Draga Coser,
Iti multumesc din suflet pentru raspuns. Trebuie sa marturisesc ca l-am asteptat cu mare nerabdare si ca, în ciuda faptului ca stiu ca astrologia este o stiinta exacta, nu pot sa nu ma minunez de fiecare data cand ii descopar exactitatea.
Numai adevar în spusele tale : de la înfatisarea copilaroasa pe care intr-adevar o posed (în ciuda acelor 30 de ani pe care ii declar cu o placere apreciata de anuturaj drept masochista) pana la memoria detaliului nesemnificativ (pot enumera, de exemplu, fara dificultate numele, prenumele si asezarea în banca a colegilor pe care i-am avut din clasa I pana la cei de facultate).
Imi permit insa sa nuantez o parte din spusele tale, fara a spune ca nu ai avut dreptate : e foarte adevarat ca nu imi place prostia. Nu stiu daca ii dispretuiesc constient pe cei care ii fac dovada, cert e insa ca nu mi-i fac prieteni. Prin urmare ar fi aproape inutil sa spun cat admir inteligenta si n-are rost sa ma ascund, spunand ca nu o doresc în preajma mea. Invidia n-am cunoscut-o inca…
DA, pentru mine cunoasterea este capitala si DA, are o legatura logica cu un anumit soi de putere, pe care de altfel ne-o confera.
Revenind la harta mea astrala, as îndrazni sa aduc o completare în ceea ce-l priveste pe Mercur retrograd : îmi e si nu imi e « prieten », în sensul ca e adevarat ca , asa cum ai spus tu, sub aparenta mea fragila se ascunde o fire vulcanica, dar îmi pune totusi bete în roate în ceea ce priveste exprimarea orala : ma penalizeaza cand ma exprim, in sensul ca deseori cad într-o balbaiala penibila, nu pentru ca nu as avea ganduri sau idei pertinente pe care sa le exprim ci pentru ca sunt o mie, iar vorbirii ii este greu sa tina pasul. Ceea ce e poate parea ciudat e faptul ca îmi iubesc nespus zodia si asta nu în urma unei judecati de valoare în detrimentul celorlalte. Si mai ciudat este ca am o pasiune (sper ca e reciproca

) pentru Marte. N-as sti sa spun de ce ...
Mergand mai departe cu analiza hartii mele astrologice, as avea niste întrebari :
- din putinele mele lecturi am aflat ca o aglomerare a planetelor pe casa a XII este un indiciu cu privire la o karma îndatorata. E adevarat ? Daca da, ce semnificatie ar avea configuratia de pe harta mea natala ?
- observ de asemenea multe planete retrograde (Mercur în casa a XII a, Pluto în casa a IV,Uranus în casa a V a, Neptun în casa a VI a). Faptul ca sunt asa numeroase are vreo relevanta ?
- ce-mi puteti spune despre acel Kiron în casa a XI si unde as putea sa gasesc mai multa documentatie despre el ?
- Pluto retrograd în casa a V a indica intr-adevar conflicte cu parintii ?
Dupa cum vezi , draga Coser, dorinta mea de cunoastere e mare

dar, în speranta ca nu v-au suparat curiozitatile mele si ca le veti da curs, schimb iar statului: în asteptare !
Toate cele bune,
Do