It is currently Sat Jun 07, 2025 9:58 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Astrograma
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 12:48 am 

Va rog daca se poate sa va faceti timp si sa-mi spuneti cateva aspecte generale pt urmatoarele date : 20 Octombrie 1974 ora 6:00 dimineata , Bacau.
Ce fel de om este? Va multumesc

Profile Send private message  

Post subject: Re: Astrograma
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 10:30 am 
Admin

Image

Este o fire vesela si distrata, cu un simt al frumosului special. Aspectul sau fizic este atragator, dar cu elemente evidente si atipice pentru ceea ce este el... probabil ca are trasatri feminine si nu doar o deformatie ce trece ca un sharm personal.
Baiatul asta are ceva special, are un talent, o deschidere speciala, o perceptie speciala asupra vietii, un simt al vietii puternic si expansiv. El este totusi o fire duplicitara si oricat de abil este in a explica, argumenta sau gasi o solutie ii lipseste spiritul practic si asta il complexeaza. De aceea se va inconjura in permanenta de oameni care sa-i faca totul.... he he si-i mai si place sa dea ordine. Nu o face impulsiv si delicat si bland ca sa-ti placa sa te conduca.
In general este o fire echilibrata ce da impresia ca ar comunica usor. In realitate el se teme de neprevazut, de surprize ce ies din spectrul sau de intelegere. Desi poti vorbi cu el orice de la un punct incolo este rigid si te inhiba. Nu prea stie cand sa se opreasca si nici nu-l intereseaza. El traieste doar pentru a trai.
Pare a fi copilul pe care orice mama si l-ar dori, alintat, gingas, vorbaret, in permanenta dupa ajutor, istet si abil in a-si face prieteni.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 10:45 am 

Multumesc mult Coser pentru promtitidine. Imi poti explica ce inseamna aglomerarea de planete pe casa personaliatii la el? si faptul ca pe casa casatoriei nu are nici o planeta?
Inca o intrebare. Acest barbat are inclinatii sper violenta domestica?

O zi cat se poate de reusita si inca odata multumesc mult.

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 11:28 am 
Admin

despre planetele din casa I ti-am explicat...

cat despre violenta domestica... nu are inclinatii spre violenta domestica. Ii place sefia, pionieratul chiar si in cuplu, dar de unul singur nu se descurca si este constient de asta.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 8:17 pm 

Intr-adevar ii place sefia insa am observat ca sta nitel cam "prost" cu sistemul nervos. Nu stiu daca asta e un aspect care se vede pe astrograma, spun pur si simplu ce am observat.

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]