It is currently Mon Jun 09, 2025 10:51 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Un triunghi karmic??!!
PostPosted: Thu Apr 20, 2006 9:38 am 

Mi-ati putea face si mie sinastria...?ma exaspereaza ceea ce citesc...inteleg partea teoretica dar practic nu stiu nimic..probabil exagerez,insa mi-ar prinde bine cateva raspunsuri..as intelege mai clar unde si cat gresesc...

Eu.28 nov.1979.Onesti.ascendent in fecioara se pare..(ora11-12 noaptea)
Sot-ul.22 aprilie,1975,Lupeni,ascendent in scorpion..(8.30 seara)
El..15 iulie,1985,Lehliu-Gara(Calarasi)..ascendent in balanta(12 ziua)

.........
Multumesc!

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 6:39 am 

:cry: :cry: dar pe mine ma ignorati cu desavarsire..? :cry:

Post subject: Re: Un triunghi karmic??!!
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 11:20 am 

Elyss wrote:
Mi-ati putea face si mie sinastria...?El..15 iulie,1985,Lehliu-Gara(Calarasi)..ascendent in balanta(12 ziua)

.........
Multumesc!

Cine este el...15 iulie...? al doilea sot?ai dat 3 date diferite :cry:

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 7:14 pm 

:cry: este....cineva cu care mi-am inselat sotul timp de un an..acum s-a terminat si stau si ma gandesc cum am putut face asta..dar era efectiv ceva telepatic..nu era iubire mare,pasiune...nu stiu, nu puteam termina cu una cu doua...inca mai am imbold-ul de a-l cauta....Apoi am vazu ca avem relatii karmice..singurii cu care am avut si am de-a face..si avem relatii karmice,probabil exagerez dar ma intriga mult.

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 8:48 pm 

Elyss,scuze,nu am vrut sa te provoc la confidente,dar daca le-ai postat,cred ca te framanta mai mult decat pare.
Daca nu primesti alte lamuriri,atunci,din ceea ce am citit pana acum,iti sugerez sa -ti faci revolutia solara pt.anul in care ai intalnit acea iubire si compararea cu tema natala.Am citit pe undeva ,analiza unui asemenea caz [cu sinastrii,rev.solare...],de unde reiesea profunzimea iubirii unuia[in acel caz:a sotului ], si iubirea efemera a celuilalt.

In incheiere iti spun si tie ce i-am spus unei dragi prietene [care se incapataneaza sa vada in mine talente ascunse] cand m-a intrebat unde sa-si petreaca ziua de nastere:la Bucuresti sau Istambul? La care eu i-am raspuns:Dar sufletelul tau,ce-ti spune?

Post subject:
PostPosted: Fri Apr 28, 2006 10:41 pm 

S-a intamplat anul trecut si a fost pana anul acesta...nu am idee sa imi fac o astrograma si te cred cand imi spui in schimb ,de aceasta revolutie solara..si mda ma macina chestia asta, mai mult decat vreau si nu stiu de ce...imi spun ca este asa pt. ca ma gandesc prea mult probabil..sau pentru ca nu imi vine sa cred ca am facut-o...e ceva pe aici.

Multumesc de raspuns.

Post subject:
PostPosted: Sat Apr 29, 2006 10:07 am 
Admin

Elyss,
tema ta spune ca esti genul de om care are nevoie de aventura. Tu ai Luna in berbec si axa gemeni-sagetator interceptata, iar Mercur - guvernatorul temei tale - este in scorpion la 19 grade, adica peste ascendentul sotului si peste Saturnul amantului.
De ce te-ai simtit atrasa de el? Pai pentru ca delicat si firav ca o domnisoara, dar mandru si stralucitor ca o vedeta. O contradictie - dar asa este. Tu pentru el ai fost - saturn si Lilith - persoana mai in varsta care i-a cam rascolit viata, tu avand Luna pe semnul descendentului sau (el are lilith in VII).
Atractia a fost una de natura karmica - un fel de competitie in care fiecare a trebuit sa va dovediti ceva unul altuia, v-ati oferit ceva unul altuia, dar diferentele majore de personalitate v-au facut incompatibili.
... sotul tau insa nu este asa cuminte cum pare. Hm :lol: cu Venus in Gemeni, ascednentul in scorpion si Marte in conjunctie cu Lilith, este chiar magentic, usor pudic (luna in fecioara) dar in permanenta tentat si tentant.
Luna in Fecioara ii pune un fel de piedica si il face responsabil pentru actiunile sale este mai bine ca acesta este sotul tau si nu amantul..

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sat Apr 29, 2006 1:37 pm 

:roll: Sti ca ai dreptate?asta ma crispeaza cum am putut sa fiu cu un om..destul de firav,de delicat..cand mie imi plac persoanele stapane pe ele..si tocmai ca sotul meu da a barbat adevarat,la un moment dat am crezut ca doar de dragul aventurii...am avut poate si de invatat unul de la altul..eu mai mult el mai putin..pt. ca intr-un fel eu imi vad de drum..el se impotmoleste in tot...si sotul meu Hmmmm pare sa ma adore si sa nu vada nici o tentatie in calea lui,in fond a aflat ,ma iertat si nu am reprosuri...Dar tind sa cred ca nu a dat inca piept cu o ispita..si deaceea poate spune ca nu vede nimic in nimeni..inca nu a fost incercat..

Multumesc de raspuns!

Post subject:
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 12:03 am 

Dar oare a-ti putea face si o astrograma...?sau sa citesc pe baza a ceea ce ai scris?sau sa ma opresc aici si sa inteleg esentialul? :oops:

Buun am luat un soft pt. astrograme,cel de aici...imi arata multe multe...nu inteleg nimic dar ma chinui..si nu stiu de unde sa incep si pe unde sa umblu...si cum as putea-o avea in romana...stiu si engleza,dar parca tot mai draga imi este romana noastra si desigur mai usor de inteles.. :oops:

Post subject:
PostPosted: Sun Apr 30, 2006 2:26 am 

Elyss,
numai softul nu este suficient! acum ai nevoie si de un manual care sa te ajute sa intelegi simbolurile,sa inveti alfabetul astrologic, si asa cum recomanda Gheorghita unei alte persoane, manualul lui Ciuperca este ff bun.

Post subject:
PostPosted: Wed May 17, 2006 11:18 pm 

Ok, Elyss, sa incepem cu harta ta natala:

Image

Hm, deja 90% din cunostintele mele despre astrologie s-au cam terminat... Dar hai totusi sa vedem ce putem gasi interesant in tema ta. Esti Sagetator cu Luna in Berbec (deci amandoua luminariile in semne de foc). Acest lucru iti creeaza o dorinta mare de independenta, si iti mareste ego-ul, constrangerile sunt de neconceput pt tine... Incerci sa-ti impui vointa in fata celorlalti, trebuie facut cum vrei tu si nu altfel. N-ar fi nici o problema, daca Soarele n-ar face un careu cu Nodurile Lunare. Pentru ca acest careu iti arata ca dorintele tale de afirmare, impunerea pe care vrei sa o instaurezi nu au nici o sansa de reusita in acest fel. Vei intampina rezistenta si obstacole, tot felul de piedici care insa te vor duce in final pe calea cea buna, micsorandu-ti din acest ego exacerbat. Singura cale de reusita este o atitudine altruista, un ajutor neconditionat pe care trebuie sa-l dai altora. Incet incet vei renunta la egoism, si atunci de-abea viata va deveni "roz". O planeta importanta este Marte, aflat chiar pe AS, in Fecioara. El zice asa: nu e bine sa ai un spirit de critica asa de dezvoltat. Adica, daca vei continua sa-i critici pe toti pt toate greselile care le fac, saracii oameni o sa-si ia campii, o sa-si smulga parul din cap etc... si doar nu vrei sa se intample asta, nu? Sigur ca viata ta este o lupta, in care vrei sa te afirmi si chiar va trebui sa faci asta (Marte e conj cu NN), asa iti e dat sa-ti iei viata in propriile maini si sa razbati singura, fara ajutor (sau cel putin asa ar fi bine sa faci). Cat despre plecarea ta in strainatate, deocamdata habar n-am cum se interpreteaza o revolutie solara (banuiesc ca asta se foloseste)...

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]