It is currently Sun Jun 08, 2025 6:32 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: revolutia solara
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 11:38 pm 

deoarece tranzitul lui saturn in casa VI mi-a rapit de cateva luni orice posibilitate de a ma ocupa cu orice altceva decat profesia , va rog sa ma ajutati cu Revolutia solara pentru aceasta aniversarea din 07.08.2006 - targu mures , revolutie solara despre care nu stiu ... mai nimic - nici cum se face, nici cum se interpreteaza . poate rasare o raza de speranta de aici pentru ca aspectele importante din viata mea sunt la momentul actual in dezechilibru cert : munca si iar munca ,aceleasi rapoarte si situatii repetate pana la exsperare, dragoste absenta , nervi intinsi si bani putini :o
cat despre copilul asteptat si visat .. daca dragostea nu e... :lol: dar, mai stii ?
multumesc

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 9:13 am 

Mee, revolutia solara se face simplu- faci harta pt 7 08 2006, la ora la care Soarele in tranzit ajunge la gradul pe care il avea cand te-ai nascut. Harta respectiva o suprapui peste harta ta, insa se interpreteaza si separat. Prea multe despre interpretarea planetelor in rev. solara nu stiu nici eu. Mult succes si La multi ani, ai incredere ca vin si zile mai bune.

Post subject: Re: revolutia solara
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 11:00 am 
Admin

Image

Saturn pe revolutia solara este pe casa XII, asadar asteapta-te la un an greu, dificil in care sa depui mult efort sa te intelegi cu cei din jur, sa fii dispusa sa rupi usor legaturi si sa legi altele la fel ca si cele pe care le rupi, de aceiai factura, dar putin mai tonice.
Lilith pe casa I, cu Mercur in Rac e XI si Luna pe V in capricorn, pare sa fie un an cu marcaje exclusiv comportamentale. Reactiile celor din jur iti cad greu si nu le intelegi, te interiorizezi usor, vrei apoi sa te sustii, dar iti dai seama ca nu te asculta nimeni. Deplasarile iti sunt un tonic foarte bun, iar planurile pe care ti le faci sunt foarte bune. Ai marte pe ascendent care se opune lui Uranus sin VII retrograd, si se pare ca se repeta istoria si incercarile tale de a echilibra ceva anul acesta nu prea au izbanda. Trebuie sa tii minte ca Saturn in XII este o pozitie foarte delicata si ca sa poti trece cu bine peste acest an trebuie sa fii detasata de tragedia care se consturieste in jurul tau. Sa-i impui acestui marte de pe ascendent sa taca, sa nu se revolte sa nu impuna celorlalti regulile lui si sa-si sustina doar dreptul sau la moralitate.
In sectorul profesional se intrezareste ceva bun, ca o aosciere, o colaborare stabilitate printr-un act, un document oficial. Cu Marte pe ascendent ti se va parea cea mai buna solutie, dar nu uita ca ai Saturn pe XII si tot ceea ce primesti anul acesta va veni greu si iti va incerca inainte de toate rabdarea si abilitatea ta de a te descurca in viata fara a distrugi nimic jur.
Acest saturn face un careu cu Jupiter din III si te vor tenta calatoriile periculoase in care apa este un element care te lezeaza. Exista insa un determinism in drumurile tale anul acesta... esti oarecum obligata sa le faci, deci si obligata sa parcurgi aceata incercare. Teama este un pericol si mai mare, care iti slabeste atentia.
Tu esti leu si trebuie sa ai rabdare si atentie pentru ca pe celelalte poti face...
Marte pe ascendent iti aduce insa o temperatura ridicata, un flux sangvin oscilant care acumuleaza prea usor toxine ceea ce iti poate aduce predispozitie spre febra, leziuni ale vaselor de sange, infectie.
La capitolul evenimente bune iti apar oameni influenti, puternici, care nu iti vor oferi ajutor in mod implicit, dar vei beneficia de sprjinul lor sub o alta forma, ca si cum te vor implica in viata lor si tu din aceasta interactiune vei avea de castigat.
Anul este greu, delicat pentru ca vei avea impresia ca mergi pe sarma, dar ceea ce construiesti anul acesta este trainic si solid.
Fii buna pentru ai o stea norocoasa deasupra ta si ar fi pacat dupa o asa greutate sa te trezesti la finalul acestui an natal ca ai construit ceva rau... pentru ca raul acesta va fi si el trainic si solid.
Image

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 11:41 pm 

gheorghita , nu stiu ce poate fi mai frumos decat faptul ca ti-ai sacrificat din timpul tau pentru a-mi face acest cadou - pentru ca eu asa il percep - de ziua ta :D

iti doresc sa ti se rasplateasca inmiit altruismul " cu toate cele bune si de folos" ! multumesc .

multumesc , marta .[/b]

P.S. inca mai " rumeg" la harta postata si inca mai incerc sa inteleg interpretarea . am o nelamurire : harta se intocmeste pentru ora nasterii ? asta inseamna 8.29 am ? sau "fixezi" cumva soarele la gradul corespunzator ? pentru ca gradul corespunde , dar ora nasterii mele este 20.30 .

:roll:

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 12:28 am 

mee wrote:
am o nelamurire : harta se intocmeste pentru ora nasterii ? asta inseamna 8.29 am ? sau "fixezi" cumva soarele la gradul corespunzator ? pentru ca gradul corespunde , dar ora nasterii mele este 20.30 .[/i]
:roll:

Revolutia solara este o tema care se construieste la aniversarea nasterii in fiecare an si prezinta harta cerului in momentul in care Soarele este exact la aceeasi longitudine cereasca ( grade, minute si secunde) pe care a avut-o in horoscopul natal. Deci nu urmarim ora, ci pozitia soarelui.

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]