It is currently Mon Jun 09, 2025 12:24 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 21 posts ] 
Author Message
 Post subject: AS anual in casa VIII natala in RS 2006-2007
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 2:00 am 

Bun gasit din nou!
Apelez inca o data la amabilitatea voastra pentru a cere niste lamuriri (... deocamdata sunt inca la stadiul de inceput, de a pune intrebari, in speranta ca va veni si vremea cand sa-mi exprim propria mea parere in legatura cu subiectele de pe acest forum minunat )
Am facut cu cateva zile in urma Revolutia Solara 2006-2007 pentru sotul meu si am descoperit ca are AS anual in casa VIII natala, ceea ce m-a ingrozit si nu mi-a dat puterea sa merg mai departe cu analiza ei. Stiu ca asta ar putea insemna si decesul lui, dar din cate am citit, numai daca acest lucru este indicat de inca 3 aspecte?

Datele sotului 4 august 1975, ora 12,18pm Barlad. La data de 4 august 2006 se afla la Barlad.
Va multumesc frumos!

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 2:39 pm 

Sper sa nu te linistesc intr-o privinta si sa te nelinistesc in alta. Nu moare, fii fara grija. Poate fi vorba (asadar ATENTIE!!!, am spus poate fi vorba) de un pericol din partea unei alte femei care incearca sa intre in viata lui. Fii mai precauta din punctul acesta de vedere, dar te rog nu dezvolta o psihoza, doar pentru ca ti-am spus eu lucrul acesta. Intr-un alt context anumite pericole pot veni de la drumuri, sosele, viteza, condus noaptea. Sa evite condusul noaptea sau cu viteza excesiva. Daca ramai insarcinata si el nu este de acord (???), nu ceda la impulsurile lui de a face vreun avort. Nu exclud insa posibilitatea ca unul din parintii lui, fie mama (Luna la 29 grd Scorpion tranzit NN) sau tata conj. Soare/Saturn (guv. casei IV, resectiv VIII de pe harta rev solare) in casa a IV, sa aibe vreo suferinta majora anul acesta. Ambii ar trebui sa isi refaca analizele.
Sfatul meu catre tine este ca pana nu stapanesti bine astrologia, sa nu mai folosesti drept obiect de studiu hartile celor dragi si a ta. Niciodata nu vei fi obiectiva.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 2:59 pm 

Bun. Witch, iar ai scos iepurele din palarie si nu m-am prins cum ai facut... Pleeeaseee... :cry:

Harta natala si RS 2006 e aici:

Image

iar RS de sine statatoare e aici:

Image

In V e Marte, Lilith si NS, asta poate fi o tentatie sexuala din afara caminului. Marte opus cu Uranus e responsabil cu accidentele. Dar cum poate ramane insarcinata, daca V e in Fecioara, care e un semn nefertil?

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 3:15 pm 

lori99ursu,
imi cer scuze pentru ca folosesc topicul deschis de tine pentru a incerca sa aflu semnificatia urmatorului aspect: luna in RS ( sagetator, casa6) este in cj la grad perfect cu luna natala( sagetator, casa 3) :shock: .
merci!

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 4:21 pm 

Mihnea, tocmai ca trebuie studiate toate trei hartile. Harta lui natala, harta revolutiei solare separat si harta revolutiei solare suprapusa peste cea natala. Intrasem inca o data pe forum ca sa completez ca orice aspect, oricat de suparator ar parea poate avea o sublimare, nu?
Asadar: NN in casa a VIII-a natala poate sa insemne o schimbare si ma gandeam ca atata vreme cat pe rev. sol. separata Luna si Jupiter se afla pe casa a VI-a, aceasta schimbare este legata de serviciu. Tocmai ca Luna in Sco pe casa a VI-a poate reprezenta acea posibila colega de serviciu care devine periculoasa sau mama care se imbolnaveste. Oricum Luna se aseaza peste NN natal si in mod sigur, o femeie, familia, casa sunt puse in acest an sub semnul discutiilor, schimbarilor, suspiciunii sau pericolului.
Si pentru ca fii-mea aia mica nu-mi da pace, hai sa o scurtez, sa enumar niste pozitii observate, care cred eu ca pot sugera cele spuse mai sus.
Pe harta rev sol suprapusa peste cea natala:
-Lilith tranzit opozitie cu Lilith natal pe axa sentimentelor sau a copiilor: cumpana mare, risc de decizie gresita, in semne mutabile inseamna stres, consum nervos, suferinta, taina(Pesti) El are oricum Lilith in Pesti pe casa iubirii si asta inseamna ispite permanente de la div. femei, poate chiar incapacitatea de a procreea (subliniaza Marte conj cu NS in Taur).
-guv. casei casatoriei, Venus, tranzitat de Marte guv. AS in opozitie cu Uranus (casa a V)-din nou perturbatii neasteptate, vizand relatia de cuplu si copiii.
-NN in casa a V-a aplica catre o conjunctie Uranus deocamdata retrograd si Lilith natal manifestand de asemenea tendinta catre un eveniment neasteptat si neplacut. Retrogradarea lui Uranus catre casa a IV-a arata ca viata sa de familie inca trece prin transformari subtile de care depinde viitorul sau bun sau rau.
- cand vorbeam de drumuri ma refeream la faptul ca Saturn guv casei a III-a face conj cu Mercur, guv casei a VIII-a si al AS rev solare anuale, ori Saturn peste Mercur poate presupune ideea de franare la timp, adica reducerea vitezei. Totusi aspectul poate fi periculos, mai ales ca primeste opozitie de la Neptun din IV, insemnand instincte diminuate de starea de somn, oboseala, betie, dar si vizibilitate redusa. Saturn este si guv. casei a VIII-a a rev sol si de aceea il consideram putin periculos. Totusi casa a VIII reprezinta casa schimbarii, intai de toate si este clar ca el trebuie sa treaca printr-o schimbare.

Pe harta rev sol separate:
-AS in Gemeni, din nou vorbim de o indecizie, dualitate,
-NS pe casa a V-a
-Lilith tot pe casa a V-a
-Jupiter in VI poate insemna o calatorie in afara tarii cu serviciul, iar Luna in afara ca reprezinta un pericol de la o colega de serviciu, poate insemna de altfel si mutare cu serviciul.
-guv caselor IV, VIII SI XII( Soare, Saturn, Marte) sunt impreuna pe casa a IV si asta nu e bine pentru familie, parinti si casa lui, care se poate sa suporte o schimbare fortata.

Totusi harta sa prezinta multe informatii ocultate, mai ales ca vibratia sa de nastere este 7 si el ar trebui mai devreme sau mai tarziu sa-si cultive o spiritualitate introverta, adica pentru el insusi, indiferent cu ce se ocupa in viata de zi cu zi. NN in Scorpion nu-l fereste de incercari, oricat ar vrea el sa le evite.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 4:45 pm 

Multumesc Witch, a fost super. E ciudat dar citind ce-ai scris ma simt ca dupa o masa buna...

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 5:26 pm 

witch, iti multumesc din suflet pentru raspuns si pentru timpul acordat. Ai foarte mare dreptate:
Quote:
Sfatul meu catre tine este ca pana nu stapanesti bine astrologia, sa nu mai folosesti drept obiect de studiu hartile celor dragi
, am tras o sperietura zdravana!
Nici nu stiu ce sa zic, pe de o parte m-am linistit intr-o privinta, dar m-au pus pe ganduri alte aspecte:
- sambata, in timp ce era la volan, sotul a fost la un pas de un accident teribil; l-a salvat frana pusa la timp :
Quote:
Saturn peste Mercur poate presupune ideea de franare la timp, adica reducerea vitezei.
altfel nu avea sanse...
-
Quote:
Jupiter in VI poate insemna o calatorie in afara tarii cu serviciul, iar Luna in afara ca reprezinta un pericol de la o colega de serviciu, poate insemna de altfel si mutare cu serviciul.
... el chiar sambata se intorcea de la un interviu. Are o oferta de a-si schimba locul de munca si trebuie sa ia decizia asta, dar nu se poate hotari inca. Si aici ma gandesc la AS in Gemeni (indecizie, dualitate), pentru ca sta pe ganduri, se teme sa nu ia o decizie proasta... pentru ca de decizia asta depinde intr-un fel viitorul nostru. Este in alta localitate.

De asemenea, daca tot vorbim de indecizii, ne gandim in ultima vreme din ce in ce mai mult sa ne mutam cu domiciliul si serviciul in alt oras, dar ne vine foarte greu sa luam o hotarare, avand in vedere ca avem si copil mic si... mai multe chestii...
Quote:
guv caselor IV, VIII SI XII( Soare, Saturn, Marte) sunt impreuna pe casa a IV si asta nu e bine pentru familie, parinti si casa lui, care se poate sa suporte o schimbare fortata.

Cat despre
Quote:
Poate fi vorba (asadar ATENTIE!!!, am spus poate fi vorba) de un pericol din partea unei alte femei care incearca sa intre in viata lui. Fii mai precauta din punctul acesta de vedere, dar te rog nu dezvolta o psihoza, doar pentru ca ti-am spus eu lucrul acesta.
... nu stiu ce sa zic... sa fiu eu precauta sau sa-i spun si lui sa fie precaut? Adica, sa-i spun tot ce s-a discutat aici? Sper totusi sa fie vorba de aceasta mutare cu serviciul.
In concluzie, As in gemeni=indecizie, dualitate, ma gandesc ca poate fi vorba de hotararile pe care vrem sa le luam: sa ne mutam in alta localitate si acolo trebuie sa ne gasim locuinta, dar daca
Quote:
guv caselor IV, VIII SI XII( Soare, Saturn, Marte) sunt impreuna pe casa a IV si asta nu e bine pentru familie, parinti si casa
... cred ca nu e tocmai buna o hotarare de genul asta deocamdata, nu?

Last edited by lori99ursu on Mon Oct 09, 2006 5:41 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 5:36 pm 

Dar e vorba de o schimbare, nu? Poate ca nu mai este bine sa stea pe loc si eu cand spun de cele rele sunt referitoare la ce-i aici, acum, la ce sta, si la ce se opune evolutiei si transformarii AS sau in Scorpion. Schimbarea ii face bine, va face bine, altminteri pe aici pot sa pandeasca diverse pericole. Nu cumva tu il tii pe loc? NS la el este pe casa casatoriei conjunct cu Marte in Taur si cred ca el oscileaza din pricina ta. Sa stii ca femeile-soparla cand apar sunt o lectie de viata pentru amandoi, ceva care te poate face sa spui, "mai bine o luam din loc".

Mihnea, sa-ti fie de bine. Am sa iau asta ca pe un compliment, mai ales ca n-am mai gatit de un veac. Daca ar merge felurile astea de mancare si cu astia ai mei de prin casa, ce bine ar fi.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 5:45 pm 

Da, eu il tin mai mult in loc. Din pacate, mie nu prea imi plac schimbarile, mai ales ca e greu cu locuinta, dar daca trebuie, TREBUIE! Oricum, acum stam in Barlad si vrem sa ne mutam in Iasi, deci se merita, nu?
Sa il pun si pe el in tema despre acea femeie-soparla?

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 5:49 pm 

Pai nici nu e chiar asa mare distanta.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 5:51 pm 

witch wrote:
Pai nici nu e chiar asa mare distanta.

Are importanta? Plus ca eu inca nu mi-am gasit serviciu acolo. Daca stau bine si ma gandesc, eu sunt cea care nu poate lua decizia.

oricum, iti multumesc mult!

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 7:31 pm 

Uite ca m-am uitat si pe harta ta si chiar apare mutarea (NN a intrat pe casa caminului, iar guvernatorul casei a IV-a, Uranus pe AS inmplica multe mutari, poate chiar peste hotare). Uranus in tranzit este si el prezent pe casa caminului si va cam forteaza sa plecati. In plus, tu avand NN in Balanta, mai trebuie sa faci si dupa cum zice barbatu', adica sa il insotesti. Cum s-ar spune, e greu acum sa iti gasesti de lucru, pentru ca tie ti se potriveste o munca mai ciudata, mai spirituala sau legata de explorarea abisului uman. In absenta unei preocupari reale, exerseaza la astrologie sau mai fa un copil. :wink:

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 9:33 pm 

Intrebare: Semnificatiile AS anual in VIII natal sunt aceleasi cu semnificatiile AS natal in VIII anual?

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 11:18 pm 

Quote:
luna in RS ( sagetator, casa6) este in cj la grad perfect cu luna natala( sagetator, casa 3)

Poate sa insemne o multime de lucruri, si mai cu seama declansarea in acel an a unui eveniment ce reiese din pozitia Lunii in casa a III-a in harta natala. Respectiv, instinctele se amplifica, un anumit gen de inteligenta emotionala te ghideaza. Este posibil ca printr-un efort de vointa si prin munca, dincolo de complexele aparute in fata unei incercari temerare, sa poti sa scrii un articol care sa se publice si poate mai mult. Poti sa te angajezi la un radio, sa faci o calatorie mult visata prin intermediul serviciului s.a.m.d.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 09, 2006 11:20 pm 

Quote:
Semnificatiile AS anual in VIII natal sunt aceleasi cu semnificatiile AS natal in VIII anual?[/

Eu nu am auzit vreodata sa insemne ceva AS natal in vreuna din casele rev solare. Rev solara se raporteaza la harta natala si nu invers.

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 7:42 am 

merci frumos, witch!

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 10:31 am 

mersi si eu, witch!

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 10, 2006 4:28 pm 

witch wrote:

Eu nu am auzit vreodata sa insemne ceva AS natal in vreuna din casele rev solare. Rev solara se raporteaza la harta natala si nu invers.

Multumesc si eu. Mult.

Post subject:
PostPosted: Wed Oct 11, 2006 7:13 am 

Cu placere X 3.

Post subject: luna neagra
PostPosted: Fri Nov 10, 2006 11:33 pm 

as dori sa stiu ce reprezinta conjunctia de 5 grade luna neagra/luna neagra in scorpion, intr-o sinastrie?

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue Dec 19, 2006 3:37 pm 

witch wrote:

uite ce-am gasit, printre altele, intr-un articol privitor la RS:

casa natala in care cade AS anual este cel mai important domeniu de manifestare al personalitatii nativului, actiunile si initiativele lui vor fi orientate in domeniul casei respective. Directia cea mai importanta a anului este indicata de prezenta AS anual in casa natala.

casa anuala in care cade AS natal arata ca problemele legate de domeniul respectiv trebuie rezolvate in acel an la modul imperativ. Elementele casei respective au influenta asupra nativului. .

Page 1 of 1 [ 21 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]