It is currently Mon Jun 09, 2025 4:41 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 2 [ 63 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: sunt curioasa
PostPosted: Thu May 11, 2006 3:16 pm 

ma chinui de ceva timp sa inteleg si eu treaba asta cu astrologia, dar degeaba... bine acum cred ca nici nu caut unde trebuie, aproape ca nu mai am nici spatiu de la atatea programele astrologice... am luat si eu tot ce am gasit pe net. Pe bune chiar nu-mi iese :shock:
eu vreau sa aflu ce job mi s-ar potrivi manusa :D ca sa zic asa si ce talente nebanuite ascund. :) si daca exista ceva interesant in astrograma mea de care eu ar trebui sa stiu.
sunt nacuta pe 7 august 1982, ora 23.30 in jud constanta loc medgidia
daca se incumeta cineva sa posteze aici, ii multumesc anticipat

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Fri May 12, 2006 11:04 pm 

plz chiar nimeni?? :cry:

Post subject:
PostPosted: Fri May 12, 2006 11:56 pm 

Image

Eu as vrea sa-ti atrag atentia asupra vietii tale sentimentale. Uranus R in VII e rautacios apropo de asa ceva, si poate sa-ti faca ceva probleme. Daca o sa vrei sa faci copii (dar ce femeie nu-si doreste asta?) cred ca ar fi bine sa nu astepti prea mult. Soarele in V, cu Leul pe cuspida casei V si Lilith in IX pot sa faca greutati in privinta copiilor.

Post subject:
PostPosted: Sat May 13, 2006 12:40 am 

iti multumesc frumos pentru raspuns... dar eu nu prea inteleg treaba cu planetele si casele..... :? am mai spus ca nu-mi iese
as vrea sa-mi fac o astrograma mai complexa insa nu prea stiu unde...
tu de exemplu Mihnea de unde ai invatat?
cat despre copii ii iubesc (in general :twisted: ), si bineinteles ca imi doresc foarte mult insa nu acum

Post subject:
PostPosted: Sat May 13, 2006 12:54 am 

Ilonna, eu folosesc programul ZET 8. Daca stii engleza, e foarte util, si ti-l recomand si tie (si nu numai). Poti cumpara cartea lui Dan Ciuperca, Astrologia in noua era, daca vrei sa inveti intr-adevar. Si mai poti citi tot ce s-a scris in forumul asta. De invatat, incepi cu astrograma ta, apoi treci pe prieteni, ca sa poti avea un feed-back. Eu nu pot spune ca stiu ceva, sau oricum, stiu prea putin. Consider ca poti spune ca te pricepi numai in clipa in care vezi harta in ansamblu, si asta deocamdata ma depaseste. :oops:

Post subject:
PostPosted: Sat May 13, 2006 8:39 pm 

AS in Taur iti creaza o nevoie de securitate materiala, dar in afara de Chiron nici o planeta nu este in semne de pamant. Iti lipseste spiritul practic, incepi sa faci diverse lucruri, cu mare tam-tam si mare voiosie, dar nu reusesti sa finalizezi ceea ce-ti propui. Trebuie sa cauti ca partenerul tau sa fie un individ practic, cu picioarele pe pamant, care sa te ajute si sa te sustina in aceasta privinta. De fapt chiar asta poate fi o problema (gasirea partenerului si cat de bine te intelegi cu el). Axa Berbec-Balanta interceptata indica o problema relationala care va trebui rezolvata. Va trebui sa incerci sa fii mai responsabila in relatiile tale.

Post subject:
PostPosted: Sat May 13, 2006 11:07 pm 

hmm :o
nu stiu ce sa zic... intradevar incep proiecte pe care nu reusesc sa le finalizez, dar de obicei nu fac chiar tam tam, si da chiar simt ca imi lipseste acel ceva care te impinge sa faci totul pana la capat, mai ales ca uneori imi impun sa fac ceva dar in final nu reusesc, bine asta nu se intampla tot timpul. de aceea as vrea sa stiu ce cariera imi rezerva astrele, ca eu nu-mi pot da seama .... in general as putea sa ma ocup de aproape :!: orice, dar nu stiu ce :D parca nu mi se leaga nimic de mana.

Last edited by Ilonna on Thu Jun 22, 2006 8:19 pm, edited 1 time in total.

Post subject: Buna tuturor!
PostPosted: Mon May 15, 2006 12:49 am 

Buna, ma numesc melania si pt prima oara intru si eu pe un forum, de aceea nu prea ma pricep sa umblu p aici..am cerut ajutor si mi s-a acordat, sper sa fi scris mesajul meu unde trebuia. Am dat intamplator peste acest forum, care mi s-a parut foarte interesant, de aceea ma bucur k pot si eu sa scriu aici si sa "interactionez" cu voi :) desi ma atrage mult astrologia si as vrea sa stiu cat mai multe, deocamdata nu ma prea pricep, dar ma documentez, citesc tot ce pot pe net si prin ce carti sau reviste gasesc (desi uneori se intampla sa dau peste niste aberatii incredibile); dupa ce am citit interpretarile voastre pt diferite astrograme (si am ramas complat fascinata) m-am gandit sa vin si eu cu ruga (:P) si sa cer o astrograma si o interpretare daca se poate si daca este timp. Nu vreau sa deranjez pe nimeni si inteleg daca nu se poate. Nu vreau un raspuns la o intrebare anume, ci doar sa aflu cat mai multe lucruri despre mine din punct de vedere al astrelor (oare m-am exprimat corect?). Pana acum mi-am aflat si eu ascendentul (scorpion), pozitia catorva planete in semne (marte in pesti, luna in leu, mercur si venus in gemeni), in ce am mijlocul cerului (in fecioara) si descendentul (taur), dar este posibil chiar sa nu fie asa si oricum nu prea cunosc semnificatiile acestor date...De accea mi-ar placea foarte mult si as fi foarte recunoscatoare daca ati putea voi sa imi spuneti tot ce puteti din ce rezulta din astrograma mea. M-am nascut p 17 iunie 1988, la ora 16:56, in Bucuresti.
Multumesc anticipat

Post subject:
PostPosted: Mon May 15, 2006 9:26 am 

Buna Melania, cum de stii asa precis ora de nastere?

Post subject:
PostPosted: Mon May 15, 2006 9:18 pm 

asdf

Last edited by Ilonna on Sun Jun 04, 2006 8:06 pm, edited 3 times in total.

Post subject:
PostPosted: Mon May 15, 2006 9:36 pm 

Mihnea wrote:
Buna Melania, cum de stii asa precis ora de nastere?

Buna! Pai mami isi aminteste bine ora datorita unei asocieri...nu era patru fara 5...ci 5 fara 4...deci 16:56....cel putin asa zice ea si eu o cred :p

Post subject:
PostPosted: Mon May 15, 2006 9:54 pm 

Hm....cred k dak ma apuc sa pun alte intrebari chiar inainte de a mi se fi raspuns la prima, o sa ma dati cu totii afara :)) dar sunt o geamana totusi, deci curiozitatea mea e explicabila:p Ziceam k ma intereseaza interpretarea unei astrograme in general, fara vreun aspect reliefat..totusi cred k mi-ar prinde bine si cate un sfat in privinta vreunei profesii de urmat; fiindu-mi bine cunoscuta nehotararea, ma aflu acum in impas, nu stiu la ce facultate sa ma duc ... imi doream sa dau la drept de cand eram printr-a 5a, dar la inceputul acestui an (clasa a 12a adik, cel mai important din punctul asta de vedere!)bineinteles m-am razgandit si m-am tot gandit la jurnalism si stiintele comunicarii, apoi la relatii publice si acum inca sunt indecisa... nu as vrea sa fac dreptul numai k sa ma aflu in treaba si sa imi arunc anii astia pe fereastra...am oribila banuiala k nu am sa fiu in stare sa ma tin de treaba, in sensul k, dupa terminarea facultatii nu o sa gasesc destul de atragatoare profesia pe care am ales-o... cred k si din punctul asta de vedere o analiza astrologik corecta ar fi buna..eu pot doar sa intuiesc,dar evident sunt prea subiectiva, de accea doresc o opinie obiectiva ( a voastra adik) stiu k am mijlocul cerului in fecioara, deci ar trebui sa fiu foarte sarguincioasa, ordonata si eficienta "la munca", dar, desi sunt si am fost mereu pana acum o eleva foarte buna, nu ma simt totusi f muncitoare...in sensul k imi pierd concentrarea destul de repede si prefer ceva la care sa imi folosesc mai mult imaginatia decat "resursele de subsol" :)) cred k am nevoie mai degraba de un psiholog :))) totusi imi doresc mult si "elucidarea misterelor" prin "cuvantul astrelor" in care CRED..mult, poate prea mult

Post subject: Re: sunt curioasa
PostPosted: Mon May 22, 2006 11:11 am 
Admin

Ilonna wrote:
sunt nacuta pe 7 august 1982, ora 23.30 in jud constanta loc medgidia
daca se incumeta cineva sa posteze aici, ii multumesc anticipat

Hm, ce profesie ti s-ar potrivi manusa?
Pai nici nu este complicat sa ti se raspunda - nici una! Elementul puternic al temei tale este acest interesant Marte in Scorpion, care prin conjunctia cu Jupiter iti aduce disponibilitate pentru efort, si o putere de implicare de invidiat. Dar (exista un mare "dar") pentru ca Mercur este in Leu, tu devii asa dintr-odatat pretentioasa, nemultumita si rigida, nu-ti convine nimic si de aceea nu poti sa legi ceea ce poate fi bun pentru tine. Nu te ajuta in directia asta nici ascendentul in Taur care se manifesta dupa cum ii dicteaza Venus din Rac - ce parca este in stare sa tina minte toate dezamagirile familiei tale de care te temi sa nu vina si asupra ta. Exprimarea ta care este perceputa de altii ca o incapatanare, exprimata dur, transanta si rigid iti aduce criza in relatii si te face ca intr-un final nu doar sa alegi prost, dar din dorinta de a arat contrariul sa persisti in greseala.
Importanta este sa devii mai flexibila si sa intelegi ca in relatile tale, de orice natura ar fi, cel mai important este sa oferi libertate pentru a primi spijin.
Oricat de independenta ai fi tu te sprijini pe ceilalti, depinzi de ei.
O profesie in care sa-ti cultivi contactele interumane, comunicarea, ajutorul dezintersat si putin efort fizic putia alergatura nu ti-ar strica ca prea esti comoda si declarata impotriva efortului fizic...

Profile Send private message E-mail  

Post subject: Re: Buna tuturor!
PostPosted: Mon May 22, 2006 4:01 pm 
Admin

Princ3ss wrote:
Nu vreau un raspuns la o intrebare anume, ci doar sa aflu cat mai multe lucruri despre mine din punct de vedere al astrelor (oare m-am exprimat corect?). Pana acum mi-am aflat si eu ascendentul (scorpion), pozitia catorva planete in semne (marte in pesti, luna in leu, mercur si venus in gemeni), in ce am mijlocul cerului (in fecioara) si descendentul (taur), dar este posibil chiar sa nu fie asa si oricum nu prea cunosc semnificatiile acestor date...De accea mi-ar placea foarte mult si as fi foarte recunoscatoare daca ati putea voi sa imi spuneti tot ce puteti din ce rezulta din astrograma mea. M-am nascut p 17 iunie 1988, la ora 16:56, in Bucuresti.
Multumesc anticipat

Tu chiar te simti libera in gandire si puternica insa exista aici o discontinuitate care iti poate aduce in a doua parte a vietii pierderi cauzate de o risipa fizica si emotionala din tinerete. Ai viata destul de incercata. Deci Gemeni, puterea ta de exprimare este ascunsa. Poti place sa atragi atentia sa fii admirata, curtata dar niciodata nu te poti atasa de cineva. Cel mai bine te simti intr-un grup unde esti considerata vedeta si asta nu ar aduce nimic rau daca nu ai avea LIlith pe casa X care it va spune in permanenta ca, la tine, compomisurile sunt purtatoare de noroc. Esti norocoasa de felul tau, tocmai pentru ca esti femeie si stii sa te folosesti de asta. Ai insa o permanenta insatisfactie si nimeni nu te poate multumi.
Poate ar trebuie sa te gandesti mai mult la asta.

Post subject: Re: Buna tuturor!
PostPosted: Mon May 22, 2006 4:32 pm 

wow, coser, multumesc mult pentru ceea ce mi-ai scris.In fiecare zi, de cand am postat ultima oara, verificam dak am primit vreun raspuns si imi parea rau sa vad k nu era asa. De accea, azi am ramas super uimita cand am primit mail de notificare. Da, stiu ca sunt foarte greu de multumit si asta ma intristeaza si pe mine, dar si pe cei care isi doresc sa ma vada fericita, totusi (desi se vede mai greu..pt k, oricat de mult as vorbi, am o anume reticenta in a face confesiuni si a-mi recunoaste deschis greselile sau a multumi din suflet) sunt foarte recunoscatoare fata de familie si prietenii care ma sprijina si ma ajuta. Cat despre incercarile vietii...da, am avut multe piedici si inca le am totusi ma bucur k gasesc mijloace sa le depasesc, niciodata nu stim ce putere avem pana nu suntem in situatii limita. Ma gandesc mult la semnul meu de soare si la ascendent care sunt cam opuse si cred k multe probleme nervoase sau..."depresii"(poate e totusi un termen prea tare) se nasc tocmai din incompatibilitatea mea cu mine insami, din autoanaliza si autopedepsire. Incerc mereu sa fiu mai buna si cred k asa pot si sa fiu mai fericita, dar e ceva in mine care ma impiedica (ma insel, sau se zice despre scorpion k atunci cand ii merge bine, devine suspicios si se supara imediat, ca si cum ar fi imposibil sa nu aiba el probleme?). As vrea sa stiu..oare e o datorie karmica? sau despre ce e vorba? Nu stiu daca e adevarat ca nu ma atasez niciodata de nimeni..as zice chiar k e exact opusul... Ma imprietenesc imediat cu toata lumea si tin la toti cunoscutii ca si cum mi-ar fi prieteni, dar ma retrag imediat atunci cand ma ranesc si sufar mult si nu de putine ori o si arat. Imi place sa ajut pe cine pot si se pare k am inclinatii in a-mi alege prieteni din cercuri proaste (asta imi spune si mami mereu), adik parca ma lipesc de oameni cu probleme din nu-stiu-ce dorinta de a-i ajuta, pentru ca eu cred k simt si inteleg foarte bine probleme altora si asta ma ajuta si sa le depasesc p ale mele, si sa fiu sprijin pentru cei dragi. Totusi mereu sfarsesc prin a suferi si mai mult..nu stiu unde gresesc, dar toti se dovedesc a fi nerecunoscatori si intentiile mele bune sunt deseori neintelese. In fine, ma opresc aici, sa nu devin prea obositoare. Am vazut si cateva articole despre Lilith si "identitatea" ei mitologica mi-a parut foarte interesanta; ai facut cateva trimiteri la ea si vorbind despre mine..pot sa te rog sa fii un pic mai explicit? Ce influenta are luna neagra asupra mea? multumesc

Post subject: voi ramane in romania sau ma stabilesc cu sotul meu in alta
PostPosted: Wed May 24, 2006 1:29 pm 

buna coser.
1.as vrea sa stiu te rog frumos daca voi ramane in romania sau ma voi stabili cu sotul meu in alta tara.... unde sa fie totul ok si d. p. de v. profesional , material si sufletesc.
2.vreau un job care sa imi aduca implinire? cam ce va fi ... si daca va fi in tara sau in strainatate??? si... cand?
iti multumesc foarte foarte mult

Post subject:
PostPosted: Wed May 24, 2006 11:49 pm 

waw :D :D chiar am ras cand am citit.... (de necaz :) )
NICI UNA hmm..... de aceea eram asa interesata.... chiar nu se leaga nimic de mine :( asta e,
multumesc mult pentru raspuns coser

Last edited by Ilonna on Thu Jun 22, 2006 8:21 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Wed May 24, 2006 11:52 pm 

dar talentul poate fi descoperit din astre?

Post subject:
PostPosted: Thu May 25, 2006 6:32 am 
Admin

Ilonna wrote:
dar talentul poate fi descoperit din astre?

Sigur, atunci cand exista!

Post subject:
PostPosted: Thu May 25, 2006 9:45 am 

mi se pare mie sau faci putin misto de mine :?

Last edited by Ilonna on Sun Jun 04, 2006 8:09 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 9:54 pm 

vreau sa imi spuneti si mie cateva cuvinte
avand in vedere ca nu cred in astrologie va dau sansa sa ma convingeti :twisted:
4 noiembrie 1983 ora 10.30-10.40 cernavoda, jud constanta

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 9:59 pm 

akazaman wrote:
avand in vedere ca nu cred in astrologie va dau sansa sa ma convingeti

Stiu din experienta ca asa ceva este imposibil. Nu te poti convinge decat tu singur(a), incercand sa dovedesti ca totul e o mare aiureala. :wink:

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 10:38 pm 
Admin

pai de ce sa-ti spunem asa cateva cuvinte intamplator... hai sa fim la obiect... hai sa vedem de ce consideri tu ca nu crezi in astrologie!

Image

In primul rand esti un nativ scorpion cu ascendent in sagetator, cu 2 planete in Fecioara (Venus si Marte) si 4 in Scoprion (Luna Soare, Mercur si Saturn)... hm, combinatie periculoasa. Imagine corecta in fata celorlalti, exageta de critic si de rece, zambesti fals si te gandesti numai la interesul tau. Eviti conflictele deschise nu pentru ca nu ai face fata, ci pentru ca te consuma mania care ti-o creaza aceste conflicte si devii peste noapte un geniu al scenariilor sinistre.
De ce nu crezi tu in astrologie? Hm, simplu, pentru ca astrologia este ceva mai mult decat ceea ce se vinde? Necunoscutul te infioara si de aceia ai impresia ca nu crezi.
Pe tine te incitat tot ceea ce este misterios si tot ceea ce este ascuns, in special acel mister care are si ceva sinistru in el. Daca misterul este bun nu te atinge, ti se pare superficial si il tratezi cu ironie pentru a ascunde pe de o parte doza de nesiguranta in fata a ceea nu cunosti da si pe de alta parte pentru a-ti satisface dorinta de critica, de nemultumire.
Daca nu ti-as fi vazut horoscopul te-as fi crezut, dar asa nu te pot crede!

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 10:58 pm 

Nu cred in astrologie pentru ca nu cunosc multe despre acest domeniu , poate nu am pus bine problema la inceput .

"Imagine corecta in fata celorlalti, exageta de critic si de rece, zambesti fals si te gandesti numai la interesul tau. Eviti conflictele deschise nu pentru ca nu ai face fata, ci pentru ca te consuma mania care ti-o creaza aceste conflicte si devii peste noapte un geniu al scenariilor sinistre. "

E ok pana acum chiar daca as fi tentat sa spun ca sunt lucruri generale nu pot nega ca se cam potrivesc .
Totusi asta e tot ? Atat imi poate oferi astrologia ? 2 scheme + o poza complicata care da bine la public. Sincer ma asteptam la mai mult nu stiu de ce , probabil ca ma asteptam sa descopar ceva despre mine cu ajutorul astrologiei . in fond o autoanaliza mi-am facut de atatea ori.
Pana la o descoperire , mersi pt atentia acordata.

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:07 pm 

Quote:
Atat imi poate oferi astrologia ? 2 scheme + o poza complicata care da bine la public

Acum nu-ti ramine decit sa descifrezi acele scheme si poza complicata care da bine la public .

Nu-i asa ca arata frumos ? :D

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:11 pm 
Admin

akazaman wrote:
Atat imi poate oferi astrologia ? 2 scheme + o poza complicata care da bine la public. Sincer ma asteptam la mai mult nu stiu de ce , probabil ca ma asteptam sa descopar ceva despre mine cu ajutorul astrologiei . in fond o autoanaliza mi-am facut de atatea ori.
Pana la o descoperire , mersi pt atentia acordata.

Vrei sa ti se prezinte toata astrologia sau, ma rog, cea mai mare din ea, DOAR ca sa fii convins? Doar pentru ca crede in astrologie... :shock: Nu ti se pare ca oferi cam putin? mai ales ca nu are nimeni nevoie ca tu sa crezi in astrologie, in afara de tine... si asta se aplica in cazul tuturor nu doar al tau
Dar se pare ca atat meriti... asta probabil pana cand iti vei da seama ca nu ai venit in aceasta viata in vacanta si trebuie sa pui umarul la treaba... adica daca vrei informatie prelucrata uite-te in niste carti de astrologie si nu numai si ce nu intelegi, daca iti face placere, intreaba-ne, s-ar putea sa avem raspunsuri!

dar ai un mod interesant de a combate... serpuitor asa ca sarpele, ca nu degeaba esti scorpion (sarpele este un animal asociat zodiei) cu atatea planete pe semnul natal... dar ritualul asta este cel de dinaintea atacului iminent... :D

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:13 pm 

refuz "polemica" cu tine ahnita, nu pentru ca nu ti-as face fata ci pentru ca nu merti sa ma consum

Last edited by akazaman on Fri May 26, 2006 11:17 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:16 pm 
Admin

annahita wrote:
Acum nu-ti ramine decit sa descifrezi acele scheme si poza complicata care da bine la public .

Nu-i asa ca arata frumos ? :D

In general un combatant al astrologiei vede simbolurile acesteia hilare sau grotesti, dar in nici un caz ceva care "sa dea bine la public". Daca ii place astrograma poate fi considerat un inceput bun...
Oricum cu marcajul pe care il are pe Fecioara si Scorpion si cu planetele din XII, trairile sale sunt intense, iar exprimarea intepata... asa ca eu iau afirmatia lui ca pe un compliment adus astrologie...

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:24 pm 
Admin

akazaman wrote:
refuz "polemica" cu tine, nu pentru ca nu ti-as face fata ci pentru ca nu merti sa ma consum

aha deci a venit si muscatura... asadar se pare ca te-am inteles doar uitandu-ma in imaginea aceia "care da bine la public"... sper sa-ti ofere altcineva o dovada mai clara... si nu e frumos sa iei in semn personal o interpretare pe o tema pt ca eu chiar nu am nimic cu tine... iar polemicile, tinere, sunt constructive, daca nu iei totul in sens personal, ca pe o ofensa... :D
dar daca m-ai pus la punct, cred ca am sa plang toata noaptea . :D .. oare care ar putea fi urmatoarea replica... stai sa ma gandesc putin... aha. "Soldat, drepti!"...nu? asa cum ti-ar placea sa faci cu toata lumea... :D

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:26 pm 

" DOAR ca sa fii convins? Doar pentru ca crede in astrologie... Shocked Nu ti se pare ca oferi cam putin? mai ales ca nu are nimeni nevoie ca tu sa crezi in astrologie, in afara de tine... si asta se aplica in cazul tuturor nu doar al tau
Dar se pare ca atat meriti... asta probabil pana cand iti vei da seama ca nu ai venit in aceasta viata in vacanta si trebuie sa pui umarul la treaba... adica daca vrei informatie prelucrata uite-te in niste carti de astrologie si nu numai si ce nu intelegi, daca iti face placere, intreaba-ne, s-ar putea sa avem raspunsuri! "

Mda.. deci ori ma trimiti la plimbare ori imi bati apropouri la o mica donatie(mi s-ar parea firesc). Am ajuns aici si mi s-a parut o posibilitate de a gasi niste informatii reale despre un domeniu ce pare interesant. Adica promite cate in luna si in stele si tu ma inviti la citit carti :) si la a cauta informatie in alta parte.
Gasesc domeniul destul de interesant iar daca asta e tot ce am putut afla de aici chiar as dori niste indicatii pentru pasii urmatori de genul : siteuri care ofera servicii contracost si sunt de incredere , o astrograma completa etc...

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:27 pm 

relpyul era pentru ahnita care m-a invitat sa descifrez eu poza si schemele alea :) .

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:31 pm 

Si chiar nu cred ca ti-ar fi foarte greu sa faci asta, mai ales ca sunt convins ca ai citit destula psihologie, si asta o sa te ajute.

Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 11:35 pm 
Admin

akazaman wrote:
Mda.. deci ori ma trimiti la plimbare ori imi bati apropouri la o mica donatie(mi s-ar parea firesc).

Nici una nici alta...
Eu nu ofer consultatii pentru ca nu dispun de timpul necesar si chiar daca as avea timp chiar nu vreau sa ofer consulatii pt ca dispretuiesc mentalitate astrologului de cabinet, iar cei care au primit raspunsuri din partea mea nu trebui sa ma plateasca si u au fata de mine nici o obligatie. Lucrul acesta ti-ar fi fost cunoscut daca ai fi citit cate ceva din ce s-a scris deja... dar revin... lenea e cocoana mare frate

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 12:06 am 

Quote:
refuz "polemica" cu tine ahnita, nu pentru ca nu ti-as face fata ci pentru ca nu merti sa ma consum

Da-mi voie sa-ti spun ca este exact ce voi face si eu, si acelasi lucru il cred si eu despre tine .Cum as putea sa ma consum pt cineva care nici macar nu stie sa scrie corect . Corect se scrie Annahita si nu ahnita , daca prima oara am crezut ca ai gresit grabindu-te sa postezi ,a doua oara deja m-am convins ca mai ai multe de invatat .
Incepind de acum , eu chiar te voi ignora . :D

Annahita

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 8:36 am 
akazaman wrote:
"
Gasesc domeniul destul de interesant iar daca asta e tot ce am putut afla de aici chiar as dori niste indicatii pentru pasii urmatori de genul : siteuri care ofera servicii contracost si sunt de incredere , o astrograma completa etc...

Deci akazaman, gasesti astrologia interesanta, dar nu crezi in ea :?. In schimb vrei ca noi sa te convingem de veridicitatea ei. Vezi ca esti un pic paradoxal. De fapt nu stiu de ce voi scorpionii nu sunteti capabili sa formulati pur si simplu o intrebare sau o cerere sau o dorinta. Trebuie neaparat sa faceti 'polemica' din asta :?:

In fine, un lucru e extrem de adevarat, si anume faptul ca astrologia e interesanta. Insa vreau sa completez ca e in acelasi timp utila, instructiva si nu in ultimul rand este o STIINTA care te ajuta sa evoluezi spiritual. Deci fiind o stiinta, trebuie cat de cat aprofundata pt a-ti fi de folos. Este ca si cum ai invata sa citesti. Evident ca poate altcineva sa-ti citeasca povesti, insa e mult mai bine sa ti le citesti singur.

In privinta faptului ca astrologia te atrage eu personal nu am nici un dubiu. Altfel nu ai fi postat mesaj aici, si mai ales vad ca esti dispus sa te debarasezi de o suma de bani pt interpretarea astrogramei tale. Aici pot sa-ti spun ca ofertele care sunt pe net la consultatii contra cost sunt niste cacialmale si mai pe romaneste spus primesti doar 'TZEAPA'. Adica generalitati pe care le poti citi foarte bine si prin ziare, insa sunt pe bani. Esti liber sa te convingi singur.
Ba chiar as avea rugamintea sa ne trimiti si noua interpretarea pe care o vei primi.

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 9:50 am 

Tu ai fost cel care a intrat pe acest forum, akazaman, nimeni nu-si pune problema ca tu ar trebui sa fii neaparat convins..In definitiv, esti interesat sau nu. Oricum ar trebui sa-ti dai seama ca pe nimeni nu intereseaza ce decizie vei lua. Noi am optat pentru astrologie, fiecare este liber sa opteze pentru altceva.
In orice caz, cu atitudinea pe care o ai probabil va fi greu sa comunici chiar si cu cei care gandesc ca tine.
Dar poate ai inteles gresit, aici nu este o secta, ca sa fie nevoie sa fim convinsi..

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 10:41 am 

am vazut ce discuti aprise s-au purtat pe acest toping.... acest akazaman a reusit sa va "activeze " pe toti :D , si eu care credeam ca este un forum cam pustiu :twisted:

Last edited by Ilonna on Sun Jun 04, 2006 8:17 pm, edited 2 times in total.

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 11:31 am 

Problema nu se pune asa, Ilonna. De ajutor nu poti sa-ti fii decat tu insati, astrologia te ajuta sa-ti dai seama de problemele pe care le ai si pe care ar fi bine sa incerci sa le depasesti, nimic nu e batut in cuie, conteaza foarte mult ce alegi si mai ales daca incerci sa te schimbi si sa vezi unde ai gresit.
In rest, totul depinde de tine, nu poate nimeni sa-ti faca viata mai frumoasa sau sa te schimbe, daca asta nu o doresti tu (crezi ca astrologia e un fel de magie?)
As vrea sa te intreb- daca ti s-ar fi spus ca ai multe talente si ca totul va fi roz, atunci ai fi considerat ca ai fost ajutata?

Post subject: buna coser. eu tot scriu dar vad ca deocamdata degeaba.
PostPosted: Sat May 27, 2006 11:42 am 

nu stiu daca ai vazut intrebarile mele, dar ti/as fi recunoscatoare daca ti/ai face putin timp si ptr. mine.
1. vreau sa stiu cand, daca va fi ok, asa cum cred eu, daca voi pleca in strainatate cu sotul meu, si daca voi ramane acolo, bineanteles. ptr. ca am vrea sa ne stabilim in strainatate.eu/ 20.01.1977, sibiu, ora 07.30. el/ 12.06.1976, sibiu, ora 03.00.
2. cum va evolua situatia noastra financiara, profesionala, familiala?-in viitorul apropiat , 1 an, max 2 am vrea sa avem si un copil. asta presupune sa ne mutam si sa ne stabilim o data intr/un loc. unde va fi acesta?
3. daca consideri ca ai si alte amanunte despre noi, chiar si la general, ti/as multumi ptr. amabilitatea ta.
iti dorim o zi frumoasa!!!

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 11:46 am 

"As vrea sa te intreb- daca ti s-ar fi spus ca ai multe talente si ca totul va fi roz, atunci ai fi considerat ca ai fost ajutata?"

NU, dar vroiam tare mult sa mi se recomande un domeniu in care sa ma pot dezvolta pe toate planurile, din punct de vedere astrologic (stiu ca pare idilic, dar eu credeam ca se poate)... in general cred ca pot face aproape orice :D , tocmai de aia aveam probleme sa ma decid intr-un domeniu

P.S. nu sa fi vrut ca totul sa fie roz, dar macar cu nuante :twisted:

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 1:11 pm 

Ilonna wrotte :

Quote:
NU, dar vroiam tare mult sa mi se recomande un domeniu in care sa ma pot dezvolta

Din raspunsurile pe care le-ai primit ti s-a raspuns si domeniul care ti s-ar potrivi mai bine . Daca ai fi citit cu atentie ....Gheorghita chiar ti-a raspuns la aceasta intrebare .

Quote:
O profesie in care sa-ti cultivi contactele interumane, comunicarea, ajutorul dezintersat si putin efort fizic putia alergatura

Ai spus ca poti face aproape orice . Sint sigura ca ai sa te descurci .

Mult Succes !

Post subject:
PostPosted: Sat May 27, 2006 2:26 pm 

.....:(

Post subject:
PostPosted: Wed May 31, 2006 3:43 pm 

Deci despre si pentru mine, nici un cuvant in plus. Bine, am inteles. Multumesc

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 8:27 pm 

O profesie in care sa-ti cultivi contactele interumane, comunicarea, ajutorul dezintersat si putin efort fizic putia alergatura

daaa... super profesie :))))))))))))
cred ca as putea face o lista intreaga ...... astea sunt simple generalitati ce nu pot fi adaptate la viata de zi cu zi.... la viata reala mai bine zis
in fine m-am convins si cu astrologia asta, asa cum m-am convins si cu divinitatea, si cu "faci lucruri bune ti se vor intampla lucruri bune si invers"
viata este asa cum e!!! nu cu porcarii din vietile anterioare sau alte asemenea prostii....
eu asa cred... si daca nu ma creddeti --macar va pot face sa va indoiti, dar ma grabesc acum ....poate in alta zi

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 8:53 pm 

Ha..ha ..ha :D :D :D

Doar nu vrei totul ,, mura in gura "

Vrei ca astrologia sa-ti spuna si ce sa faci miine ? Dar tu chiar nu stii ce ti se potriveste mai bine ? Atit de bine te cunosti tu ? Astepti ca altii sa gindeasca pt tine si sa-ti spuna ce sa faci ?
Adaptazea-te si tu dupa imprejurari .

Iar daca crezi ca noi ne vom indoi de ceea ce stim , gresesti draga Illona .
Se pare ca problema esti chiar tu . Analizeaza-te mai bine si vezi ce vrei de la viata si nu mai astepta sa-ti spuna altii ce sa faci si cum este mai bine pt tine . Sau poate astepti ca altii sa vina cu ofertele pe tava .
Cu o asemenea mentalitate sigur vei primi exact ce ai nevoie .

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 11:28 pm 

Cu o asemenea mentalitate sigur vei primi exact ce ai nevoie .

poate... cine stie, nici ca-mi pasa, oricum nu exista destin ci doar coincidente stupide...

p.s. sunt curioasa care este karma unei meduze de exemplu... sau ce ea nu are suflet te pomenesti... numai noi oamenii... mhmmm
.

Last edited by Ilonna on Thu Jun 22, 2006 8:25 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 11:45 pm 

Pe undeva sunt de acord cu tine, Ilonna. Si mie imi displac interpretarile de genul "cutarica este o persoana inteligenta. A facut niste fapte rele in trecut, si drept urmare o sa aiba niscaiva suferinte in viata asta. E recomandabil sa fie prudenta in asociatii si sa caste bine ochii la servici etc". Astea sunt intr-adevar generalitati, mie mi se potrivesc, tie la fel, si la inca 6 miliarde de oameni. Cam asta e...

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 04, 2006 11:53 pm 

cel putin asa mi se pare mie :D

Last edited by Ilonna on Thu Jun 22, 2006 8:25 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 12:09 am 

Ups... ei, sa nu exageram, totusi... Ilonna, mai demult am citit ceva care m-a lasat cu gura cascata: "Astrologia este o stiinta exacta". Hei, cum adica, exacta? Pai asta e matematica, fizica, nu? Cat de "exacta" poate fi o interpretare a catorva stele, cand noi suntem atatea miliarde? Si alte multe intrebari, pe acelasi ton. Asta a fost acum cateva luni. Dar incet incet, am inceput sa-mi schimb parerea. Sigur, sunt departe de a considera astrologia ca pe ceva exact, dar asta cred ca se datoreaza nepriceperii mele, si nu neexactitatii astrologiei. De fapt, sunt convins de asta. Scuza-ma te rog daca ce am spus ti se pare cea mai mare gogomanie pe care ai auzit-o vreodata.

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 12:20 am 

am spus cat de cat.... o idee mica, mica... uf

cand am postat pe acest forum chiar eram in cautarea unui raspuns... pe care nu l-am gasit nici acum, bineinteles.
atunci credeam ca cine stie poate imi va raspunde si mie un specialist in astrologie si puf voi gasi solutia la toate framantarile mele... clar nu s-a intamplat asa

ba din contra... aflu ca de fapt am si o harta vai de capul ei
:D

toate bune si frumoase.. nu-i asa?

Page 1 of 2 [ 63 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]