It is currently Mon Jun 09, 2025 4:34 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Imi doresc mult sa aflu...
PostPosted: Wed Nov 29, 2006 12:53 pm 

Buna ziua.Am avut un an foarte incarcat din toate punctele de vedere.Imi doresc mult sa aflu daca in anul 2007 e posibil sa devin mamica si sa emigrez in alta tara.Sunt nascuta in Timisoara,10.08.1975,ora 4.25 dimineata.Multumesc mult pentru orice informatie. :D

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Thu Nov 30, 2006 1:08 pm 

[URL=http://imageshack.us]Image[/URL

Lucia este prietena mea, cea despre care va spuneam cu ceva timp in urma ca a pierdut sarcina si a suferit foarte mult. Stiu ca isi doreste si sa emigreze dar mai mult decat atat isi doreste un copil mai ales ca anul acesta a fost chiar asa de incarcat cum a zis ea iar evenimentul cel mai important a fost casatoria. Eu i-am sugerat sa vina pe acest forum si sa gaseasca raspuns la unele din intrebarile ei asa ca va rog daca aveti bunavointa de a ma ajuta sa ii raspundem.

Este Leu cu AS tot in Leu, are semnele Sagetator si Gemeni interceptate in casa V respectiv XI, are Neptun R si NN in casa copiilor. NS in cj cu Marte in XI, Lilith in Pesti pe IX si care se opune Lunii din Fecioara si casa III, careu in T format din Uranus in Balanta opus lui Jupiter din Berbec si Saturn in Rac pe XII.
Stiu ca semnele interceptate sunt de natura karmica si ca blocheaza planetele aflate acolo si unde mai pui ca cel putin Jupiter nu ii patronaza nicio casa; asadar ii va fi destul de greu sa iubesca si sa aibe copii? desi axa destinului asta ii cere sa faca.

Va multumesc si astept si parerile voastre.

Cu drag,
Ina

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 8:46 pm 
Ina, pentru ceea ce doriti sa aflati referitor la anul 2007, afiseaza tot tu revolutia solara pt 2006 si putem vedea care sunt predispozitiile pentru perioada care a mai ramas pana pe 10 aug 2007. Oricum nu cred ca ea care e Leu cu ascendent in Leu si cu casa 1 a personalitatii inglobata in zodia Leu, poate sa nu iubeasca!!!

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 02, 2006 2:32 am 

Image

Buna Mihaela si multumesc pentru ajutor; din pacate pot afisa harta doar in formatul acesta. Nu e vorba ca nu poate sa iubeasca, ea chiar isi iubeste sotul foarte mult doar ca pana sa ajunga aici a fost o cale destul de lunga si anevoioasa iar acum cea mai mare dorinta a ei este de a deveni mamica.

Ina

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 02, 2006 8:52 am 
Ina, uite afisez eu revolutia solara pentru anul 2006

Image

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 02, 2006 9:02 am 
In tema natala ea are Saturn in casa 12 si NN in Scorpion. Acestea sunt niste adevarate generatoare de necazuri si daca n-ar fi de 3 ori Leu, chiar ar avea o soarta rea. Dar cum ni se da atat cat putem duce ea are capacitatea de a gestiona si de a-si 'cara' aceste greutati la cat de sportiva e:)))). In plus are Sagetatorul interceptat in casa 5, deci ceva neplaceri cu copiii, si sa speram ca neplacerile vin din faptul ca si-i doreste si nu-i are.

Referitor la RS-ul pe care l-am afisat, revin un pic mai tarziu:)

Si ca sa dau si vesti bune, acum tranzitele sunt in favoarea ei, pentru ca vor fi la un moment dat nu mai putin de 6 planete in Sagetator adica la ea in casa 5. Ceea ce inseamna ca va fi activata la maxim aceasta casa. Iar Jupiter sta un an in Sagetator asa incat uite exista mari sanse :)

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 02, 2006 7:16 pm 

Multumesc pentru ca ai pus tu harta; eu am o problema cu Astrolog32 in sensul ca nu pot atasa o harta facuta cu el, nu stiu de ce, poate nu o salvez in formatul care trebuie; daca cineva stie care ar putea fi cauza poate imi zice si mie. In al doilea rand, eu stiam ca o Rev Sol se analizeaza impreuna sau in functie de harta natala nu m-a gandit ca se face separat, tocmai de aceea am facut cu astro.com suprapuse....in fine...
Intradevar acum are tranzite bune pe Sagetator dar ptr ca e un semn interceptat ma gandeam ca sunt si ceva piedici, bine....Jupiter este la el in domiciliu numai ca in harta ei natala nu patroneaza nicio casa, asta chiar nu conteaza?

Mihaela te rog lamureste-ma de ce ai zis ca e de 3 ori Leu :roll:

Ina

Post subject:
PostPosted: Sat Dec 02, 2006 9:27 pm 
Am spus ca este de 3 ori Leu pt ca are Soarele in Leu, ascendentul in Leu si are casa 1 a personalitatii inglobata in zodia Leu, deci este o leoaica pura:))))).

Acuma referitor la RS-ul afisat. Este un an de rascruce pt ea. Se vor intampla lucruri care o vor transforma la modul cel mai profund posibil si care o vor marca foarte tare. Maternitatea poate face acest lucru, iar pozitia lui Jupiter in casa 10 (chiar daca e spre finalul casei sa-l consideram asa) ar putea indica o sarcina chiar daca e cam cuadrat, insa punctul reflex al careului in T pe care il formeaza este in casa 4 si in Taur, deci in camin si familie exista solutionarea problemei.

Despre emigrare as spune ca nu e o idee prea buna anul acesta (cel putin dpdv astrologic), RS-ul indicand foarte mari pericole in calatoriile lungi. In primul rand e Lilith in casa 9. Apoi Marte e si el tot pe acolo si in opozitie cu Uranus indica accidente. Poate 'beneficia' de asemenea de furturi sau inselatorii pt ca Neptun din casa 2 este foarte prost aspectat de catre Saturn. Iar guvernatorul casei 9 adica Mercur este tocmai in casa mortii. Ar putea exista o deplasare insa in scopul participarii la vreun deces al unei rude sau prieten. Este un an greu avand in vedere pozitia Soarelui conjunct cu Saturn in casa 8, insa solutia este in familie, iar maternitatea cred eu ca ar putea fi salvatoare. Si asa cum am spus chiar exista sanse.
Iar Jupiter ii tranziteaza casa 5 si va face conjunctie cu Neptun natal de acolo, iar acest lucru aduce de obicei evenimente fericite.

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 03, 2006 6:08 pm 

Am inteles acum de ce este de 3 ori Leu.
In legatura cu Jupiter stiam ca anul ce vine va face minuni si inteleg acum ca si in cazul ei, chiar daca Sagetatorul este un semn interceptat pe harta ei natala.
Referitor la plecarea in strainatate, acesta este un aspect oarecum secundar si tine de obtinerea unui job de catre sotul ei; poate la anul; am vazut pe Rs din 2007 ca scapa de Lilith care se muta in VII dar va fi Pluton pe IX.

Multumesc mult Mihaela pentru raspunsuri iar acum vreau sa te intreb ceva personal tinand cont de faptul ca si eu sunt nascuta tot in 1975 si am planetele grele in aceleasi semne, cam cum vezi tu ca va functiona pentru mine acea cj Jupiter in tranzit Neptun natal, cu mentiunea ca eu am Sagetatorul pe XI.

Ina

Post subject:
PostPosted: Sun Dec 03, 2006 7:04 pm 
ina22us wrote:
cam cum vezi tu ca va functiona pentru mine acea cj Jupiter in tranzit Neptun natal, cu mentiunea ca eu am Sagetatorul pe XI.

Ina

Pai Ina la modul general acum in perioada acestui tranzit al lui Jupiter prin Sagetator, cei nascuti in Gemeni ar trebui sa-si intalneasca partenerul, asociatul, jumatatea sau ceva de genul acesta in functie si de varsta fiecaruia. In cazul tau ar putea fi vorba cam de aceeasi situatie, adica un prieten de nadejde (poate fi chiar iubit, de ce nu?), oricum Jupiter trece si peste NN si face trigon cu Jupiter natal. Cred ca ar putea urma o perioada romantica pentru tine si cred ca iti va prinde tare bine avand in vedere obstructionarile la care te-a supus Saturn in ultimul timp cand a tranzitat casa 7. Ok acesta mai este inca, dar eu cred ca a operat deja. Cred ca e randul lui Jupiter sa-ti ofere o gura de oxigen si un pic de optimism.

Post subject:
PostPosted: Mon Dec 04, 2006 12:07 pm 

Multumesc mult de tot Mihaela pentru raspunsuri.Sfarsitul de an 2006 este pt mine si pt noi doi ca familie extrem de greu si totul cred ca a inceput pe 5 septembrie cand am pierdut sarcina.Uneori am impresia ca ceea ce-mi doresc e imposibil cum ar fi de exemplu faptul ca ne dorim sa emigram si ne zbatem sa reusim asta de aproape 2 ani.Sotul meu a obtinut un job in strainatate incepand cu ianuarie 2007, iar acum nu gasim chirie acolo,mai e foarte putin pana atunci si e posibil sa piarda jobul din cauza asta.Sotul meu e nascut la Petrosani in 02.03.1969 ora 6.30(ora o stim cu aproximatie).Intrebarea mea este daca exista vreo minima sansa sa reusim sa plecam impreuna sau macar separat la inceput?Oare va pierde jobul asta?

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]