It is currently Mon Jun 09, 2025 4:03 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Astrograma
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 4:03 pm 

Buna ziua!
As avea si eu rugamintea, daca ati putea sa imi faceti si mie astrograma si, daca nu cer prea mult, sa mi-o si interpretati in cateva cuvinte. Sunt nascuta la data de 30 noiembrie 1979 ora 16:20 Bucuresti.Va multumesc!

Profile Send private message  

Post subject: harta
PostPosted: Sun Jul 30, 2006 10:54 am 

Aceasta este harta ta natala, pt. explicatii prefer sa las pe altii sa nu spun prostii.

Image

[Admin:SKORPIA, ti-am schimbat astrograma postata de tine pentru pentru ca nu prea era corecta. Vezi ca in programul tau este setat default daylight (ora de vara), ori cool_oare nu s-a nascut pe ora de vara :wink: ]

Multumesc , am o problema , nu prea ma descurc cu engleza. :oops:

Last edited by SKORPIA on Mon Jul 31, 2006 10:00 am, edited 1 time in total.

Post subject: Re: harta
PostPosted: Sun Jul 30, 2006 11:51 am 

SKORPIA wrote:
Aceasta este harta ta natala, pt. explicatii prefer sa las pe altii sa nu spun prostii.

Image

[Admin:SKORPIA, ti-am schimbat astrograma postata de tine pentru pentru ca nu prea era corecta. Vezi ca in programul tau este setat default daylight (ora de vara), ori cool_oare nu s-a nascut pe ora de vara :wink: ]

as vrea sa folosesc si eu acest program pentru harti, ce program este?

Profile Send private message E-mail  

Post subject: Re: harta
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 12:48 am 

multumesc pt. astrograma, insa ma poate ajuta cineva,va rog, sa o si interpretez?

Last edited by cool_oare on Mon Jul 31, 2006 6:42 pm, edited 1 time in total.

Post subject: grea e viata...
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 2:19 am 

Acum scurta vreme am solicitat o astrograma, deoarece in mine se zbateau multe lucruri care nu le intelegeam...Am primit desenul de rigoare si cateva explicatii, printre care si faptul ca voi avea o viata dificila....Ma intrebam daca as putea primi mai multe comentarii, deoarece problemele care au inundata viata mea si a familiei mele...deja sunt peste cele care le poate suporta un om...Si chiar nu mai inteleg nimic si sunt tare bulversata. Pentru cei care ma pot ajuta, sunt nascuta pe 3 iulie 1986, ora 18.30, Bucuresti. Va multumesc din suflet anticipat.

Post subject: PT. ADRIA
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 9:42 am 

Eu folosesc ASTROLOG 5.41 . Se poate downloada de pe net. Mai folosesc de asemeni www.astro.com .

Last edited by SKORPIA on Mon Jul 31, 2006 12:30 pm, edited 1 time in total.

Post subject: pt. dolphyna
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 9:56 am 

Draga mea, la fel ca tine, am trecut si eu prin multe probleme, de multe ori m-am intrebat "de ce?" , la fel m-am intrebat "ce sa fac ca sa iasa bine?!". Nu putem controla totul, de multe ori evenimentele din viata noastra vin pe neasteptate si ne lasa fara replica, dezorientati ... uneori ne mai lasa cate o cale de iesire, alteori nu. Trebuie sa stii ca nici un om nu te poate ajuta cu adevarat, oricat de mult ar vrea. Puterea de a trece peste necazuri ti-a fost data deja si este in tine.

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 10:15 am 

Dolphyna, Pluto iti tranziteaza Ascendentul, si face cuadratura cu Lilith pe cuspida casei 9..n-are cum sa-ti fie bine, e o perioada de mari transformari, de rupturi si in acelasi timp poate sa fie o perioada de regenerare pentru tine, un fel de renastere din propria cenusa. Ai ocazia acum sa te confrunti cu propriile temeri si slabiciuni si sa le constientizezi. Stiu ca este usor sa dai sfaturi, insa ai incredere, ca acest tranzit la un moment dat se va sfarsi, dar e important este sa nu uiti lectia de viata pe care ti-o impune. De aproximativ de 1 an Pluto ii tot da tarcoale Ascendentului tau si mai dureaza ceva, dar din octombrie va face si aspecte bune si sigur ai sa gasesti solutii.

Post subject:
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 10:47 am 

cool_oare, Ascendentul in Gemeni te face vorbareata, curioasa, iti da o personalitate cerebrala, pt tine prob. e f importanta profesia,- cu acest aspect exista posibilitatea sa lucrezi in sanatate- esti o fire meticuloasa si in acelasi timp spontana (Mercur in conjunctie cu Uranus), dar vezi sa nu te risipesti in detalii sau sa vorbesti prea mult si sa nu realizezi pe cat spui.
Neptun peste Descendent iti arata sa fii atenta ce partener de viata iti alegi, cu aspectul asta poti sa vezi calitati si acolo unde nu sunt. Desi Soarele este in cuadratura cu Jupiter- asta inseamna ca poti fi egocentrista si uneori ai impresia ca n-ai noroc- Venus este bine aspectat, esti capabila de sentimente profunde si poti fi si o persoana buna. Saturn in casa a 5-a nu este favorabil copiilor- sau poate, cu aspectul asta, nici nu-ti prea doresti copii. In orice caz nu esti prea fericita de pe urma copiilor si ai parte de parteneri de tip Lilith (vad ca ai si Lilith in 5), sau chiar tu esti greu de multumit, iti lipseste uneori, fara un motiv special, capacitatea de a te bucura.
Totusi, Venus din casa 7 bine aspectat e un indiciu al faptului ca vei sti in final sa-ti alegi partenerul de viata, ca vei face o casatorie din dragoste si ca vei avea noroc din p asta de vedere. Este foarte interesanta conjunctia Nodul Nord- Marte, bine aspectata cu Luna, cu Venus si cu Chiron, ai o karma buna, cred ca ai un destin special, ai sansa sa inveti multe si sa evoluezi spiritual destul de rapid.

Post subject: multumesc mult...
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 1:00 pm 

Multumesc mult pt cuvintele de incurajare si comentariile facute pt astrogama mea...Parca m-ati cunoaste de o viata...Oricum eu ma numar printre persoanele interesante de astrologie si chiar cred in aceasta stiinta...Nu este o ghicitorie cum spun unii, este o stiinta exacta de mii de ani.Sincer chiar asta se intampla in viata mea, exact cum ati descris. Dar as mai avea o rugaminte...unde pot gasi acest program..Astrograma 5.41 sau un program care m-ar putea ajuta in acest sens...Si inca o intrebare, exista si programe care sa explice astrograma?

Post subject: Re: multumesc mult...
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 1:59 pm 

dolphyna wrote:
..Astrograma 5.41 sau un program care m-ar putea ajuta in acest sens...Si inca o intrebare, exista si programe care sa explice astrograma?

Aici

http://astro.coser.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=30

il vei gasi postat de Gheorghita Coser

sau aici

http://astro.coser.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=170

gasesti un soft in lb romana, postat tot de Gheorghita Coser, care da si interpretari, dar mai bine studiezi tu si incerci sa interpretezi , chiar si cerand ajutor, mai ales daca o faci din pasiune! si pe astro.com ai interpretari, dar dupa parerea mea, nu are nici un farmec sa le iei gata facute ( decat in faza de inceput!).

Page 1 of 1 [ 11 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]