It is currently Mon Jun 09, 2025 1:36 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Rugaminte - aspecte profesionale
PostPosted: Sun May 07, 2006 2:21 am 

Am si eu o rugaminte mare la voi, daca se poate evident : ce zic astrele in privinta actiivitatii profesionale la mine; daca viitorul (pana intr-un an, max 2) imi rezerva ceva bun in tara in care ma aflu acuma (SUA); si daca reintoarcerea in Romania sau mutarea intr-o alta zona geografica, ar rezolva problema.

Mentionez ca de vreo 2 ani am avut o perioada proasta, nimic nu prea se lega, ca sa nu mai spun, ca stabilitatea si siguranta care pentru mine este foarte importanta, "e sublima dar lipseste cu desavarsire" :( .

Stiu ca Saturn, a fost in zodia rac pana in iulie anul trecut si asa se explica perioada mai proasta avuta. Numai ca eu n-am simtit nici o modificare in sens pozitiv dupa iulie 2005. Si incep sa ma intreb daca o sa apara vreodata.

Datele mele personale: Data nasterii 19 Iulie 1979; Localitatea: Iasi, Romania; Ora: din pacate nu o stiu decat cu aproximatie - intre 1 si 2 a.m. .

Multumesc foarte mult!

Profile Send private message  

Post subject: Re: Rugaminte - aspecte profesionale
PostPosted: Mon May 08, 2006 9:40 am 
Admin

Tema ta indica acum un aspect interesant si important de consemnat.
Probabil ca motivele pe care ti le oferi tu sunt solide pentru a te intoarce insa trebuie sa te gandesti ca acum Uranus face conjunctie cu NS-ul tau si mai ales Lillith vine si aduce un strop de intriga in hotararile pe care le iei.
Faptul ca ti-a trecut Saturn peste Venus si Soarele natal nu a fost in mod implicit un motiv de ingrijorare decat daca privim in perspectiva. Limitarile, conflitele si restrictiile pe care ti le-a impus Saturn atunci, tind sa devina realizari acum, cand el trece peste casa IV, casa analogica semnului tau natal. Insa nici asta nu ar fi o problema daca nu ai avea acel marcaj negativ pe axa V-XI Lilith iti trece peste Sensul Vietii (NN), Uranus peste Coada Dragonului (NS) tentandu-te sa faci gresela vietii tale.
Greseala pe care orice Rac o face, indiferent de nivelul de cultura, varsta sau statut social este teama confruntarii directe. Destinul acum te provoaca la o lupta pe viata si pe moarte. Nu vezi nimic nici la un metru in fata ta nici in spate daca te retragi si tocmai de aceia ai prefera sa faci ceea ce te pricepi mai bine... sa o iei de la capat iar si iar.
Provocarea pe care Sensul vietii pe V ti-a oferit-o are in lista ei si o cariera in strainatate (guv IX in V conjunct cu NN) si acesta este sensul spre care trebuie sa mergi. Un alt element pe care NN in V il confera si care este adesea evitata de oameni este sacrificul pentru idealul propus. Un NN in V nu aduce satisfacti imediate si nu intodeauna aduce succes social sau demnitate, el aduce insa slefuirea personalitatii si abia aceasta, prin sprijinul pe care il primeste de la Soare, Luna. Mercur, Venus si Marte (luminariile si planetele personale) ai putea atinge succesul.
Sfatul meu este sa ramai acolo si sa-ti infrunti conditionarile vietii. Daca te intorci in tara vei da de Saturn in IV care in curand se va opune lui neptun din X - semn de dezamagire si conflit in care liberul arbitru iti poate fi diminuat.
Tu nu ma cunosti si nu-ti pot cere sa ma crezi, dar te rog mergi pe mana mea si ramai acolo. Este mult mai bine pentru tine.

Profile Send private message E-mail  

PostPosted: Wed May 10, 2006 3:08 am 

Multumesc din suflet pentru raspuns! Intr-adevar motivele pentru a ma intoarce in tara sunt solide, dar nu suficiente - tocmai de aceea am si cerut sfatul in acest domeniu in care cred – astrologie, dar pe care eu nu stiu sa-l descifrez. Suntem (eu si sotul) acum la o rascruce de drumuri in vietile noastre - cochetam si cu ideea unei eventuale mutari in Australia.

Foarte adevarata afirmatia:
coser wrote:
Nu vezi nimic nici la un metru in fata ta nici in spate daca te retragi si tocmai de aceia ai prefera sa faci ceea ce te pricepi mai bine... sa o iei de la capat iar si iar.

Iti sunt recunoscatoare pentru timpul alocat si efortul depus pentru a ma ajuta. Evident ca am sa urmez sfatul tau.

PostPosted: Tue May 16, 2006 6:32 pm 
Admin

Hm, Australia!

pare un plan identic altuia care v-a mai incercat si altadata. Acolo insa va pot astepta schimbari de statut, prieteni reci, materialisti, avari si... putini. Demnitatea sociala poarta semnul unei renasteri si deopotriva al unui sprijin pe care mizati. Nu pare sa fie o varianta rea, doar ca trebuie sa stiti ca acolo norocul vi-l faceti singuri... deci multa munca, poate prea multa!

Post subject:
PostPosted: Sat Jun 10, 2006 12:42 am 

Inteleg din cele scrise de tine ca varianta cu Australia pare mai sumbra decat cea cu SUA. Inteleg bine?

Judecand lucrurile la rece, alegerea mai potrivita acuma suna a fi Australia. Desi, nu cunoastem pe nimeni acolo, nicidecum prieteni. Dar, dupa cum am mai experimentat pe parcursul vietii nu intotdeauna judecata la rece chiar se potriveste cu realitatea de la locul faptei. Cat despre noroc mai degraba poate avem o sansa sa-l intalnim pe acolo – ca aici sigur nu-i :) .

Scriai in primul raspuns ca sunt tentata sa fac greseala vietii mele. As putea cumva sa ma feresc de aceasta? Sau macar sa stiu la putin timp dupa ce am facut-o?

Multumesc foarte mult inca o data pentru ajutor!

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 9:09 am 
Admin

Gladiola
In tema orara pe care am ridicat-o pentru raspunsul la aceasta intrebare raspunsul este DA. Da, poti sti, pentru ca tema indica un Chiron in casa VII. Asta inseamna ca exista atentionare din parte cuiva, dar si o interventie agresiva adupra destinului tau (Chiron se opune lui Marte). Cu Sensul vietii pe casa IX vei alege Australia, cu siguranta. Greselele de care iti spuneam le poti face dupa ce iei aceasta hotarare. Alegerile pe care le vei face acolo pentru a lupta impotriva restrictiilor de personalitate, restrictii de exprimare sunt mari.
Eu nu pot sa stiu daca iti va fi bine, dar iti spun sigur ca nu te vei simti bine si, pentru ca vei considera asta o problema, vei incerca sa o rezolvi - ceea ce vei face va fi ceea ce iti spuneam anterior - o interventie aresiva asupra destinului.
Tu ai fire puternica si asta este foarte bine.

Post subject: Raspuns pentru Gladiola
PostPosted: Sun Jun 11, 2006 4:29 pm 

Gladiola,
Citind ce ai scris ,mi-am amintit de un fost coleg de-al meu care in 16 ani a ajuns din Romania,
in Europa,Africa de sud ,Canada,America si acum de putin timp este intors in Romania.
Sunt momente in viata ,cind nu ne merge bine cel putin profesional sau material si unii au tendinta de a fugi in alta parte.
Eu personal nu stiu daca asta este solutia.Cred ca atunci cind ceva nu merge bine ,ar trebui sa ne gandim oare unde
am gresit noi si sa nu dam vina pe astre.Astrele doar predispun.De noi depinde ce facem cu viata noastra.
Uranus in casa VI predispune la probleme in a gasi de lucru dar de tine depinde sa fii mai maleabila ,mai intelegatoare ,
mai putin nervoasa si certareata si vei vedea ca va fi mult mai bine.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie !
Maria Spatariu

Page 1 of 1 [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]