It is currently Mon Jun 09, 2025 11:10 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: surori gemene
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 12:48 pm 

Va propun spre studiu astrogramele a doua surori gemene:una este nascuta inainte de 12 noaptea (adica io), alta dupa.

Daca cineva este interesat de subiect, iata data: 6 iulie 1975 (cam pe la 11.45 PM) si 7 iulie 1975 (cam pe la 00.15 AM), in Bucuresti. Promit si feed-back dupa ce va dati cu parerea...

Ei, ce ziceti?

Last edited by ABI on Thu Mar 30, 2006 1:39 pm, edited 1 time in total.

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 1:18 pm 

interesant, ABI!
ne spui si unde v-ati nascut?

pe curand,

veronica

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Mar 30, 2006 1:40 pm 

In Bucuresti. Scuze, uitasem sa spun.

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 4:11 pm 

Veronica,

Ai uitat de noi? Speram sa primesc un raspuns de la tine :cry: ...

ABI

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 7:33 pm 

ABI, iarta-ma, am uitat :(
o sa ma uit asta seara. revin

veronica

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 11:34 pm 

Mai da ce inghesuiala la voi aici...
Hai sa incepem prin a posta cele 2 teme. Uite sora cea mare:

Image

si acum sora cea mica:

Image

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 07, 2006 11:56 pm 

Parca nu-i mare diferenta intre cele 2, nu-i asa?

Dar ia uitati-va aici:

Sora mare:

Image

si sora mica:

Image

Aici am lasat doar aspectele cu AS si MC. Parca nu-s chiar la fel, nu? :wink:

Post subject:
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 1:49 am 

Abi,

sora ta are foarte accentuata axa AC-DC. as zice ca are o viata mai turbulenta fata de tine (desi nici tu nu esti genul linistit, dar intre voi doua, ea e rebela iar tu esti cea impaciuitoare si amabila ). kiron pe ascendent si uranus pe descendent probabil o aduc in tot felul de relatii conflictuale, in care amorul are un rol cheie (venus in casa a V-a, care mediaza opozitia).

amandoua sunteti foarte competitive in relatiile cu partenerii (marte-opozitie uranus), va e foarte greu sa lucrati in echipa. la ea ea mai accentuata competitivitatea, are marte mai aproape de ascendent.

daca e adevarat ce se zice de jupiter in casa I, tu ar trebui sa fii mai plinuta si mai joviala.

amandoua aveti lilith (din casa a XII-a) in cuadratura cu luna (din casa a II-a). la tine luna e foarte aproape de cuspida casei a treia. nu va impacati bine? asta mi-ar sugera aspectul asta, dusmanie intre femeile din familie, iar faptul ca la tine luna e aproape de cuspida casei a III-a, dusmanie intre voi doua. sau poate dusmanie intre voi si mama.

mercur e foarte bine plasat, in semn si casa, sextil jupiter si trigon uranus. sunteti inteligente si stiti a va exprima foarte bine, sunteti oratoare innascute. chiar sunt curioasa ce meserii aveti.

relatii dificile cu parintii? (soare si saturn in casa a IV-a, in relatii tensionate cu jupiter si uranus)

da-mi un feedback, sa stiu daca ma las sau nu de citit in stele :)

veronica

Post subject:
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 10:01 pm 

Cred ca amandoua dati impresia de persoane energice si curajoase (AS in Berbec). Dar amandoua de fapt sunteti firi retrase, emotive, sensibile si interiorizate (Soare in Rac). Nu va place foarte mult sa va dati in spectacol in societate, preferati viata linistita, departe de agitatie (planete multe in emisfera nordica). Sunteti firi comunicative si poate un pic imprastiate (Luna in Gemeni). Conjuctia Soarelui cu Saturn va poate da un aer pesimist si serios. Pe plan financiar situatia este fluctuanta (Luna in casa II). Sunteti ambitioase si muncitoare in domeniul profesional, dar succesul vine greu (MC in Capricorn, Jupiter careu Soare). Sunteti persoane tandre si loiale in dragoste, va plac distractiile si prietenii (Venus in Leu).
Pe de alta parte, pt Abi 1:
Venus in VI iti o sanatate foarte buna. Muncesti cu placere, relatiile de la servici sunt foarte bune in general. Mercur in III in Gemeni te ajuta sa inveti foarte usor, ai o memorie buna si poti comunica foarte usor si pe intelesul tuturor. Jupiter in I iti da un aer exuberant si jovial.
Pt. Abi 2:
Iti plac copii, si ai parte de numeroase aventuri amoroase (Venus in V). Poti castiga bani dintr-o activitate comunicativa, din scris de exemplu (Mercur in II). Ajuti persoane oropsite de soarta si esti o fire mai meditativa (Jupiter in XII).

Parca sunt robot, asa vorbesc... :oops:

Post subject:
PostPosted: Mon Apr 10, 2006 11:53 am 

Hei, neata!
Nu ma asteptam sa gasesc raspunsuri... Va multumesc frumos :D .

Pai trebe acum sa va dau feedback, nu ?

Pai eu, adica Abi1 sunt economist-contabil (divizia financiara); sunt casatorita cu un sagetator si avem un baietel de 4 ani (capricorn).
Sora mea, Abi2, lucreaza in resurse umane, desi tot ASE- contabilitate a terminat, dar asa a fost sa fie... E casatorita cu un taur (mai mic decat ea cu vreo 2 ani) si nu au inca copii.

Veronica, tu ai spus ca:
"amandoua sunteti foarte competitive in relatiile cu partenerii (marte-opozitie uranus), va e foarte greu sa lucrati in echipa. la ea ea mai accentuata competitivitatea, are marte mai aproape de ascendent.
daca e adevarat ce se zice de jupiter in casa I, tu ar trebui sa fii mai plinuta si mai joviala. "

Daca prin parteneri intelegem partenerii de viata:
-Eu cu sotul suntem ca soaricele cu pisica daca e sa facem o treaba impreuna, iar el din "carierista" nu ma scoate :lol: . Probabil logica noastra nu e pe aceasi lungime de unda si vrem sa facem acelasi lucru dar fiecare considera ca trebuie intr-un anume fel facut (felul lui :P ). Cred ca lui i-ar fi placut o femeie care sa nu aiba slujba si cariera, ca el sa fie cel mai cel.
-Sora mea nu are probleme de cariera cu sotul, acesta pare sa inteleaga mai bine. Dar eu stiu, poate doar pare?!

La serviciu ma inteleg bine cu colegii, femei sau barbati, ne respectam reciproc si ne acordam incredere reciproc, si cred ca datorita firii mele deschise ajung repede sa-mi povesteasca de toate. Dat fiind ca stau mult la serviciu (asa e job-ul) incerc sa-mi fac sederea placuta si asta presupune si comunicare cu cei din jur, de la opinca la domn, fara prejudecati, pentru ca eu cred ca fiecare angajat e inainte de toate om, si indiferent de pregatire, are ceva bun de oferit, ceva ce merita descoperit. Asa ca sunt prima care salut portarul si personalul de ingrijire si stau si la "barfa" cu ei, cu placere.

Deocamdata nu sunt plinuta, sora mea a mai avut perioade si a mai tinut cura de slabire, eu inca nu, dar tot ce-i posibil ca de acum sa mai pun cate ceva. La serviciu cred ca sunt considerata o persoana joviala, acasa insa, din cauza sotului, situatia nu sta chiar asa :( , pentru ca, ca un adevarat sagetator ce este ma "atinge" cu cate o rautate destul de des, iar eu, cum is "simtitoare" le cam pun la suflet si imi piere cheful de ras si glumit.

Relatii conflictuale cu femeile din familie... hmm; pai da, eu nu ma mai inteleg bine cu soacra cam de cand am ramas insarcinata (moment in care am decis sa ne mutam in casa tatalui meu- desi e apartament separat, deci e ca si cum am sta in acelasi bloc); cu mama am tot avut conflicte, da cand ma stiu, chiar si in prezent (mama e tot rac, by the way); as zice ca mai mult eu decat sor-mea, da' poate mi se pare; cu sora mea nu am conflicte, dar nici prea apropiate nu suntem, ne vedem rar desi si ea sta in aceeasi casa, ne desparte etajul parintilor... am crescut separat cat am fost mici, una la o bunica si alta la cealalta, si asta se cam vede, zic eu.

Da, cred ca de fapt prefer linistea unei vieti agitate. Desi din cand in cand mai vreau si eu sa ma dau in spectacol, deh :lol: .
Cat despre situatia financiara, mereu a trebuit sa muncesc foarte mult ca sa am vreun rezultat; insa daca am pierdut ceva, in scurt timp legea compensatiei a functionat si am recuperat printr-un castig nesperat (doar pierderea injusta insa, nu ceva in plus). La fel si sora mea.
Despre mine pot spune ca singurul barbat din viata mea a fost si este sotul, pe care l-am cunoscut cand am implinit 15 ani. Ne-am casatorit pe 30 septembrie 2000, dupa o perioada foarte dificila in august-septembrie 2000.
Sora mea a mai avut un prieten inaintea sotului, de care s-a despartit in facultate. Nu stiu sa aiba aventuri amoroase si sincer nu cred ca ar face asa ceva, cel putin casatorita fiind...

Eu stau bine cu sanatatea, sora mea mai are unele probleme...

Pe amandoua ne atrag lucrurile legate de mistic, paranormal, astrologie, ceea ce nu poate fi explicat stiintific.
La fel si cu arta, ne atrage in diverse forme.

Cam atat deocamdata; revin mai incolo...

Cu prietenie,

Abi(1)

Page 1 of 1 [ 10 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]