Buna seara si
La multi ani tuturor! Va doresc un an care sa va aduca tot ceea ce va doriti, care sa fie mult mai bun si mai vesel decat cel care tocmai a trecut !
Multumesc Gheorghita pentru raspuns. Scuze ca n-am avut timp sa raspund mai devreme
Intradevar este o perioada grea dar a cam fost chiar dinainte de aspectul acesta mai complex.
Ma asteptam ca Jupiter in casa 5-a sa-mi aduca mai multe lucruri bune, in schimb am fost mult mai solicitata cu copiii, chiar stresata la un moment dat in schimb dpdv creativ m-am apucat sa tricotez (pentru mine) dupa o pauza de opt ani si culmea am mai si inceput mai multe lucruri de-odata!
Este adevarat ca ma simt secatuita mai ales sufleteste ... m-am simtit nasol si de sarbatori, chiar si perioada de dinainte in care de obicei imi faceau mare placere pregatirile, acuma parca a fost un calvar! In schimb pe plan profesional nu prea vad provocari pentru ca intr-un fel acest aspect este aproape inexistent, dar poate vor fi schimbari mai incolo, chiar sper sa apara ceva.
Intradevar pe primul plan sunt problemele de asociere - casatoria pe care vreau sa o inchei, adica mai bine zis sa o desfac si nu pot! Nici numai stiu cand sa sper ca se va rezolva... am asteptat sa treaca sarbatorile si dupa putin timp o sa redeschid "subiectul" dar imi este lehamite de incercarile lui de a-mi schimba parerea sau insistentele de a continua ceva ce e mort de mult, doar de dragul ca asa vede el ca ar fi mai bine si probabil mai comod pentru el.... Spui ca Uranus este cheia, trece prin casa 10-a, cum as putea sa ma folosesc de ea? mai spui ca exista un risc de esecuri si dezamagiri... sa fie oare vorba de ce ma doare cel mai tare si anume ca nu o sa reusesc sa ma rup de relatia asta in care sunt? Crezi ca am vreo sansa in viitorul apropiat? Adica conjunctura asta astrala sa-mi aduca puterea de a reusi si de a incepe ceva nou, sau trebuie sa mai astept?
Merci mult!