It is currently Sat Jun 14, 2025 11:11 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ce se intampla?
PostPosted: Wed Jan 25, 2006 12:38 pm 

Trec printr o perioada destul de dificila si nu mai stiu ce sa fac.Din astrograma mea nu prea inteleg mare lucru :cry: ,nu prea stiu pe ce sa insist,ar putea sa mi zica cineva.Orice informatie cat de mica e binevenita.multumesc
26.10.1983,ora10:30 pm constanta 44:11
28:39E

Profile Send private message  

Post subject: Re: Ce se intampla?
PostPosted: Thu Jan 26, 2006 6:31 pm 
Admin

Image

Bitter,

daca ora 22:30 este corecta pot spune ca prin asta ai ratat un start important... Nu este deloc o surpriza ca esti incurcatat pt ca tema este speciala si interesanta, dar guvernatorul temei - Luna, nu poate valorifica acest potential, ci doar cel mult trasa niste calitati speciale. Cu un ascendent in leu puterea ta ar fi fost foarte mare si pasiunea ta pentru stiinte exact, precizie, detaliu, spirit practi nu ar fi fost o sursa de inhibitie asa cum este acum. Cu un ascendent in Leu ai fi avut mai multa incredere in sine si steliumul special din casa IV (conjuncia PLuton-Mercur-Soare-Saturn) ti-ar fi adus charisma puternica, talent oratoric, abilitatea de a coordonat destine...
Cu ascendentul in rac prioritara devine emotia de a-ti fi recunoscute meritele ... ai o parere buna despre tine si te vezi neapreciata si neintelassa. Asta te duce usor la dramatizare...

ce este important pe tema?

Pai in orice manual de astrologie bun ti se recomanda sa identifici conjunctia la orbul cel mai mic. La tine conjunctia Venus-Marte de pe Fecioara are un orb de doar 7 minute de grad fiind in separatie (desprindere)... faza maxima fusese undeva in jurul orei 14:00....

apoi steliumul din casa a IV si abia apoi trigonul pe care il face luna la planetele participante a stelium...

Acestea sunt elementele importante din tema ta .... acum, spor la lucru!

As vrea sa vad cum le interpretezi... ba mai mult as vrea sa vad cum o conjunctie Marte-Venus in Fecioara poate vedea o tema cu un potential atat de special asa cum este tema ta...

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 10:42 pm 

Imi cer scuze pentru intarziere.Multumesc mult pentru analiza,dar spre rusinea mea :( nu pot interpreta mai nimic.Sunt incepatoare in domeniu dar cand voi reusi sa inteleg cate ceva voi reveni.Oricum desi m au intristat cele citite m au si ajutat putin.multumesc

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]