Practic discutam despre o 'persoana' nascuta in 2005

. Acest bebelus Balanta cu ascendent in Taur si cu Venus in casa 7, nu cred ca va avea o casatorie grea, desi cine stie ce va mai fi peste 20 de ani

, poate notiunea de casnicie va avea cu totul alte conotatii. Si fiind venusiana total nu cred ca e cazul sa ne facem griji prea mari pt ea cu atat mai mult in privinta relatiilor, pt ca o Balanta se descurca de obicei excelent.
Dar discutand despre Venus in Scorpion, ea este in exil, adica e un pic cam suparata, adica chiar 'face urat' uneori. Practic poate fi patimasa, pasionala, geloasa.
Trigonul cu Uranus o face sa fie indragostita de libertate si nu poate fi constransa. Modul de exprimare este unul rafinat, iar multiplele prietenii pot fi originale si interesante. In nici un caz plictiseala nu are ce cauta aici. Iar aspectul nu este nefavorabil unei casnicii reusite ba dimpotriva dragostea se impleteste cu romantismul.
Exista insa cuadratura Saturn-Venus, care in general e considerata rea, eu aici as considera-o ca un element menit sa-i atraga atentia lui Venus si sa o tempereze. Adica se va simti atrasa intr-un iures de desfatari ele simturilor, insa Saturn o va tine pe loc. Va fi cam dureros, insa Saturn doar asa stie sa actioneze. El e grav si serios, nu-i arde de gluma niciodata.
Asadar se va simti divizata intre placere si detasare, si va fi pusa in situatia de a sacrifica anumite lucruri sau sentimente in numele datoriei. O Venus tinuta in frau de catre Saturn va resimti dureros orice despartire sau pierdere si va acorda o atentie exagerata unor chestii minore pe care le va considera esecuri.
Oricum una peste alta, cred ca situatia nu e chiar rea.