It is currently Mon Jun 09, 2025 5:42 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: si eu,va rog
PostPosted: Wed Apr 26, 2006 9:44 am 

Salut.E prima mea postare,bine v-am gasit.
Ma uit la hartile-acelea si nu-nteleg nimic.
Ideea e,vreau si eu o harta si o explicatie,daca se poate!

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 26, 2006 11:14 am 

Sofia... :lol: vrei sa ne dai si datele?

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 26, 2006 4:00 pm 

Pai...14.05.1970 ora 13 sau 13,30.

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 26, 2006 4:02 pm 

Constanta,asta am uitat.

Post subject:
PostPosted: Wed Apr 26, 2006 9:46 pm 

Ok, uite o harta.

Image

Care este problema ta?

Post subject:
PostPosted: Thu Apr 27, 2006 4:52 pm 

Multumesc tare mult.
Nu am chiar o problema,omul este o fiinta curioasa si evident voi va pricepeti la chestii pe care eu nu le cunosc deloc.
Nu vreau sa abuzez de nimeni,dar cind aveti ceva timp,imi scrieti si o explicatie-doua ptr harta?Multumesc.

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 3:41 pm 

Sofia, esti Taur cu ascendent in Fecioara. Ceea ce mi se pare interesant este ca TOATE planetele la tine is Peregrine... Adica n-au nici demnitati nici detrimente... Da' habar n-am ce poa' sa spuna asta...
Esti pragmatica, pozitiva, cu picioarele pe pamant. Guvernatorul temei tale este Mercur care se afla retrograd in casa a IXa, in Taur. Ai 5 planete retrograde: Neptun, Jupiter, Mercur, Uranus, Pluton ceea ce determina e o regresiune in vietile tale anterioare, putand avea chiar viziuni percepute in vis provenind din experientele precedente… uneori chiar par aievea…
Nodul Nord Lunar este in Pesti… printer altele, misiunea ta este de a da ajutor celorlatzi. Vei reusi in ceea ce-ti propui, insa, nu cariera este ceea ce trebuie sa consolidezi in viata asta, sau banii, ci pregatirea spirituala.
Ai o gandire profunda. Iti place sa fii singura, sa reflectezi… Sa stai intr-un leagan pe un varf de deal… :D Nu inseamna ca nu-ti place compania. Problema ie ca atunci cand te “investighezi” mental te cam departezi de ceilaltzi
O mare parte din energiile tale vitale vor fi folosite pentru vindecarea bolilor fizice sau mentale ale tale sau celorlaltzi.
Nodul Sud Lunar este in casa XII in Fecioara, a încheiat o cale Karmica în Casa XII, ale carei detalii vor ramâne pentru totdeauna ascunse. NS indica caile prin care îti blochezi curentul vital, ascunzându-te în Karma sa înainte ca aceasta sa se finalizeze.
Uranus retrograd indica o karma pozitiva pe plan spiritual, in sensul ca nativul intreprinze cercetari spirituale, studiu stiintelor esoterice , te preocupa aceasta latura. Uranus retrograd favorizeaza trezirea spirituala si posibilitatea de a depasi structurile vechi ale unei societati pe cale de transformare. Esti purtatoarea unor idei noi care pot cauza nu de putine ori probleme relationale.
Jupiter retrograd simbolizeaza o karma legata de un ideal, adesea religios, pe care nu l-ai putut exprima pe deplin in vietile anterioare. Evolutia spirituala, idealurile si calatoriile sunt domenii foarte importante acum pt. tine. Trebuie sa fii in permanenta cunoastere de sine.

Ai Luna in Fecioara (perfectionism), in casa XII , Casa Izolarii si Sacrificiilor, ai o nevoie launtrica de renuntare la lucruri, situatii sau relatii aparent tentante pentru gasirea unei atitudini launtrice mai favorabile. Ai nevoie de sigurantza emotionala pe care adesea simti ca n-o potzi dobandi. Mari crize personale sau ale celor din familie isi pot pune amprenta asupra vietii emotionale, influentindu-ti ritmic viata. Luna face conjunctie cu Ascendentul si iti da sinceritate pe care ceilalti o apreciaza la tine.
Cam asta in mare. In rest..poate vrei sa stii ceva anume... un segment din... tine care te intereseaza...

Post subject:
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 7:30 am 

Draga Mermaid,ne intilnim din nou?Multumesc ptr interpretare,am avut un feeling ca tu esti,sa stii.Miercurea trecuta am patit o chestie si m-am gindit ca apare pe undeva prin stele.Daca nu apare,e bine.
Daca planetele sint peregrine,de-aceea sint si eu asa.Cu cariera eu m-am desumflat demult,poate daca traiam in alta tara.
Si ca sa fiu sincera pina la capat,am zis ca cind ies la pensie imi cumpar un balansoar ,m-asez pe un deal si ma legan!

Altceva,m-ar interesa sa zicem cite ceva despre fiul meu nascut pe 03 august 2002 la 0400 dimineata la Cluj Napoca. Nu e nici o graba.
Multumesc si ramin datoare cu o bere!

Post subject:
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 7:47 pm 
Admin

Image
Sofia,
fiul tau este un copil dependent de mama. Este sensibil si interiorizar. Dupa raportul dintre Luna si Venus in care Luan este guv ascendentului iar Venus in casa mamei, iti cam seamana. Are insa o viata grea cu Saturn inca sa XII si cu sensul veitii aproape de el.
Va trebui sa-ti rezervi mult timp pentru el, mai mult decat ai crede. Este inteligent si cu personalitate, dar timid si chiar pudic, si nu va indrazni sa infrunte un obstacol daca va sti ca exista riscul sa piarda un obiect drag, o amintire, ceva personal.
Pentru a obtine performanta va trebui sa-i dezvolti spiritul practic, sa-l incurajezi sa si-l cultive prin orice metode de la caligrafie pana la afaceri. Va trebui sa fii foarte atenta cu el pentru ca opozitia Mercur-Uranus pe axa Leu-Varsator aduce revolta. Nu ar fi nimic rau in asta daca tema lui nu oferi atat de multa interiorizarea. Cu alte cuvinte te poti trezi ca iti spune ceea ce nu ai crezut vreodatat sau, cand va fi mare, ca va face ceea ce nu te-ai fi asteptata in veci sa faca.
Daca tu ii oferi un model feminin bun atunci viata lui va fi inregula, daca nu va iubi femeia si va fi pagubit de ea, va alege banii femeilor si va pierde sanatatea lui. Mi s-a parut important sa stii astea de pe acum si am tinut in mod special sa stii.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed May 03, 2006 10:26 am 

Multumesc foarte mult.Asa este .

Post subject:
PostPosted: Wed May 03, 2006 1:11 pm 

Draga Coser,eu nu ma pricep absolut deloc la stele.
Imi poti spune cite ceva despre experientele extrasenzoriale pe care le am?Eu m-am considerat mereu ciudata,am amintiri de la 6 luni (aprox) si vad fiinte cum ar fi ingeri (cind mi se arata) care-mi vorbesc telepatic.
Pe 04.05.1994 am trecut printr-o moarte clinica ,dar experientele sint anterioare cu mult.Vad imagini din viitor,sau ma-ntilnesc cu obiecte din trecut.
Am facut o calatorie in astral (fara voia mea) si cred ca am fost la ceea ce se pare ca se chiama akasha.
Daca ti se pare ca sint exaltata imi cer scuze.Sint cu examenele medicale la zi,inclusiv psiho.
Iti multumesc.

Post subject:
PostPosted: Thu May 04, 2006 12:20 pm 

Si o rugaminte pentru un coleg si prieten daca se poate,cind are cineva timp,o harta astrala si o mica interpretare la ea.
Numele este Marius si este nascut la data de 13 nov 1949 ora 2 45 dim in Dej.Multumesc anticipat

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]