It is currently Sun Jun 15, 2025 8:37 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Imi voi gasi jumatatea?
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 9:59 pm 

Sunt nascuta pe 08.03.1976, ora 6 a.m, in Galatii. Nu reusesc sa imi gasesc jumatatea. Poate sa imi spuna cineva ce este in neregula in harta mea natala? Multumesc.

Profile Send private message  

Post subject: Re: Imi voi gasi jumatatea?
PostPosted: Wed Apr 19, 2006 9:57 am 
Admin

Image
Pai, Gabriela,
dar tu nu poti sta locului... este o expresie populara "Nu stai locului nici cat ar sta un caine in coada!!!"
No, asta este problema ta... esti obsedata de libertate, nu suporti ingradirea de nici un fel si iti place sa atragi atentia. Cu inteligenta stai bine, ai viteza de reactie si o duritate verbala care sperie... probabil si timbrul vocii are ceva vibrant, strident...
Deci mai tempereaza-te... Esti frumoasa, isteata, ai o buna viteza de reactie si iti mai si place sa fii rautacioasa...
Ai totusi aspecte foarte bune pe tema... adica obsesia ta cu libertatea nu este o asa mare probleme... poate nu ai cautat unde trebuie... Pesti au insa resurse de care nici ei nu sunt constienti... asa ca schimba mediul... faptul ca esti mai desteapta decat cei din jurul tau nu inseamna ca tu esti problema...
Cu Venus in Varsator ranesti foarte usor si cei care te paraseasc nu prea se mai intorc la tine... fa si tu un compromis... bine nu un compromis de genul "wow, uite stie sa vorbeasca... lasa imi este de ajuns!!!!"...

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 19, 2006 8:57 pm 

Multumesc, domnule Coser.
Nu e vorba ca sunt prea pretentioasa. Pur si simplu nu am pe nimeni. In putinele relatii pe care le-am avut, am dat totul si am primit in schimb nimic: lasitate, teama de implicare. Niciodata eu nu am fost cea care sa "rupa" o relatie, dimpotriva m-am considerat cea pararasita. Ar fi posibil sa aflu mai multe despre casa parteneriatelor/casatoriei din harta mea natala, cel putin cat sa imi dau seama de ceea ce ar trebui sa fac. Am ajuns in situatia ca imi este teama sa mai vreau/sa mai caut o relatie tocmai din teama de a nu mai fi ranita si de a nu mai suferi. Mi-am pierdut increderea, tocmai ca ma implic prea mult si de fiecare data imi "pun sufletul pe tava" ca apoi sa imi fie strivit.

Multumesc.

Profile Send private message  

Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]