It is currently Mon Jun 09, 2025 7:21 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 2 of 2 [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 12:30 am 

Quote:
ba din contra... aflu ca de fapt am si o harta vai de capul ei

Din pacate harta ne reprezinta pe noi si cum nimic nu e intimplator ... trebuie sa ne purtam singuri crucea .

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 12:32 am 

Cu harta care-i vai de capu ei, te inteleg f bine. Eu de fiecare data ma sperii cand ma uit la a mea, mereu descopar ceva naspa de care habar n-aveam inainte :lol:

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 12:41 am 

dar nu inteleg ceva...
daca harta mea e asa... cum de am fost asa de fericita pana acum??? sincer nu mi-a lipsit nimic, am tot ce imi doresc, numai ca am ajuns la varsta cand trebuie sa-mi iau viata in maini ca sa zic asa, sa ma maturizez... si culmea am dat peste o "alta eu"... si nu prea ma descurc. comic nu...poate voi sunteti mai maturi si va par puerila, dar eu chiar asa ma simt... cred ca este frica de schimbare :roll:
eu sunt optimista si sper sa scap de aceasta stare care nu-mi da pace. o sa va anunt si pe voi cand se va intampla acest lucru

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 7:37 pm 

"Din pacate harta ne reprezinta pe noi si cum nimic nu e intimplator ... trebuie sa ne purtam singuri crucea .'"

din pacate annahita absolut totul este intamplator!!!
exista cruci asa cum exista cercuri, stele, patratele etc :) daca intelegi ce vreau sa spun

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 7:43 pm 

He he, ai chef de hartza, vad... :lol:

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 9:08 pm 

n-am chef de harta :D pe bune

Post subject:
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 11:57 pm 

vin cu o intrebare
daca nu am ascendentul in taur ci in gemeni??? am mai citit cate ceva si cred ca ma regasesc mai mult in zona asta...
maica-mea zice ca am venit pe lume inainte de ora 12 noaptea dar nu-si aduce aminte exact minutul, asa ca am zis 23.30, dar daca m-am nascut la 23.45??? se schimba ceva?

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 12:10 am 

Nu prea cred. AS in Gemeni apare dupa ora 0:30, cand deja e alta zi. Oricum, ma bucur daca ai mai citit cate ceva.

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 12:25 am 

ok.
o sa ma duc la spital sa vad eu cu ochii mei ora... doar atunci o sa fiu sigura... sau o sa mai intreb vreo matusa ceva... pana atunci nu cred nimic :twisted: :D

Last edited by Ilonna on Thu Jun 22, 2006 8:27 pm, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 10:27 pm 

esti sigur??? din datele mele dupa ora 23.30 ascendentul in zodia leului este in gemeni

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 10:49 pm 

Illona, AS in Gemeni te face sa fii vorbareata... duala... schimbatoare... inconstanta... sa te apuci de 1000 de treburi si sa nu termini nici una... etc etc. Deci nu-i bine. Mai bine Taur.

Nope, e cum am zis, avem Gemeni numai dupa ora 0:30.

Post subject:
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 11:02 pm 

oricum as da-o tot nu este bine, dar daca spui tu cred ca ar trebui sa te cred pe cuvant

Post subject:
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 10:52 pm 
Ilonna, desi m-ai rugat pe privat, eu iti voi raspunde totusi aici.

Asadar esti in zodia Leu cu ascendent in Taur. Ai Soarele in casa 5 si Venus, guvernatorul ascendentului in casa 4. Esti amatoare de distractii, jocuri, si ai fi incantata daca ai duce o viata plina de desfatare in care sa te erijezi in coordonatorul tuturor celor din jurul tau. Ai destul de multa energie si chiar ti-ar placea aceste lucruri.
Majoritatea planetelor sunt in semne de apa si foc, adica esti extrem de sentimentala si patimasa, te aprinzi repede si furtunos, spui direct ce gandesti, insa esti buna si generoasa (Mercur casa 5 si Leu).
Pozitia lui Venus este pt tine un inceput de viata cu o copilarie fericita. Si desi esti foarte tanara si iti doresti propriul camin, inclin sa cred ca in casa parinteasca te simti excelent. E o atmosfera OK, iar tu ai fost un copil crescut in puf caruia nu i-a lipsit nimic atat afectiv cat si material (Venus casa 4 in Rac).

Esti o fata atragatoare si simpatica (trigon Venus-Luna), cu succes la sexul opus, si vei reusi sa dobandesti ceea ce-ti doresti.

Ai un stelium in casa 6, pe axa interceptata, format din Saturn in Balanta, Pluton, Marte si Jupiter.
Posezi o energie nesecata cu care reusesti sa depasesti toate piedicile (Marte in Scorpion), iar slujba va fi una destul de bine platita. Certurile sau eventualele probleme la locul de munca se vor solutiona tot timpul in favoarea ta, iar ceilalti nu-ti vor purta pica si nu vor fi ranchiunosi (conjunctie Marte-Jupiter in Scorpion). Este indicat sa te tii departe de alcool sau alte substante de acest gen pt ca pot deveni o tentatie extrem de periculoasa.
Prezenta lui Jupiter in casa 6 alaturi de Saturn, poate fi indiciul ca o activitate prin care sa ajuti oamenii aflati in nevoie este intr-un fel salvarea si pt tine. Cred ca e cea mai indicata activitate. Ar putea fi medicina (Jupiter in casa 6). Seriozitatea cu care va fi desfasurata activitatea ta, munca ta este indicata de prezenta lui Saturn in casa 6, care este in exaltare si in sextil cu Soarele. Acest aspect da un mod personal de a impune respectul, in mod neclintit si serios, care nu lasa loc de alte comentarii.
De asemenea careul in T format din Saturn, Venus si MC, cu punctul reflex in casa 12, ar putea indica o activitate in spital, azil, etc. Deci daca te-ai dedica unei cauze de ajutorare a unor oameni care au mari nevoi, mergand pe aceasta cale poti sa-ti gasesti si implinirea sentimentala. Pentru ca ai Luna in casa 12 in trigon cu Venus.

Despre relatiile tale, cu Uranus in casa 7, prost aspectat, care primeste cuadratura de la Mercur din casa 5, pot spune doar ca sunt supuse suisurilor si coborasurilor, instabilitatea fiind la ea acasa in acest domeniu al vietii tale. Casatoria poate fi iesita din comun, intr-un mod neasteptat si de cele mai multe ori o uniune libera. Dar eu chiar am observat o reticenta a tinerilor in general pt institutia casatoriei.
De asemenea si aici exista un careu in T format din Uranus, Mercur si Chiron. Aici punctul reflex este in casa 11, deci un fel de implicare a ta intr-o activitate publica ar putea fi punctul de sprijin salvator.

Page 2 of 2 [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]