It is currently Mon Jun 09, 2025 3:41 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: astrograma mea
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 5:45 pm 

din cauza a mai multor esecuri din viata mea de pana acum, indraznesc sa rog persoanele dragute si amabile care sunt pe acest forum sa ma ajute sa inteleg unde gresesc atat de tare, incat viata mea este atat de goala... si oare cand imi voi gasi si eu linistea...
Ploiesti, 01.11.1967, 01:40

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 6:25 pm 
Uite astrograma ta natala andrea:

Image

Post subject:
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 9:09 pm 
Admin

Iata si astrograma ta intr-un alt format :wink:

Image

Scorpion - ascendent in Fecioara, deci o persoana cu un simt practic special, calculata, dornica de precizie si seriozitate. Tipul Scorpion cu ascendent in Fecioara este genul de cercetator care nu are liniste pana cand nu descopra umbra care leaga forele destinului, teorema care sa le uneasca pe toate celelalte, misterul din spatele lucururilor obisnuite ale vietii. Mai mult decat alte combinatii aceasta asociere, ca si tipul Fecioara-asc Scorpion, are parte in viata de intamplari care se situeaza in afara logicii, intamplari care leaga aceasta viata de cele din trecut. Valoarea actiunilor tale nu este importanta in sine, ci in permaneneta raportata la eficienta. Esti, intr-un mod dur spus, sclava propriei tale dorinte de eficienta si de asemenea ingrozita de efectul karmic al actiunilor tale neevaluate. Ti-e teama de mister si totusi te fascineaza aceasta latura a vietii, iti place tot ceea ce se afla departe si ai o reprezentare personala asupra spatiului. Cand privesti spre departare (Lilith este vinovata de aceasta deformare a perceptiei) spatiul devine mic si se rezuma la o ideea pe care ti-o reprezinti sub forma unei imagini. Aici este vorba despre o magie personala pe care o raportezi si asupra oamenilor. Percepi oamenii si locurile printr-un impuls empatic si apoi te straduiesti sa te integrezi pentru a fi eficienta. Cu Soarele conjunct cu Mercur pe casa III alaturi de Neptun ai tendinta sa-ti oferi mai curand raspunsuri, solutii, explicatii inainte sa te framante indoiala sau curiozitate intrebarii. Acest gen de protectie este unul emotional. Esti un om profund si echilibrat, curat si capabil sa se protejeze singur in aceatsa lume agresiva.
Riscul iminent este sa te lasi dusa toata viata de acest gen de betie emotionala pe care ti-o oferi pentru a proteja mintea de intrebari fara raspuns.
Unde gresesti? Chiar si in intrebare se poate sesiza aceasta perceptie deformata asupra realitatii. Privindu-ti tema ma asteptam sa intrebi concret: de ce nu reusesc sa fac cutare sau cutare lucru?
Aceasta perceptie emotionala a lumii te blocheaza in prezent pentru ca iti este teama sa te intrebi si sa-ti oferi informatii. Sistemul tau de perceptie este mult prea evoluat, cu Marte in Capricorn si Venus in Fecioara si iti poti impune orice fel de restrictii, de orice natura numai pentru a trai cu senzatia ca orice ti se intampla poti controla. Mi-e destul de greu sa-ti explic acest mecanism, dar in acelasi timp sa-ti si contruisc o reprezentare care sa fie dincolo de betia perceptilor tale.
Cred ca Iisus ti-a raspuns cu aproape 2000 de ani inainte de a te naste tu "Goleste de tine ca sa te pot umple eu" asta nu inseamna ca renunti la tine, ci la teama de a slabi incordarea si, mai ales, obsesia controlului.
Asta se intampla cu tine acum...
Cauza? Pentru a-ti raspunde revin din nu la teoria ca Sccorpionul de acum a gustat din betia puterii in trecut si Leul din astrograma de acum ne poate spune cum s-a intamplat asta. (Hm, iata un exemplu de persoana implicata puternic in planul social in trecut fara niciun indiciu pe casa X in aceasta tema) Soarele (guv Leu) acum in conjunctie cu Mercur retrograd (semn de karma de restrictie) primeste o opozitie de la Lilith pe axa interceptata Taur-Scorpion. Cu alte cuvinte in trecut ai fost un adevarat talent. O personalitate cu reale calitati intelectuale, care impuneai celorlalti etaloane de normalitate, reguli si canoane ale frumosului si, prin precouparea ta sociala, ti-ai impus tie insasi retrictii la nivel de personalitate si comportament. Talentul de atunci era dependent de frunctia si statutul care il aveai. Acum te pierzi in abilitatea de a te descurca in societate, bucurandu-te de abilitatea de a te "juca", daca se poate spune asa, cu modul de a simti realitatea din jur. Acum nu-ti gasesti locul in aceasta lume si te simti ca pestele pe uscat ca si cum mintea ta sufera de o durere permanenta. Solutia este "Goleste-te de tine ca sa te pot umple eu"... adica Marte in Capricorn, vointa rece, maturitatea de a trece peste incercarile vietii ca si cum ai promova examenele. Gresesti cand compari normalitatea ta cu a celor din jur. Tu esti altfel decat cei din jurul tau. Dintotdeauna ai fost altfel, nu poti avea o viata ca a lor pentru ca nu te-ar bucura...te-ar bucura sa ai din nou succesul pe care crezi ca-l au ei acum...vesnica problema a scoprionilor... insa ei au acum o alta insetie sociala, iar abilitatea de a obtine puterea si de a o mentine, ca in trecut, acum nu mai da aceleasi rezultate.
Cauta-ti propria bucurie, propria viata. Pe tine trebuie sa te cauti. Cu cat te vei oglindi in ceea ce vezi in jur cu atat deziluzia va fi mai mare... Tu ai dorit sa fii altfel, asa te-ai construit si acum trebuie sa mergi mai departe. Conjunctie Venus-Pluton pe casa I (putere de regenerare), Jupiter pe asc (un vechi vindecator), conjunctie Mercur-Soare pe casa III (arhivarul de reguli, maxime si aforisme de viata, inteligenta practica), Marte in Capricorn (gandire, intuitie practica)... ai toate ingredinetele sa-ti gasesti din nou calea.
Multi oamenii pot lucra acum cu valorile abstracte ale vietii datorita tie, datorita prestatiei tale din trecut...
Ma inclin cu respect ...

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 4:06 pm 

Iti multumesc, Gheorghita, pentru iubirea pe care o picuri in fiecare analiza...Si multumesc tuturor care ma ajuta prin vorbe si fapte..
Faptul ca nu am intrebat concret face parte din indoielile acestei perioade a vietii mele... pentru ca nu ma simt in stare sa fac ceva cap-coada, desi nu imi plac lucrurile neterminate. daca ar fi sa intreb concret, ceea ce ma framanta se refera strict la: de ce nu am inca o familie, de ce nu imi gasesc calea in activitatea lucrativa.. tot apar noi provocari si nu ma pot stabiliza..., de ce nu am copil, de ce sunt singura.
Hm, fost vindecator... despre asta eram sigura!
Si mai sunt sigura si de faptul ca rezultatele materiale din trecut au fost la un nivel mult mai ridicat...:D
Dar viata merge mai departe... si la un moment dat voi afla eu ceea ce am de facut!
Multe imbratisari tuturor

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]