It is currently Mon Jun 09, 2025 5:32 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 20 posts ] 
Author Message
 Post subject: ce sa aleg????
PostPosted: Mon May 15, 2006 9:09 pm 

Iarasi vin la voi cu un mare Strigat de AJUTOR. Sunt din nou pusa in fata unei mari "dileme". trebuie sa aleg in ce departament doresc sa lucrez si am avut de facut 3 alegeri. Vreau sa spun ca sunt Civil Engineer si pana acum am fost in training asta pana Miercuri dimineatacand voi fi repartizata definitiv undeva. Dar nu stiu ce sa aleg.
Alegerile mele au fost:
1)Design
2) structures
3) planning

dar mi s-a oferit si posibilitatea de a lucra in Construction in ideea ca sa stau in birou. Pe moment am fost incantata, dar acum ma simt "confuza". Unde sa lucrez??? Unde as putea avea mai mult succes??? Unde as putea avea colegii cei mai buni??? Nu stiu ce mi s-ar potrivi mai bine. Voi daca a-ti fi in locul meu ce-ati face???
Sunt nascuta pe 4 August, 1966 in Falticeni iar ora aproximativa este 2:30 dimineata.

Ma puteti ajuta in luarea unei decizii???

Profile Send private message  

Post subject: Re: ce sa aleg????
PostPosted: Mon May 15, 2006 10:53 pm 

nicolealex wrote:
Voi daca a-ti fi in locul meu ce-ati face???

Sa-ti spun sincer, intre birou si santier, eu as alege santierul. Si eu sunt ing constructor, sau ca sa zic si io asa, civil engineer :) si am lucrat vreo 6 ani in executie. Dar chiar conteaza ce as face eu???

Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 12:56 am 

Problema este ca daca as alege santierul, ar fi foarte greu pentru mine din mai multe puncte de vedere. In primul rand ar trebui sa ma trezesc in fiecare dimineata la ora 4 ca sa fiu la ora 7 pe santier in conditiile in care fetita mea de 3 ani se culca de multe ori si la ora 11 noaptea. Plus ca mai sunt si treburile din casa care de multe ori eu trebuie sa le fac, plus multe altele. Am lucrat vara trecuta pe santier si stiu cum este, mai ales pentru o femeie. In alta ordine de idei, ar trebui sa-mi cumpar o alta masina, un alt insurance si nu-mi pot permite acum, cu mortgage-ul pe care il am. Plus ca nici nu mi-am luat carnetul de conducere inca. Anul trecut am lucrat in City, dar tot greu mi-a fost, mai ales ca aici vara este asa de umed... curgea apa pe mine parca facam dus. Singurul avantaj in teren este ca ti se ramburseaza integral intreaga suma de pe transport care totusi nu este asa de mica. Dar cred eu ca nu se merita. As fi optat pentru design, sau planning, dar as fi dorit sa stiu mai mult cam cum se prezinta la mine astrele in aceasta perioada si daca voi reusi sa fac alegerea cea mai buna. Sau daca astrele imi sunt favorabile. PLEASE !!!! cineva care ma poate ajuta ??? Miercuri dimineata este ultima zi!!!

Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 7:07 am 
Admin

Design,
ai putea sa-ti descoperi calitati pe care nu credeai vreodata ca le detii. Sigura problema ar putea fi legata de atasamentul de creatiile tale... daca te poti detasa de ele, daca iti vei impune aceasta mobilitate, nu va fi nici o problema.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 6:24 pm 

Merci mult pentru raspuns coser. Intr-adevar, eram buna la design :wink: . Ultimul meu assignment a fost design si am fost implicata intr-un mic proiect care a iesit fantastic pana la urma :wink: . Mi-a placut ce-am facut. Am invatat sa lucrez cu Microstation-ul, ceea ce m-a incantat. Dar, din pacate in dimineata asta :evil: a venit coordonatorul nostru si mi-a spus ca cei de la construction doresc sa ma aiba in echipa :cry: lor si mi-au facut o oferta foarte atragatoare cu promisiunea ca si ei doresc sa faca un grup de design si ca o sa am posibilitatea sa lucrez in cadrul lor cu ceea ce am invatat. Nu stiu cat isi vor tine promisiunea, dar le-am spus ca nu sunt disponibila sa merg in teren din motivele pe care le-am enumerat mai sus. Oricum, imi doresc sa fi facut pasul corect :? .
Tineti-mi pumnii in continuare. Va pup si va doresc la toti tot binele din lume! :lol:

Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 6:35 pm 
Admin

Mult succes!

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 7:49 pm 

Merci !!! :lol: :lol: :lol:
Dupa cum am mai spus sper sa fie pasul corect pentru mine.

Cu drag, :P

Post subject:
PostPosted: Tue May 16, 2006 7:50 pm 

Merci !!! :lol: :lol: :lol:
Dupa cum am mai spus sper sa fie pasul corect pentru mine.

Cu drag, :P

Post subject:
PostPosted: Fri May 19, 2006 12:20 am 

Acuma sa continui ce-am inceput. Deci, astazi a fost prima mea zi de lucru in Construction. Am fost repartizata deocamdata la fosta mea supervisor cu care am lucrat inainte de a lua actualul promotion (promovare). Si cu colegii pe care ii am acum am mai lucrat inainte, doar ca eu eram atunci pe o pozitie mai mica. Diferenta este ca dupa ce termin cu perioada de probation (probare), am sa am o pozitie mult mai mare ca multi altii din vechea mea grupa. Deci, cu alte cuvinte pot sa va spun ca am avut astazi o zi de imi venea sa-mi dau pumni :evil: . Parca ma dusesem acolo ca sa-i ucid asa s-au purtat cu mine. Ei, nu chiar asa, dar sub "aparenta" unor zambete "binevoitoare" mi-au fact care mai de care mici "sicane". Deocamdata, nu iau locul nimanui de acolo, doar astept sa se pensioneze luna viitoare un alt coleg si-l voi inlocui pe el. Problema mare este ca deocamdata nu am un birou al meu si au vrut sa-l multe pe un alt coleg in alta parte si a iesit cam cu "scantei". Eu, nu am spus nimic, am stat retrasa, dar am observat toate "scenele" care erau de observat. Pana la urma am "capatat" un birou ca vai de el, fara telefon, fara computer (pana la urma s-a rezolvat) si langa mine cu imprimanata care imi "huruie" in cap toata ziua. Ce mai... am avut o zi... :evil: :evil: :evil:

Acum, as vrea sa va rog daca puteti sa-mi spuneti cei care vreti si doriti cum se prezinta situatia astrala la mine in aceasta perioada??? Va rog mult de tot daca puteti sa-mi faceti o analiza a acestei perioade.

Si ca sa nu uit ca tot sunt pe aici :wink: , inainte de a pleca spre casa de la serviciu, supervisor-ul meu m-a intrebat de ce nu mi s-a dat ocazia sa aleg prima sau a doua optiune :evil: :evil: :evil: (v-am spus ca eu optasem pentru design, structures si planning) :evil: . Va dati seama ce prost m-am simtit. Cu toate ca acolo am facut treaba foarte buna, s-au "tras" totusi niste sfori... dar asta este... Toto raul spre bine pana la urma, sper eu!!! :wink:

Post subject:
PostPosted: Fri May 19, 2006 9:27 am 

Nu am inteles prea bine unde live now. Manhattan, cred, dar nu sunt certain. Ca altfel nu putem sa answer.

Post subject:
PostPosted: Fri May 19, 2006 2:41 pm 

Nu Mihnea, locuiesc in NJ, dar lucrez in New York,mai corect spus in Queens, Long Island City. Daca mi-ati putea spune ce-mi spun astrele pentru perioada aceasta... :cry: si cum sa procedez sa-mi imbunatatesc situatia...???
Simt ca am o perioada proasta si imi merge cam rau pe toate planurile. Sau poate dramatizez eu prea mult situatia mea??? :evil:

Post subject:
PostPosted: Mon May 22, 2006 5:19 pm 

Nimeni care sa ma ajute??? :oops:

Post subject:
PostPosted: Tue May 23, 2006 11:30 pm 

Hello, hello, hello!!! :lol: Nu aude nimeni strigarea mea??? :?

Post subject:
PostPosted: Tue May 23, 2006 11:45 pm 

Ce e ala NJ?

Post subject:
PostPosted: Wed May 24, 2006 12:31 am 

New Jersey, pe celalalt mal al New York-ului. :wink:

Post subject:
PostPosted: Wed May 24, 2006 12:37 am 

Deci, ca sa fiu mai precisa, am venit aici in USA in 24 Ianuarie 2001. Avionul meu a aterizat pe aeroportul Kennedy (in New York) cu 1 minunt inainte de miezul noptii, la ora 23:59. Am locuit o perioada in Queens, dupa care anul trecut m-am mutat cu familia mea in New Jersey. Casatoria am facut-o aici pe data de 14 februarie 2001.
Poate cu ajutorul acestor date ma puteti indruma mai bine. Eu, acum incerc sa deslusesc si eu astrologia aceasta, am cumparat o gramada de carti, dar este drum lung... :wink:

Post subject:
PostPosted: Thu May 25, 2006 1:08 am 

Mai Nicole, ce sa zic, la cat ma pricep eu la tranzite, mai bine nu scriu... dar cum vad ca topai intr-una si dai din manute, doar doar o scrie cineva, macar harta pot sa o pun aici:

Image

Primul lucru pe care il vezi, e ca nu am relocat tema. Nu ca as fi mare patriot. O fi bine, n-o fi bine... parerile sunt impartite. Eu deocamdata consider ca ai fost "impregnata" cu anumite energii, acilea, in Falticeni, si asta nu se poate schimba.

Desi... daca ne gandim ca intr-un fel gandeai aici, alta mentalitate e acolo... asta te poate schimba, nu-i asa? Iti poate da anumite prioritati in viata, pe care aici nu le aveai, asa-i? Si atunci, au dreptate ceilalti care zic ca tema trebuie relocata? (zic asta ca sa te incurc, nici eu nu stiu cum e bine :twisted: )

Eh, ce sa zic, sunt o gramada de careuri acolo. Uranus tocmai trece peste MC, Lilith natal e si ea acolo, Lilith in tranzit e pe IC... intr-un cuvant... naspa.

Post subject:
PostPosted: Thu May 25, 2006 4:34 am 

merci mult, draga Mihnea... M-ai facut tare mult sa rad cu...
Quote:
Quote:
vad ca topai intr-una si dai din manute, doar doar o scrie cineva

In schimb, pana la urma m-ai pus putin pe ganduri pe ganduri cu
Quote:
Uranus tocmai trece peste MC, Lilith natal e si ea acolo, Lilith in tranzit e pe IC... intr-un cuvant... naspa.
Nu ma pricep la asta si nu stiu ce inseamna, dar banuiesc ca nu ceva tocmai bun :evil: :evil: :evil: Ma ia cu friguri... ce pot sa fac??? :?:

Post subject:
PostPosted: Thu May 25, 2006 9:26 am 

nicolealex wrote:
Nu ma pricep la asta si nu stiu ce inseamna

Inseamna ca suntem in aceeasi oala. Dar, de ex. careul ala intre Neptun si Neptun, poate insemna ca in perioada asta esti extrem de emotiva. Iti revin in minte amintiri neplacute din viata ta, care numai bine nu iti fac. Incerci sa te izolezi de familie, prieteni, colegi, sa stai retrasa pana cand confuzia asta emotionala va trece. Dar tocmai asta nu trebuie sa faci, dimpotriva, trebuie sa vorbesti cu cineva despre starea prin care treci. La servici incerci sa scapi de responsabilitatile care in mod normal iti revin. Alcoolul si :lol: drogurile trebuiesc evitate...

Dupa cum vezi, lucrurile nu sunt asa rele precum par. Esti putin confuza acum. Eu sunt asa tot timpul... :lol:

Post subject:
PostPosted: Thu May 25, 2006 2:57 pm 

of, Mihnea, ma faci sa rad cand de fapt eu in perioada asta ma simt cam asa cum spui tu... :evil: . Oricum, iti multumesc pentru ceea ce ai scris ca m-ai mai "scos" putin din "confuziile si izolarile" mele. Si din fericire nu am nici o "inclinare" spre alcool sau spre droguri. Thanks God!!! ca altfel, cred ca m-as fi apucat de ele in starea in care ma aflu acuma.

Inca odata iti multumesc din suflet. Mi-ai incalzit inima cu umorul tau.

Page 1 of 1 [ 20 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]