It is currently Tue Jun 10, 2025 12:30 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: ajutor intr-o problema relationala
PostPosted: Thu Mar 16, 2006 1:53 am 

am descoperit forumul acesta recent si, pe de o parte, am o mica jena ca debutez cu o intrebare, inainte sa-mi aduc vreo contributie pe forum, dar pe de alta parte, in plan relational situatia mea este putin disperata si am mare nevoie de sfaturile altor persoane cunoscatoare ale astrologiei.
ma pasioneaza si studiez astrologia de 2 ani, chiar am inceput si eu sa operez la altii (prieteni) cu astrologia previzionala si chiar am avut mici succese, dar in cazul meu, cred ca sunt subiectiva, astfel incat nu pot sa-mi dau bine seama care ar fi predictiile.
pe scurt, indraznesc sa va cer parerea despre viitorul meu si ma intereseaza partea amoroasa:)
datele sunt: 20.05.1977, bucuresti, ora 8:30 a.m.
intamplari in cauza: casatorie din dragoste in 2001, separare fara divort in 2002, impacare (cu aceeasi persoana, evident) in 2005, soldata scurt cu o sarcina, divort in 2005 (in timpul sarcinii), nastere copil in dec.2005. o singura Alta relatie in toata aceasta perioada, care a durat 5 luni, in rest singuratate. nici o perspectiva acum sau n-o vad eu.
va rog mult, spuneti-mi ce parere aveti si care vedeti ca ar fi predictiile in viitor, am mare nevoie de o incurajare macar

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 16, 2006 11:52 am 

Buna Aela, asta e harta ta:

Image

Daca studiezi de 2 ani inseamna ca stii mult mai multe decat mine. Oricum eu stiu f putin, dar totusi... Conjunctia Marte Venus cred ca e "de vina" pentru tendinta ta de a tot reveni la vechile iubiri. Cred ca Neptun este o planeta importanta in tema ta, si poate el iti cauzeaza aceste neplaceri in relatii. Sunt acolo 2 opozitii pe care le face cu Luna si cu Jupiter, dar amandoua opozitiile au o planeta mediatoare, deci iata vestea buna: exista o solutie! Acum spune-mi tu, care crezi ca e solutia in cazul opozitiei intre Neptun si Luna, care are ca planeta mediatoare 2 planete de fapt, Marte si Venus?

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 16, 2006 2:06 pm 

mihnea, eu ziceam ca greutatea de a inchide o relatie vine de la saturn, guvernatorul lui 7 (citisem undeva asta), iar neplacerile, autoiluzionarea si relatiile neobisnuite vin atat de la neptun, cat si de la uranusul aflat pe cuspida dintre 4 si 5, uranus care mai este si foarte prost aspectat.
nu stiu care este solutia. poate ne ajuta cineva mai experimentat cu solutii si eventual o predictie pozitiva :wink: ca tare as avea nevoie...
m-am uitat pe toate tranzitele casei 5 si 7, chiar si 2 (am observat eu ca are o oarecare legatura, nu stiu daca este corect ce spun, e doar din observatii subiective proprii) pe urmatorii 2 ani si nu vad nimic sigur, doar ceva posibilitati, ori nu stiu daca acestea vor fi fructificate. am urmarit chiar si asteroizii, dar este dezordine in capul meu, nu pot trage o concluzie certa.
poate se uita si coser pe topicul acesta si ma ajuta putin, am vazut ca e foarte instruit.

Post subject:
PostPosted: Fri Mar 17, 2006 11:14 pm 

cu riscul de a arata plangacioasa, va mai rog o data, nu se incumeta nimeni mai experimentat sa se uite peste tranzitele mele? stiu ca ar trebui sa fie bine cand jupiter va trece peste neptun din casa 5, dar nu prea ma ajuta celelalte planete si sunt inca diletanta in astrologia previzionala, de aceea va cer ajutorul. tranzitele ca tranzitele, dar progresiile sunt chiar un mister pentru mine. deocamdata. nu pot deloc sa-mi fac o idee. va rog frumos ajutati-ma putin.

Post subject:
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 8:55 pm 
aela, vreau si eu sa-ti spun cateva cuvinte uitandu-ma pe harta ta.
Guvernatorul ascendentului, Luna, este in casa 12 in Gemeni. Deci ai disponibilitate pt studiu, pt comunicare si esti destul de dinamica, emanand in acelasi timp si caldura sufleteasca. Venus in Berbec conjuncta cu Marte iti da iarasi un fel de a fi pasional insa temperat pt ca razele lui Venus se combina intr-un mod armonios cu Marte in Berbec. Ceea ce strica toata aceasta poveste este cuadratura cu Pluton care poate sa-ti aduca dificultati in relatiile afective sau evantual daca nu esti atenta ceva scandaluri pe aceasta tema.

Iar opozitia Luna-Neptun implicand casele 5 si 12, ar putea fi un indiciu ca o eventuala legatura sentimentala ilicita, nu are sorti de izbanda; adica nu se poate finaliza fericit, pt ca e iluzorie. Adica nu este ceea ce crezi si-ti doresti tu sa fie.
Pe de alta parte, casatoria te poate propulsa dpdv material, financiar sau social. Pt ca guv casei 7 (Saturn) este in casa 2. De asemenea prezenta lui Venus poate spune asta.

Insa in aceasta perioada tu ai tranzitul lui Saturn peste pozitia natala. Este o perioada dificila care din pacate va mai dura un pic. Iar Saturn in tranzit activeaza cuadratura natala cu Mercur, ceea ce te face sa simti mahniri profunde si sa simti acut ca esti nefericita.
Iar cand Jupiter va ajunge peste Neptun va activa opozitia Luna-Neptun de care vorbeam mai sus iar acest lucru nu prea e bun.
Imi pare rau ca vestile nu sunt chiar bune, insa cel avertizat are o sansa in plus :). Si pot sa te asigur ca studiul astrologiei te poate ajuta enorm de mult. Poate face chiar minuni :wink:. Personal numai bine iti doresc.

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 12:31 pm 

mihaela, merci mult. stiu ca saturn in tranzit in 1 nu e cel mai bine acum, dar oricum este mai bine decat in tranzit prin 12, perioada in care am fost si mai deprimata si mai retrasa (de-aia si lipsa relatiilor afective mai mult de 2 ani..) totusi, as vrea sa te intreb, nu cumva jupiter in tranzit peste neptun natal (desi mai este pana atunci, dar eu tot imi fac sperante:)) este posibil sa indulceasca opozitia neptun-luna in loc s-o aspreasca? de ce intreb? cand a trecut jupiter peste uranus natal din casa 5, in decembrie 2005, (uranus prost aspectat, in opozitie cu mercur din 10, si ala tot prost aspectat) mi s-a parut ca s-a imbunatatit comunicarea mea cu cei din jur. a fost o perioada ceva mai pozitiva, nu mai negativa decat pana atunci, ori planetele natale activate aveau relatii proaste, dar marele benefic se pare ca nu le-a innebunit si mai tare. eu asa am simtit. apropos, in momentul zero al conjunctiei jupiter peste uranus din 5 am si nascut:))))) foarte grea nasterea, dar totul s-a terminat cu bine:))

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 12:33 pm 

mihaela, ma agat de tranzitul viitor al lui ujupiter peste neptun pt. ca am citit in astrologia previzionala a lui nicolici ca acest tranzit implineste sperantele nativului.

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 12:40 pm 

aela,

m-ai facut curioasa cu tranzitul lui jupiter peste neptun natal. m-am uitat la mine, si pot sa-ti spun ca ultima oara cand jupiter a trecut peste neptun natal (acum vreo 11 ani) am inceput o frumoasa poveste de dragoste, prima mea relatie serioasa. chiar daca neptun natal e in cuadratura cu jupiter natal. deci o fi stiind nicolici ceva. :)

veronica

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 12:57 pm 
aela, ai dreptate in privinta tranzitului lui Jupiter. In general Jupiter vine sa ne panseze ranile si sa ne ajute sa ne refacem moralul. Iar in cazul tau cand Jupiter va ajunge peste Neptun, vei fi scapat de apasarea lui Saturn peste pozitia lui natala.Iar Jupiter, inafara opozitiei cu Luna, va face aspecte foarte bune cu Venus natala cu Pluton natal si cu Saturn natal. Fiind peste Neptun iti va crea o stare foarte optimista.
Imi pare rau ca nu ti-am spus toate acestea de la inceput :oops:.
mihaela.

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 1:04 pm 

veronica, mi-ai dat o veste buna:)
mai are cineva pareri cu privire la tranzitele mele? sunt binevenite toate. si de bine si de rau caci tare stringenta simt problema asta.
coser, te rog foarte, foarte mult, ai putea sa te uiti si tu sa-mi spui parerea ta? as aprecia foarte mult consideratiile tale.

Post subject:
PostPosted: Sun Mar 19, 2006 1:13 pm 

mihaela, merci din nou. sper si eu ca jupiter peste neptun natal sa aduca " de bine", adica aspectele bune cu venus, saturn natal (guv. lui 7 natal), cu pluto din 4...sa aiba o influenta mai mare decat aspectul prost cu luna din 12. dar mai am de asteptat pana atunci:)
eu m-am uitat pana si peste tranzitul lui pallas sa vad cu cine intra in conjunctie in viitorul apropiat pt. ca am citit pe forumul acesta (imi pare rau, nu mai stiu cine a zis, una dintre cele 2 veronici, cred) ca pallas in anumite conjunctii determina o hotarare de casatorie. verificand, am vazut ca e adevarat in privinta mea (acum mai multi ani). Ei bine, acum, din cauza nelinistii, pare ca nu resesc nici urmarind-o pe pallas sa trag o concluzie pentru viitor:))

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]