerti voi.

Am incercat sa schimb sistemul de case(din placidus in case intregi) si nu mica mi-a fost surprinderea sa vad ca harta mea se schimba........uranusul si pluto retrograde pleaca din casa a 7-a in casa a 8-a iar neptunul meu (si el retrograd) se muta-n casa a X-a impreuna cu NN.
Interesant este ca luna in conjunctie cu marte raman tot in casa a 5-a insa li se alatura si saturn.
Din pacate eu sunt la faza in care citesc despre fiecare planta si aspectele pe care le face ( nu sunt initiata in aceasta lume a astrelor)
Cu siguranta imi va mai lua ceva vreme sa inteleg cate ceva din harta mea natala :roll: :oops:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceasta incercare!

Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]