It is currently Sun Jun 08, 2025 2:32 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Am nevoie de o mica ghidare..
PostPosted: Tue Aug 01, 2006 11:10 am 

..nu stiu daca e bine s-o cer, poate ca trebuie sa ma descurc singura, insa, oricat de mult m-as gandi, nu reusesc sa vad lucrurile limpede si mi-e teama sa nu iau o decizie gresita...pe scurt, marea dilema: a pleca la prietenul meu in Italia cu care am o relatie din octombrie 2005 (intalnirea s-a produs in 23.10 - 5.11. 2005 -Venus conjunct Pluto), punandu-se in discutie chiar si oficializarea relatiei sau a ramane in tara unde de ceva vreme am un part time job care ma solicita destul de mult si de care parca nu ma mai pot desprinde. Care e lectia pe care trebuie s-o invat?...Imi pare rau ca nu stiu sa-mi fac astrograma, daca cineva are timp si poate sa traga un ochi...ii multumesc din suflet!!

Datele mele sunt 7.02.1981, ora 7 AM, Bucuresti

Multumesc!

Profile Send private message E-mail  

Post subject: pt. Roxana
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 8:55 am 

Voi incepe cu un mic ajutor dar nu stiu cat de mult iti va folosi.

Image

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 9:28 am 

Multumesc SKORPIA!! Imi foloseste si stii de ce pentru ca am mai invatat ceva nou, de exemplu nu stiam de Chiron in Taur!..cred ca este un element foarte important si am sa caut pe net informatii si incet, incet o sa descifrez asa ca fii sigura ca imi va folosi! :wink:

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 9:42 am 

si cateva interpretari:

Neptun in Sagetator: dorinta de intoarcere la Dumnezeu si de spiritualizarea ordinii sociale. Forme de arta orientate spiritual , tendinta calatoriilor in strainatate si interesul fata de culturile straine. Misterul si puterile mintii vor fi un subiect important de interes. Aceasta pozitie necesita atentie pt a nu deveni un spirit ratacitor, de asemeni a se feri de fanatism si de falsi guru.

Neptun in casa 11: nativii sunt gata sa se devoteze unui ideal, renuntand la preocuparile comune. Sensibili la nevoile umanitatii se alatura unor grupuri care au un scop umanitar sau spiritual. In relatiile de prietenie intervine generozitatea si altruismul. De la prieteni apare indrumarea spirituala si ajutorul in realizarea scopurilor. Prieteniile sunt adesea de natura karmica si insotite de legaturi telepatice si/sau premonitii.

NN in casa 7 : nativul va trebui sa-si tempereze individualismul si impulsivitatea (NS - c.1) prin diplomatie si relatii de cuplu armonioase. Trebuie sa invete sa cedeze si sa se adapteze celorlalti oameni. Nativul nu se va putea realiza de unul singur , iar dupa casatorie va avea o ascensiune puternica in plan material si social.

Jupiter bine aspectat in casa a 8-a : beneficii materiale prin mosteniri, prin asigurari, prin bani comuni rezultati in urma casatoriei.

Jupiter in Balanta : puternica preocupare in legatura cu dreptatea si moralitatea in casatorie, parteneriat. Nativul tinde sa se casatoreasca cu cineva interesat de religie, educatie sau filozofie, aceasta pozitie favorizand o casatorie bazata pe valori spirituale. Aceasta pozitie releva promisiunea unei casatorii de durata si a unei vieti de familie serioase. Sunt populari si bine vazuti si pot fi promotorii unor filozofii religioase , educationale sau sociale.

atat deocamdata :)
Iti urez numai bine!

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 9:57 am 

Multumesc inca o data SKORPIA!! Am luat seama de ce ai scris si o sa pun la dosar!! Iti doresc o zi luminoasa! :)

Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]