It is currently Mon Jun 09, 2025 4:22 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: pe tema .....as dori si eu....
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 11:28 am 

Va rog mult de tot sa-mi faceti si mie astrograma .Sunt nascuta pe 16.05.1986,in Bucuresti,la ora 10:30 ,dimineata(asa mi-a spus mama ).Am incercat sa invat cate ceva dar zau ca nu ma descurc.Nici macar cu ora de nastere,daramite ca vad acolo o gramada de planete retrograde.Deci va rog faceti-mi si mie astrograma.Ma intereseaza ,sanatatea dar si celelalte stiti voi.......Va multumesc anticipat ,pentru timpul pe care as dori sa-mi-l alocati in vederea intocmirii si interpretarii astrogramei mele.

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 7:29 pm 

Image

Post subject: pentru SKORPIA
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 7:37 pm 

Am instalat si eu zet dar nu reusesc sa fac harti natale asa cum le postezi tu .
Spune-mi si mie cum faci? te rog..

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 7:39 pm 

Planetele retrograde sunt : saturn - care ilustreza o karma relationala, iar uranus, neptun si pluton indica o karma de grup sau de generatie.
Marte in casa 6 arata ca bolile acute ,in general, pot fi datorate infectiilor si sunt insotite de febra mai ales in semne de foc , dar la tine e capricorn, deci pamant.
Cu neptun in aceasta casa este indicat a se evita alcoolul, tutunul ...

Post subject: Pt Adria
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 7:43 pm 

De curand l-am instalat si eu si inca nu am reusit sa setez totul asa cum as vrea, ma incurca engleza :oops: , dar nu inteleg ce nu merge la tine setarile sau nu stii cum sa le postezi?

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 8:28 pm 
SKORPIA wrote:
Planetele retrograde sunt : saturn - care ilustreza o karma relationala

Totusi cei care adreseaza intrebari ar trebui sa primeasca raspunsurile corecte, iar Saturn retrograd nu reprezinta DOAR o karma relationala!!!!!

Saturn retrograd intr-o tema reprezinta o repetare a karmei. Nativul a esuat in asimilarea unei lectii in viata trecuta iar acum i se ofera o a doua sansa pentru a ameliora greseala. Oricare ar fi lectia nativul are un blocaj, manifesta un refuz si are permanent sentimentul de restrictionare, neavand prea mari sanse sa scape de greutatea lectiei desi incearca acest lucru.

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 9:23 pm 

Completez si eu cu semnificatia lui Saturn retrograd in sagetator:esti o persoana inteligenta, atrasa de filozofie dar gresesti prin superficialitatea cu care privesti spiritualitatea. Ai multa energie pe care o risipesti pe realizari modeste.
In tot ceea ce faci vezi doar partea estetica fara a da importanta si laturii functionale a lucrurilor.
Trebuie sa renunti la conveniente si sa intelegi adevarata fata a tuturor lucrurilor.

Cu Saturn retrograd in casa a 5, in aceasta viata trebuie sa faci o munca de creatie (in trecut ai neglijat aceasta activitate)

Avand Pluton retrograd trebuie sa fii interesata de transformarile interioare si nu de incercarile de a schimba lumea exterioara. Vrei sa rezolvi toate problemele sociale, vrei sa schimbi lumea , dar toate acestea le vei putea face dupa multa munca cu tine.Deasemenea te vei intalni in aceasta viata cu persoanele apropiate din vietile anterioare pentru a va putea plati datoriile unii fata de ceilalti.
Trebuie sa inveti sa-ti manifesti corect vointa , sa-i respecti pe cei din jur, toleranta si dialogul fiind primele elemente pe care tu trebuie sa le inveti.
Cu Uranus retrograd vei fi nevoita sa accepti deciziile pe care le iau altii in locul tau, obtinand libertatea de decizie dupa ce vei invata sa respecti libertatea celorlalti.
Uranus retrograd in sagetator arata ca esti atrasa de filozofie, religie, ai inclinatii lingvistice, iti place sa studiezi, ai inclinatii spre sport.
Marea greseala pe care o faci este ca incerci sa le impui celorlalti sistemul tau de valori, optica ta asupra religiei. Trebuie sa inveti sa-i lasi pe oameni sa evolueze in ritmul lor fara a le afecta in nici un fel liberul lor arbitru.

Cu NN in Berbec ai o mare capacitate de adaptare care vine din dorinta de a place la toata lumea , tanjesti dupa popularitatea avuta in trecut, dar in aceasta viata nu ai nevoie de asa ceva, acuma trebuie sa fii consecventa cu ideile tale fara a cauta recunoastere din exterior,sa fii impacata cu constiinta ta . Daca vei invata sa fii hotarata cu ideile tale
asumandu-ti toate consecintele atunci vei reusi sa-ti atingi scopul acestei vieti.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 11:41 pm 
Liana, esti Taur cu ascendentul in Leu, ceea ce inseamna o combinatie intre vitalitate si rezistenta, ambitie si incapatanare. Pana la un punct este foarte bine :). Practic inglobarea Leului in casa 1 iti confera un plus de energia si curaj fata de un Taur obisnuit, ceea ce te poate face sa poti sa-ti atingi aproape toate scopurile pe care ti le propui. La aceasta debordare de energie contribuie si trigonul Mercur-Marte, insa daca stam sa ne gandim mai bine, tu care faci parte din (foarte) tanara generatie chiar ar trebui sa incepeti sa schimbati lumea :).

Ai Soarele in casa 11, si ca guvernator al ascendentului este indiciul unui sprijin de care te bucuri din partea protectorilor, cel mai probabil familia ta; adica parintii te vor sprijini si sustine in realizarea carierei. De asemenea guv casei 4-Venus, este tot in casa 11. Steliumul de planete din casa 11 indica o eventuala apartenenta a ta la un grup, un fel de club sau asociatie. Desi Soarele conjunct cu Mercur leaga casele 11 si 10, inlesnindu-ti astfel o ascensiune profesionala, totusi exista si multi falsi prieteni (Lilith e pe acolo). Sau poti avea o cariera politica, unde sinceritatea nu e obligatorie :), iar cu puterea de convingere pe care o ai este foarte posibil.

La tine casa 5 este cea care-l gazduieste pe Saturn si pe Uranus, ambele retrograde. Deci poti avea dificultati in relatiile sentimentale. Pot spune ca esti predispusa la numeroase relatii amoroase, uneori chiar in acelasi timp (Venus in Gemeni), insa sentimentalismul este palid marcat de Saturn si instabil marcat de Uranus.
Exista o inhibitie a impulsurilor erotice si a placerilor senzuale, care nu pot fi gustate si traite in mod normal si firesc, ori datorita unor dispozitii morocanoase, ori datorita unor piedici, ori a unor rasturnari de situatie, sfarsind mereu prin a-ti provoca amaraciune.
De asemenea poti avea dificultati in a avea propriii tai copii, sau daca totusi sa zicem ca-i vei avea, atunci s-ar putea sa-ti creeze mereu probleme. Ori de sanatate, ori de ordin educational, fiind complet aiuriti si neconventionali.

Cu NN in casa 10 trebuie sa inveti sa te descurci, sa traiesti pe propriile picioare, si sa lupti pentru a-ti realiza un statut social prin forte proprii. Esti obisnuita (din vietile anterioare) sa pasezi responsabilitatile, sa te sprijini tot timpul pe altii si sa te bazezi pe familie. Din aceasta cauza va trebui uneori sa treci prin perioade dificile, de criza pe care le vei strabate singura tocmai pentru a-ti putea dezvolta individualitatea.

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 10, 2006 11:50 pm 

Quote:
Saturn retrograd intr-o tema reprezinta o repetare a karmei. Nativul a esuat in asimilarea unei lectii in viata trecuta iar acum i se ofera o a doua sansa pentru a ameliora greseala.

Saturn R intr-o tema are o semnificatie cu totul speciala in sensul ca ,persoana a comis acelasi gen de erori spirituale timp de doua vieti consecutive sau mai multe la rind ( deci nu putem spune ca DOAR a esuat in asimilarea unei lectii in viata trecuta ) .

Lectia cu care se confrunta persoana este destul de dureroasa ,restrictiva ,severa si cum in trecut pers a tot evitat sa-si inteleaga lectia , acum va fi pusa fata in fata cu aceleasi situatii ,poate cu aceleasi persoane sau scenarii ca altatdata si va suferi iarasi .
In aceasta viata Saturn aduce persoana in a vietui in conditii vitrege ,la ,,minima rezistenta " pina cind persoana isi va infringe rigiditatea ,incapatinarea ..
De altfel planul de viata cu Saturn R este in asa fel elaborat incit persoana sa nu mai aiba nici un refugiu in fata cerintelor saturniene iar sinuciderea ( condamnata de astrologie si de religie ) nu ar fi o solutie , ea aducind in vietile viitoare malformatii , infirmitati si alte tragisme de nedorit . Am putea spune ca ,persoana este izolata si ramine fata in fata cu datoriile karmice saturniene .Datoriile karmice ale lui Saturn sint cel mai greu de platit si asta pt ca este vorba de incercari constant grele ce alimenteaza rezistenta psihica a persoanei . Dupa ce incapatinarea persoanei a fost infrinta atunci va constata ca incercarile nu i se par atit de dificile ,iar primele rezultate favorabile o va face sa capete incredere in sine si sa intrezareasca si perspective favorabile .

Annahita

Post subject:
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 9:02 am 
Este stiut ca Saturn retrograd nu se ocupa doar de o lectie, doar de un domeniu, pentru ca el se ocupa de toti oamenii de pe planeta si de toate lectiile noastre neinvatate. Insa asa cum am mai spus si cum se stie deja noi ne incarnam doar cu o parte din karma si nu cu toate lectiile pe care nu le-am insusit deoarece acestea sunt cu miile probabil.
Iar in cadrul unei astrograme este vizat de catre Saturn retrograd un anumit domeniu in functie de casa pe care el o ocupa. Deci cu preponderenta aceea este lectia pe care trebuie sa o invatam si domeniul respectiv ar trebui abordat de data aceasta corect.

In cazul Lianei Saturn R este asezat in casa 5. Desi casa 5 se ocupa si cu creativitatea si cu copiii, eu as inclina sa cred ca Saturn in acest caz este suparat pentru modul in care ea in trecut a abordat relatiile sentimentale deoarece este si Lilith implicata, mai precis face opozitie cu Saturn R, iar in aceeasi casa se afla si Uranus in opozitie cu Venus. Deci ea s-ar parea ca in viata trecuta a abuzat de placeri, iar acum avand aceeasi tendinta va fi restrictionata prin faptul ca aceste placeri ii vor crea dezamagiri. Insa daca va intelege ca tot ce e mult strica va fi scutita. Tot ce tine de corp este atractiv si placut, nu doar sexul, ci si o mancare buna, o bautura fina, insa daca iti place mult inghetata asta nu inseamna ca trebuie sa consumi tone pe zi ca s-ar putea sa te doara gatul :roll: :lol:.

Daca ea la 19 ani este interesata cu adevarat de astrologie are toate sansele sa inteleaga lucrurile corect si nu este neaparat nevoie sa gresesti in viata pt a invata.
Oricum eu am mare incredere in tanara generatie.

Post subject:
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 9:11 am 
Draga Liana, te rog mult de tot sa ai incredere in tine. Esti puternica si ambitioasa, ai sustinere din partea familiei, ai toate sansele sa reusesti in viata si ascensiunea profesionala este sustinuta de astre. Asadar in cazul tau sinuciderea chiar nu are ce cauta. Un Saturn retrograd vine sa te mentina pe un anumit drum si nu vrea sa te abati pentru a gresi. De multe ori intr-o astrograma Saturn poate fi considerat ingerul pazitor. Sincer iti spun eu asa il consider in cazul meu.

Ne incarnam in grupuri, iar parintii, prietenii, fratii, etc sunt cu noi si de aceasta data pentru a ne ajuta reciproc si pentru a evolua impreuna.
Edgar Cayce spune ca ne incarnam in grup pentru ca e mai vesel :lol:

Post subject:
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 5:42 pm 
Postez raspunsul Lianei pe care mi l-a trimis mie pe privat:
Quote:
hey
Ce pot sa spun este ca sunt din ce in ce mai interesata de ceea ce scrieti pe forum si sper sa pot trece cu bine peste incercarile la care voi fi supusa.Eu o sa plec pentru sfarsitul de saptamana la bunici dar cand ma intorc o sa va citesc in continuare interpretarile de pe acest forum .Iti doresc, de asemeni ,un sfarsit de saptamana placut si tineti-o tot asa ca faceti o treaba foarte buna.

Liana

Multumim pentru urari si te asteptam!

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]