It is currently Mon Jun 09, 2025 4:02 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: as vrea si eu un mic ajutor
PostPosted: Mon Jun 12, 2006 12:18 pm 

as dori sa stiu mai multe despre mine cu ajutorul informatiilor din astrograma.nu am gasit pe nimeni care sa imi faca asta pana acum dar as vrea sa imi lamuresc anumite lucruri si cred ca asta m-ar ajuta.sunt nascuta pe 18 01 1987,in jurul orei 7,orasul bacau..si din putinele mele cunostinte cred ca am ascendent tot in capricorn..sunt o persoana mai ciudata spun multi dar vreau sa stiu ce ma astepata in urmatoarea perioada.va multumesc anticipat pt orice mica idee

Profile Send private message  

Post subject: :(
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 12:35 am 

eu chiar speram sa ma ajute cineva care stie mai mult ca mine..sa ma astept? :?:

Post subject: Re: as vrea si eu un mic ajutor
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 7:56 am 
marmota wrote:
as vrea sa imi lamuresc anumite lucruri si cred ca asta m-ar ajuta.

Care sunt aceste anumite lucruri pe care vrei sa ti le lamuresti?

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 8:58 am 

in special legate de ce mi s-a intamplat anul acesta, pt ca am primit cateva "lectii" de la viata(cu rost toate,dar cam dure) si vroiam sa stiu daca mai am de invatat sau de recuperat si daca imi voi atinge scopurile.oricum as vrea sa stiu mai multe despre mine.multumesc

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 9:30 am 

Sunt sigur ca ne-ai face viata mai usoara daca ai fi mai explicita. Cu cat ne dai mai multe amanunte, cu atat vei primi un raspuns mai la obiect. E ca la psiholog. Spune te rog clar si la obiect care-i problema, si nu uita ca totusi astrologia nu-i asa o joaca de-a ghicitul. :wink:

Post subject: voi incerca...
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 10:16 pm 

ca sa nu va mai complic am sa cer mai putin si anume daca voi mai avea hopuri mari pe toate planurile dar in special profesional daca voi avea multumiri in urmatoarea perioada.in rest ma refeream la faptul ca asa cum spusese si urania in acest an capricornii vor avea multe de suferit si de invatat in planul social, al prietenilor..ceea ce s-a si intamplat si ma interesa daca mai exista acest aspect indeosebi pe harta mea :D ..sper ca e bine

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 10:20 pm 

desigur as fi fost curioasa si cum arata astrograma mea..dar nu vreau sa va deranjez mai mult decat e cazul

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 10:54 pm 
Marmota, voi incerca sa-ti ofer cateva informatii astrologice, desi la 18 ani de obicei necazurile inca nu si-au facut aparitia la marea majoritate a tinerilor.

Deci tu cu Soarele in casa 1 esti o persoana stralucitoare si optimista, care cu greu trece neobservata, si cu mari sanse de reusita in viata. De asemenea ai Mercur in casa 1 si in Varsator-in exaltare, deci esti sociabila, ai tot timpul vorbele la tine, ca sa zic asa, si esti inconjurata de multi prieteni de factura intelectuala.

Ceea ce ti s-a intamplat tie in ultimul an, a fost tranzitul lui Saturn prin casa 7, a relatiilor, care a facut opozitie cu Soarele natal si cu Mercur natal. Acest tranzit aduce de obicei o perioada dificila in care elementul social este ostil, sunt multe neplaceri care pot duce la disperare. Este o prima perioada din viata in care nativul este chemat la lectie de catre Saturn. Practic in aceasta perioada trebuie sa fii extrem de tolerant si bun cu lumea, pt ca in cazul in care opui rezistenta sau te declari nemultumit de ceea ce ti se intampla, atunci piedicile si frustrarile care ti se vor ridica in cale vor bloca orice initiativa, iar presiunile si greutatile duc la scaderea vitalitatii si la esec garantat.
Trebuie sa te multumesti sa astepti cu rabdare ca perioada sa treaca. De altfel a cam trecut.
Probabil la tine s-a manifestat totul in domeniul relatiilor sau a prieteniilor, fiind casa 7. Daca in aceasta perioada ai ravnit la vreo relatie sau mai stiu eu ce situatie, atunci era dinainte sortita esecului.

Dar cum am spus perioada dificila este pe cale de disparitie. Insa viata ta practic este abia la inceput, iar perioade dificile vor mai fi. Pt toti oamenii exista. Depinde insa foarte mult de modul in care abordezi situatiile. Daca din ceea ce ti s-a intamplat acum ai reusit sa inveti ceva, atunci vei folosi invatamintele in viitor si totul va fi mult mai bine.

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 11:03 pm 
marmota wrote:
desigur as fi fost curioasa si cum arata astrograma mea..dar nu vreau sa va deranjez mai mult decat e cazul

Pai hai sa-l rugam pe Mihnea sa faca asta. Mihnea, pls!

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 11:16 pm 

He he... da, chiar asta faceam cand ai scris tu :lol:

Image

Marmota, ai vazut ca n-ai nici o planeta retrograda? Asta e lucru mare, zau asa... Cea mai mare parte a presedintilor americani cica asa au si ei. Adica numai persoanele fara defecte devin presedinti americani... Asa ca, daca cumva, cine stie.... sa nu ne uiti, da?

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 11:37 pm 

De ce esti ciudata? Eu cred ca esti puternica. Pluton pe MC te face sa vrei sa conduci lumea, sau cel putin sa incerci sa o transformi. Hmmm, ma duc sa fac o pancarda pe care scriu mare: "MARMOTA".

Post subject: hehe
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:12 am 

m-ati rasfatat cu complimente...nu ma suparam daca erau si defecte.ciudata pt ca sunt foarte ferma cand e vb de principii morale si nu pot renunta la ele...da lectia d care vorbeam pana acum mi-a demonstrat ca e mai bine asa..era vb de prieteni care au inceput brusc sa arunce cu noroi..degeaba..toti..si era frustrant..pt ca eram singura care sustinea tare ca gresisera fata de mine..si am ramas asa..a trecut si se pare ca de tot daca spuneti asa:).Si da sunt autoritara perfectionista si serioasa(cand trebuie)..si incerc sa schimb ce nu-mi pare in regula in jurul meu...si am multe planuri si idealuri..si nu ma fac presedinte..inca:))doar arhitect..asta va zic dupa examen:)) daca nu..plec in america!!

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:18 am 

aaa...si ciudata pt ca descos firul in patru pana aflu sau demonstrez ce vreau.. si mereu fac ce nu fac ceilalti..nu ma incadrez in "spiritul de turma":))

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:19 am 

multumesc frumos pt timpul acordat..foarte serios...nu ma asteptam..deci multumesc inca o data

Page 1 of 1 [ 14 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]