It is currently Mon Jun 09, 2025 5:42 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Probleme...probleme...
PostPosted: Sun Nov 26, 2006 1:00 pm 

Interesant acest site...imi plac subiectele pe care le dezvolta...De mult timp sunt curioasa sa-mi cunosc astrograma. Am inteles ca aici am posibilitatea sa se realizeze acest lucru. Ca orice om, am si eu o multime de probleme....mai ales in ultimul timp lucrurile nu merg in sensul dorit de mine, cum s-ar zice parca si-a bagat aghiutza coada...Poate o astrograma interpretata ( fiindca am putine cunostinte in domeniul astrologiei ca sa pot sa interpretez singura ) m-ar putea ajuta sa-mi fac ordine in idei si in viata :) Asadar va rog sa-mi dati o mana de ajutor. Sunt nascuta la data de 20.10.1955 la ora 23:45 in orasul Brasov. Va multumesc mult

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 22, 2006 9:52 pm 
Marc, afisez deocamdata astrograma si voi reveni si cu un comentariu.
Esti Balanta cu ascendent in Leu

Image

Post subject:
PostPosted: Fri Dec 22, 2006 11:26 pm 
Marc, esti o Balanta extrem de introvertita, iar atunci cand vine vorba despre tine nu 'divulgi' nimic, practic inafara de Uranus toate planetele sunt in emisfera nord. In rest insa te exprimi foarte frumos, efervescent si ai mereu argumente pentru a contrazice si a combate chiar cu pasiune:), de altfel esti posesoarea unui farmec personal deosebit. Din pacate iti lipseste tenacitatea si pragmatismul pentru a duce lucrurile si lupta pana la capat.
Pot fi deziluzii sentimentale, despartiri si rupturi de relatii in mod brusc si surprinzator, insa unele satisfactii in profesie pot suplini.

Pozitia lui Uranus in casa 12 ca guvernator al casei 7 si 8 nu este prea benefica mai ales ca face aspecte rele cu Soarele, Venus si Neptun. Deja cred ca esti pe drumul bun daca te intereseaza domeniile ezoterice pentru ca un fel de, sa-i spun, izolare se impune, iar indreptarea atentiei catre spiritualitate este necesara si probabil anumite evenimente neplacute se produc tocmai pentru a te impinge catre asa ceva.

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]