It is currently Mon Jun 09, 2025 4:10 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: un mic ajutor
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 8:36 pm 

Va rog daca ma poate ajuta cineva numai cu doua cuvinte... Am o prietena care-si doreste tare mult un copil. A avut o sarcina extrauterina, deci, un ovar si o trompa la revedere. A facut sute de analize si a aflat ca cealalta trompa este infundata. Acum doua saptamani a suferit o operatie sa o desfunde si verdictul a socat-o: pe trompa acrescut un nodul si doctorita n-a vrut sa se bage. Dar i-a propus sa faca demersuri pentru procedura "in vitro". Asta presupune niste injectii care o vor stimula sa ovuleze foarte mult ceea ce mie mi se pare total fortzat si aiurea. Si va da si 3000 Eur. Mentionez ca n-a facut avorturi sau ceva, singura sarcina este acea extrauterina. Si acum va intreb, daca vedeti ceva... are vreo sansa? Are rost sa se mai chinuie? Problema este ca ea zice ca s-a nascut intre 3 si 4 dimineata, 4 nov. 1973, Targoviste. Eu am ales 3.20 dar este posibil sa fi gresit... am mers un pic pe intuitie... fata a avut foarte mult de tras, este la a doua casatorie, acum vreo trei ani i-a murit tatal de cancer si a distrus-o, peste un an a aflat ca mama ei are cancer de asemenea...Ideea este ca numai despre asta vorbeste, numai despre doctori si analize si boli si parca in jurul ei este numai boala... :( Este foarte sociabila, pentru ea oamenii sunt egali, se ataseaza repede de oricine si este foarte empatica. Isi ofera ajutorul imediat... boteaza copii non-stop... vorbeste intr-una si pana itzi spune un lucru te ia de la '48. Cam atat... Daca din atat imi puteti spune ceva...cat de mic... va multumesc mult. Atasez harta... cu ora aleasa de mine...

Image

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 1:17 pm 

Mermaid, cred ca astrologia orara raspunde cel mai bine la intrebarea ta.

Image

In cazul de fata, nu stiu daca raspunde ceva, deoarece AS este aproape de sfarsitul Sagetatorului, si acesta ar fi un semn cum ca intrebarea e pusa cam tarziu, sau ca raspunsul nu e elocvent. In fine... Asa ca, iti spun si io 2 cuvinte, dar cu retinerile de rigoare. Prietena ta e simbolizata de Jupiter (guv AS), care e Rx in Scorpion, cu 2 careuri din partea maleficilor, ambii in VIII. Naspa. Adica e in casa mamei (X e casa mamei in astro orara), dar are greutati in concepere datorita unui blocaj la nivelul organelor sexuale (careu cu Saturn in VIII). Insa e intr-un semn fertil, Scorpionul, ceea ce e bine. Si intr-o casa cardinala, iar bine. Copilul e simbolizat de Venus (guv V), aflat in IV, casa familiei. E in domiciliu, si bine aspectat. In final, Venus (bebe) il aspecteaza pe Jupiter (mama) prin colectarea de lumina (Mercur). Amandoi semnificatorii sunt in case cardinale, ceea ce arata o rezolvare rapida.

So? Tu ce crezi? Parerea mea e ca o sa mearga.

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 1:29 pm 

Dar... Jupiter fiind Rx si afectat rau de malefici, si din casa VIII... copilul poate sa aiba de suferit, intelegi? Adica reuseste sa ramana insarcinata, dar poate lucrurile nu vor avea un sfarsit fericit. Na, ca am reusit sa dau un raspuns din care nu se mai intelege nimic.

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 1:43 pm 

Explicatie: daca Luna este in Via Combusta, cel care incearca sa talmaceasca ceva mai rau va incurca lucrurile, zapacindu-l de cap pe cel ce a intrebat. :lol: Sorry, acu am vazut-o pe asta...

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 3:04 pm 

:lol: Mersi mult Mihnea oricum... Stiam ca-i destul de greu cu astrograma mai ales ca nu stiu ora exacta...basca ca mi se pare destul de complicata... adica marcaje, saturn R conjunct cu NS... dar in casa copiilor Luna si jupiter (ce-i drept, slabit... Uranus, stapanul casei ii arunca o cuadratura...)Ntz...
Iar astrologia orara este pt. mine un si mai mare mister. Mi se pare interesant oricum ce ai zis ...
pe bune, Luna-n Via Combusta asta spune? :D
Multumesc inc-odat... o sa-ncerc sa le potrivesc din mers...

Post subject: Re: un mic ajutor
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 3:13 pm 
Admin

Mermaid ceea ce i s-a intamplat ei are din punct de vedere astrolog o explicatie destul de simpla - nu te apuci sa faci copii cand Neptun it trece peste Luna in casa V, in stiuatia in care in tema natala ai Lilith in IV (semn de maternitate viciata) in opozitie cu Saturn in X care mai este si retrograd si care aduce restrictii pe imaginea sociala de mama (in temele feminine) si chiar le poate compromite imaginea publica prin bariere, limitari restrictii.
...si pentru ca nu este de ajuns saturn mai este si regent karmic si deci acum prietena ta isi incheie socotelile cu destinul. Nu ea a ales sa sufere si constatarea astrologilor nu are deloc un aracter acuzator... ea a tot fugit de raspudnere si a gresit refuzand sa inteleaga... acum exact asta trebuie sa faca...sa inteleaga de ce!!!
NN in IV o obliga sa munceasca pentru viata de familie mai mult decat alte femei. Copilul este una din probleme, dar mai sunt si altele, dar ar putea sa mai aiba: o mostenire restrictiva din partea bunicilor (una de ordin fizic - o disfunctie - sau una comportamental - o inhibitie, o frica) pare a fi de pe linia mamei, o circulatia proasta a lichidelor si de aici o sensibilitate la orice actiune exterioara (boala sau chiar reprosuri).... etc etc
Viata este pentru ea un mare necunoscut.... ea nu are decat intrebari si cam toate incep cu "de ce...?"

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 4:00 pm 

Multumesc Gheorghita... cam asa se si vede la ea, are toot de suferit si parca si le si tot atrage. Parca s-amprietenit cu boala si convietuiesc tolerandu-se reciproc. De cand cu taica-su , in fiecare saptamana este la doctor la analize, a dus-o si pe maica-sa fara sa aiba nimic si i-a descoperit cancer la colon (si biata femeie, de la tzara, o acuza ca din cauza ei, ca daca nu o ducea, nu decoperea asa grozavie) si da-i cu operatii si cu sfaturi medicale... si banii numai pe la doctori pe care si i-a facut "prieteni" ca sa-i aiba aproape... Uff.

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 4:47 pm 
Admin

mermaid wrote:
Mi se pare interesant oricum ce ai zis ...
pe bune, Luna-n Via Combusta asta spune? :D

Da, Mihnea are dreptate... se spune ca Via Combusta se manifesta cel mai puternic in astrologia orara unde, cica, astrologul trebuie sa tina musai cont de asta. De asta s-a si deschis topicul acela cu Via Combusta

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 08, 2006 6:02 pm 

:oops: asa este... n-am retinut desi era chiar in primul post intrebarea referitoare la "conotatiile sumbre" ale lunii in Via Combusta in astro. orara...

Page 1 of 1 [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]