It is currently Mon Jun 09, 2025 6:56 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pt. Mag
PostPosted: Thu Oct 26, 2006 12:59 pm 

Pentru ca iti ramasesem datoare cu un raspuns ce trebuia sa iti parvina pe mesageria privata, am sa ti-l dau aici.
Raspunsul este afirmativ, insa va fi un proces mai lung si tu vei avea o stare schimbatoare in perioada aceasta, nefiind mereu consecventa si atenta la ce te-ai inhamat. Insa situatia trebuie tinuta si sub un control medical, facand ecografie din cand in cand. Marte este slabit pe casa sanatatii (a operatiilor), Luna este la un grad inaintea Soarelui si el debilitat(fiind descrescatoare), Jupiter (guv. tau) se afla pe casa sanatatii in trigon cu NN (in Pesti si casa XI), favorizand tratamente naturiste si de "import" cum ar fi ayurveda sau altele care te incanta pe tine, insa cele pe baza de apa, infuzii, ceaiuri, etc. dar si sacroterapia. Dominanta temei orare este Neptun, o planeta de apa, christica, nevazuta, dar si stapana departarii. Bioterapia este iarasi indicata. Iti dau un termen: decembrie 2007. Atunci trebuie sa constati cat a fost puternica vointa ta.

Si pentru ca vorbeam de departare, sacroterapie si apa, daca ajungi la anul la Kusadasi, iti recomand sa mergi spre Efes si sa sui pe munticelul unde spun cei de acolo ca a trait in ultimii ani de viata, Fecioara MARIA. Pe drum este o statuie mare a ei, iar acolo sus o casuta, unde se pare ca a locuit. Acolo exista niste izvoare cu apa miraculoasa, din care a baut si ea. Bea din apa aceea si o sa ramai uimita de efectele ei terapeutice. Cand am fost eu acolo, aveam un stres, pentru ca la intoarcere trebuia sa trec printr-o interventie chirurgicala, iar la intoarcere am constatat cu stupoare ca nu mai era cazul.

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Thu Oct 26, 2006 5:17 pm 

witch,
iti multumesc pentru sfaturi! Vointa mea se afla ( cel putin acum !) la cota maxima!
Sunt convinsa ca raspunsul este afirmativ.
Inca odata iti multumesc!

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]