It is currently Mon Jun 09, 2025 10:08 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Eva-Diana
PostPosted: Tue Oct 17, 2006 3:39 pm 

As mai avea nevoie de ceva pareri in legatura cu harta piticei mele. Coser, cand ai timp, ca nu este nici o graba, te rog si pe tine sa imi dai cateva detalii referitoare la tema ei.

Multumesc.

Data ei de nastere este 4.9.2005/ ora 14.32/ Bucuresti

Image

Profile Send private message  

Post subject: Re: Eva-Diana
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 9:20 pm 
Admin

witch,

in primul rand sa-ti traiasca mandrete de copil...
Apoi pot spune din capul locului ca are semne de frumusete fizica speciala. Luna in fecioara, Venus in Balanta si Marte in Taur vin si vor construi un corp frumos, echilibrat, plin de farmec si stralucire. Dar "semne bune anul are" si Pluton din casa I ne indica faptul ca ea chiar este constienta de frumusetea ei si ca va fi pe cat de frumoasa pe atat de magnetica si incantatoare. Asadar pregateste-te sa cresti in casa o adevarata Eva si sa o protejezi de suita de Adami, care vor sa o plimbe peste tot prin lume si care, nu-i vor atrage atentia daca nu sunt impunatori, destin, eventual mult mai in varsta decat ea.
In alta ordine de idei pot spune ca va avea o placere teribila sa faca pozne si sa-si ascunda insecuritatea continua (opozitie soare-uranus). Va avea slugi... iarta-ma ca o spun atat de brutal, dar este un fel de protectie pentru ea. Lilith pe casa VIII aproape de saturn din Leu, este semn de slabiciune in fata puterii. Cand nu se va descurca singura va fi atat de dura incat ai putea spune ca nu este copilul tau... Sensul vietii pe casa IV aduce o viata grea... cu alegeri dificile, impotriva placerilor de moment, cu restrictii majore pe sectorul vietii intime si cu perioade tulbure in care nereusita ar putea sa o duca spre negare de sine. Invat-o sa fie mandra de nobletea ei, de puterea ei de a se ridica deasupra celorlalti si de a gasi calea ei, pentru ca in felul acesta o ajuti sa-si consume mania pe care Marte in Taur o acumuleaza pe lipsuri reale sau inchipuite. Fecioara aduce printre altele nemultumire, iar Marte in Taur nemultumire de sine. Nu poate fi vorba de aspectul fizic, in niciun caz, dar este cu siguranta vorba despre abilitatea ei de a deveni un stapan recunoscut.
Fecioara privita din punct de vedere karmic ni-l indica pe omul care a suferit restrictii personale de dragul unor conveniente sociale. Manierele se lipesc imediat de ea, nu iti va fi greu sa o inveti sa se poarte; stie ea de undeva asta (NS pe X, prin altele). Tocmai ca a suferit restricitii anterior, iar NS pe X indica faptul ca restrictiile au fost un fel de karma buna prin care isi intretinea imaginea de persoana publica, acum ea se va ocupa mai mult de viata ei privata si fara sa vrea o va face publica. Lilith in VIII o predispune chiar la scandaluri de factura sexuala si chiar la experiente dificile, fara sa-i creeze traume (trigon Luna-Marte, cu Luna guv VIII). Se va zbate intre socializare si intimitate si va gasi in femei un sprijin important. Chiron retrograd din II care se opune lui Saturn in VIII pe o axa a posesiunilor si sexualitatii, va aduce relatiile sale intr-un sector efervescent, plin de reguli si principii, dar si de libertati pe care si le impune, brusc, in ultimul moment, intr-un sector unde ea are cele mai multe reguli, iar ceilalti aproape deloc, unde femeia nu ocupa un loc prea important in viata ei, dar care niciodata nu va fi depasita in importanta de vreun barbat.
Are o tema incredibila... sa ma mai leg de inclinatia ei spre stiinte oculte...nu mai este cazul, ai sa vezi singura. Simte informatia, o ordoneaza dupa regulile ei si vei scoate de la ea ceva, doar daca si tu esti capabila sa intelegi ce-ti spune.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 11:31 pm 

Mersi mult, inca o data.
Da, este tare frumoasa, cand deschide ochii, genele se arcuiesc peste sprancene, ca la papusi, iar eu n-am mai vazut asa ceva. Iar ochisorii sunt negri si frumosi. In rest este un fel de dracu'-gol. Ziceai ceva de pozne? Demoleaza tot, baga mana in cuptor, se arunca de la 1 m, isi smulge parul din cap, roade fier (aici imi seamana, caci eu mancam lipici si smoala), seamana cu fetita din (cine a vazut) Lemony Snickett, The series of unfortunate events. Ma bucur mult ca s-a nascut in aceeasi zi cu Beyonce, care este o Fecioara speciala.
Numele E-D a venit brusc si irevocabil inainte sa se nasca si i-am facut o numerograma sa vad de ce se impune atat de agresiv. Iar ce a rezultat din calculele mele, seamana cu ceea ce ai zis tu in descrierea astrologica. Sper totusi intr-o sublimare si mie intuitia imi spune ca trebuie s-o dau sa cante (mie nu mi-a iesit, caci a fost exmatriculat seful formatiei si cu asta basta, si cred totusi intr-o asemanare genetica) si sa danseze, acum in copilarie.
Daca nu va fi multumita de sine, asta nu poate decat sa ma bucure, caci poate fi o cale catre perfectiune si ce-i mai important, ideea de a renunta la orgoliu.
Am un regret, ca numele sorei ei pe care l-am simtit si la ea foarte puternic, mi s-a parut cam zbanghiu si nu i l-am pus. Am avut senzatia ca trebuie sa o cheme Asethi-Kyana, si a iesit Maria-Gloria, dar asta este. Maria a zis ceva foarte straniu cand eu nu stiam inca de a doua sarcina a mea: "deseneaza-mi inimioara lui steluta din cer care a venit la noi acasa sa ne aduca suflete" :shock: :shock: :shock:

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 11:42 pm 
Admin

witch wrote:
"deseneaza-mi inimioara lui steluta din cer care a venit la noi acasa sa ne aduca suflete" :shock: :shock: :shock:

Acestia sunt copiii de cristal... au propria lor constiinta si deschidere... este incredibil si minunat in acelasi timp...
Cu atat mai mult cu care am gasii in tema Evei cateva puncte pe care tema mea le are, intr-o combinatie tulburatoare pentru mine... Este nou, inedit si evident socant si pentru mine sa constat asta (NS pe X, cu Venus RKS, Marte in Taur, Lilith in VIII)... si sa nu crezi ca eu am fost cuminte cand am fost mic :twisted: ... sora-mea isi mai aduce aminte, eu cica nu! :oops: :D :D

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 24, 2006 11:49 pm 

Da, numai ca fiica-mea, spre deosebire de tine, a beneficiat de un curs gratuit de astrologie, timp de 9 luni de zile, si e posibil sa fie satula. :D

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]