It is currently Mon Jun 09, 2025 11:54 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 31 posts ] 
Author Message
 Post subject: Va rog, daca se poate.... E URGENT
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 10:26 pm 

Buna seara. Am o buna prietena care in ultimii 3 ani a avut o succesiune de evenimente mai putin fericite...
Ar vrea sa stie ce e de facut in situatia asta, se pare ca toate ii merg cam prost, mai este ceva care o macina... de 3 ani se tine dupa un tip. Iar el azi e cu ea, maine se cearta. logic ca cea mai mare suferinta i-o produce ei, de fiecare data cand incearca sa-l uite. se simte si mai atrasa de el. a incercat sa mai aiba o alta relatie, a mers doar foarte putin, mintea ei tot la el este..
exista vreo explicatie in astral pentru ceea ce ei i se intampla? ce aspecte generale are ea trasate in astrograma natala. apelez la voi in speranta ca o ve-ti putea ajuta, spunandu-i cateva lucruri despre toate acestea.
va multumim.

Data de nastere: 5 iulie 1985, Bacau, ora 9:00 dimineata.

Last edited by sheeba on Thu Aug 03, 2006 6:24 pm, edited 1 time in total.

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 05, 2006 9:20 am 

Image

Rac cu ascendent in leu, ai neptun in casa 5 .
Persoana receptiva, uneori pasiva, cauta idealul in viata erotica. Deseori sensibilitatea in relatiile cu sexul opus si dependenta de partener pot deveni probleme psihologice. Abilitate de a interpreta roluri in viata de zi cu zi :wink: sau pe o scena adevarata. N-ai spus despre ce alte probleme mai e vb.

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 06, 2006 4:24 am 

sheeba,
in lipsa planetelor din casa a VIIa, guvernatorul Uranus, pozitionat in IV, ar zice ca prietena ta isi gaseste partenerul prin intermediul familiei. Intre partener si parintii ei poate exista o legatura atat de puternica, incat uneori acesta ii poate inlocui. Dar tot aceasta pozitie a guv VII in IV poate anunta o casatorie tarzie, datorita obligatiilor familiale.
Barbatul care o atrage fizic si emotional are trasaturile nativului Rac (marte si soare in rac).
Junona, asteroidul casatoriei fiind in casa a IIa, o atrag valorile materiale de care acesta dispune, dar in acelasi timp doreste armonia, echilibrul in familie, raporturile conjugale sunt mai mult intelectuale si estetice decat fizice si acorda importanta frumusetii fizice ( Junona in balanta).

Post subject:
PostPosted: Mon Aug 07, 2006 6:50 pm 

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Tipul care i-a furat inima, este mult mai in varsta decat ea, este casatorit ( el zice ca nu o mai iubeste pe sotia lui sica vor sa se desparta, numai au relatii intime... )

E intr-adevar o tipa un pic mai " materialista " , arata bine, ii place sa fie admirata si sa fie in centrul atentiei mai ales daca sunt barbati prin preajma.

Ceea ce o intereseaza cu adevarat.. este ce drum ar fi mai indicat sa aleaga din punct de vedere profesional.
In prezent studiaza geografia turismului, si se ocupa si de modeling, practic din asta castiga banii, ceea ce o framanta cel mai tare : nu stie ce sa faca, sa plece in strainatate ( la Milano ) ca sa faca bani si sa isi testeze calitatile sau sa ramana in tara sa-si vada de studii si sa se multumeasca cu banii putini pe care ii primeste de la agentiile din tara.

Al 2 lea aspect... tipul dupa care umbla este nascut sub semnul FECIOAREI, ea in mod cert si-l doreste alaturi, fiind si primul barbat din viata ei, dar avand si o situatie materiala foarte buna.

Ce alte aspecte importante se vad reliefate pe astrograma ei? Va multumim mult, numai ganduri se bine.

Post subject:
PostPosted: Mon Aug 07, 2006 6:53 pm 

PS: uitasem ceea ce era mai important... Care este "lectia de viata" pe care trebuie sa o "treaca"?

O seara cat se poate de buna.

Post subject:
PostPosted: Fri Aug 11, 2006 11:01 pm 

Seara buna. Numai ne ajuta si pe noi nimeni... macar cateva aspecte generale...

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 5:27 am 

Are chiron in gemeni casa a 10. Tot in casa 10 dar in taur este si NN. Nu prea am timp acum, am sa-ti scriu doar semnificatia lui chiron in casa 10 deocamdata:
Originala, activa, dura cu sine insasi, utilizeaza metode originale si de avangarda. Isi alegi teluri f. dificile . Reusita poate motiva cercetarea.

Last edited by SKORPIA on Sat Aug 12, 2006 9:48 pm, edited 2 times in total.

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 9:03 am 

Cu NN in taur are de realizat in aceasta viata bunuri materiale prin efort propriu si cu multa rabdare. In loc sa fie victima
starii de a ravni la bunul altuia mai bine si-ar folosi in mod benefic darurile cu care a inzestrat-o Dumnezeu.
Trebuie sa se ingrijeasca singura de propria ei bunastare.
Are o tendinta de a se amesteca in treburile altora, acest lucru vine din anumite vieti anterioare cand a fost vindecatoare de boli mintale .Acum trebuie sa evite acest domeniu de activitate concentrandu-se asupra propriilor probleme.
De multe ori vrea sa fie mai mult decat ceea ce este(ii place sa-i impresioneze pe ceilalti) si va avea probleme. Are de invatat ce este bine asa cum este si nu este necesar sa fie "mai mare "decat este in realitate.Punctul vulnerabil al ei este
de a-si cauta propria valoare prin intermediul altora; ea poate sa dobandeasca implinire numai prin ea insasi , niciodata ca rezultat al unei relatii , fie si cu-n suflet pereche. Orice domeniu in care se pune accentul pe aspecte materiale ii va aduce satisfactii.
Cea mai buna alegere este este sa administreze un proiect propriu, o afacere proprie.
In vietile anterioare a facut abuz de putere si a reactionat violent.In aceasta existenta trebuie sa evite abuzul de putere,
altfel va deveni ea victima a abuzurilor de tot felul.
Iertarea este esentiala pentru ea deoarece este cheia eliberarii de amintiri dureroase.

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 10:36 am 

Sheeba, sa inteleg ca principala problema a prietenei tale este relatia cu prietenul ei. In cazul asta ar fi util daca ai afla data lui de nastere, cine stie ce relatie karmica au...

Post subject:
PostPosted: Sat Aug 12, 2006 9:55 pm 

Chiron in taur : persoana are nevoie de securitate materiala, poseda un simt unic al valorilor. Va trebui sa stie ce vrea si sa actioneze in consecinta.

Post subject:
PostPosted: Sun Aug 13, 2006 8:16 pm 

Pai data lui de nastere o stie dar ora chiar nu are cum sa o afle. asa ca mai bine ne rezumam doar la astrograma ei. Ce puteti sa-i ziceti despre cariera?

Post subject:
PostPosted: Thu Aug 31, 2006 1:44 pm 

nu mai raspunde nimeni la acest topic? se poate o interpretare a astrogramei? va rog.....

Post subject: sheeba
PostPosted: Sun Sep 03, 2006 2:54 pm 

Tot astept un raspuns... va rog...

Post subject:
PostPosted: Tue Sep 05, 2006 3:13 pm 

eu tot mai am speranta ca o sa-mi raspunde-ti. astept in continuare. va multumesc.

Post subject:
PostPosted: Sun Oct 15, 2006 9:03 pm 

Revin cu inca o intrebare: Care este lectia ce trebuie sa o invete in aceasta viata?

A trecut deja prin cateva evenimente marcante, moartea mamei in urma cu 2 ani, tatal se recasatoreste, in prezent sta cu fratele dar nu e prea dorita... prieteni nu prea are, decat falsi... si lista ar putea continua, Cu ce a gresit ea atat de mult si cu ce greseste in continuare?

Post subject:
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 12:41 am 

:( nici un raspuns? :(

Post subject:
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 9:38 pm 
Sheeba, prietena ta este Rac cu ascendent in Leu. Guvernatorul ascendentului adica Soarele este situat in casa 11, deci ea mereu va beneficia de protectori si prieteni bine alesi, adica are o anumita intuitie in a se imprieteni cu persoanele care ii pot fi de folos si care o pot ajuta si sustine chiar si material.

Cateva caracteristici:
Soare in Rac si Luna in Varsator o fac sa fie usor introvertita si in aparenta timida, insa dorinta ei de independenta primeaza serios. Doreste sa placa si face eforturi in sensul asta insa uneori bunele ei intentii sunt intelese cam pe dos.

Cu Saturn si Uranus ambii retrograzi in casa IV, percepe familia (parinti, rude, etc) ca fiind un element constrangator, sursa de mahniri si se considera neinteleasa. Responsabilitatile si problemele care vin dinspre sectorul familial le considera obstacole ridicate in calea vietii ei si poate opta sa-si schimbe chiar domiciliul pt ca atmosfera i se pare ostila. Oricum nu sta calma sa suporte tot pt ca are cuadratura Mercur-Pluton care o poate face sa izbucneasca violent doar pe baza unor capricii minore, sau inainte sa analizeze foarte bine o situatie. Din pacate risca sa distruga mult pt ca poate rani ingrozitor fara sa se simta vinovata de ceva(opozitie Pluton-Lilith).

Saturn aspecteaza rau ascendentul, Luna si pe Venus. Deci pot aparea frustrari sentimentale si inhibitii care o pot marca deoarece nu tot ce isi propune pe plan afectiv este si realizabil. Unele deceptii o pot face foarte pesimista.
Toate acestea o imping insa cu ambitie (asc in Leu) spre realizarea unei cariere de succes. In domeniul modellingului are sanse chiar mari (MC in Taur si Venus in casa 10). Va beneficia de protectori care o vor ajuta si sustine (Soare in 11--am mai spus). Este intr-un fel ceea ce ar trebui sa faca, adica chiar scopul sau menirea acestei vieti (NN in casa 10 si in Taur). Deci acolo, pe scena vietii publice i se vor oferi reale satisfactii si adevarate lectii de viata pe care trebuie sa si le insuseasca.
Deci in cazul in care se va avanta cu tot entuziasmul si curajul (Soare conjunct Marte), spre o asemenea cariera are toate sansele sa reuseasca (Soare sextil MC). Conjunctia Soare-Marte are loc in Rac, deci ea va avea si o anumita intuitie in a descoperi si prinde oportunitatile.

Post subject:
PostPosted: Sat Oct 28, 2006 11:55 pm 

Multumesc mult mihaela ca ti-ai facut timp pt a -mi raspunde. Sper sa-i fie de folos. Si lectia karmica si-o poate invata de pe podium> din viata sociala? deocamdata nu exceleaza in ale modellingului , poate pt ca s-a apucat si oarecum tarziu , de la 19 ani..acum are 21 ... ce altceva ii mai poti spune pt a o ajuta pe viitor. O seara buna si multumesc din nou.

Post subject:
PostPosted: Sun Oct 29, 2006 10:33 am 
Da sheeba, si lectia karmica tot in arena vietii publice se afla. Ea are NN in Taur, si asa cum s-a mai spus pe aici este o karma grea pt ca NS in Scorpion mai pastreaza inca tendintele de egoism din trecut, iar vietile anterioare atarna greu acum deoarece au fost pline de nelinisti si de situatii periculoase in care s-a folosit de altii sau altii au facut multe lucruri in locul ei pt ea.
Acum doreste sa se purifice insa asta se face doar cu suferinta, din pacate.
NN este in casa 10--deci iarasi este 'trasa in jos' de inertia in care s-a obisnuit. Acum trebuie sa invete sa se descurce singura, sa faca fata unor experiente sociale, sa lupte pt dobandirea unui statut social propriu, iar asta produce uneori panica in subconstientul ei. Tocmai din aceasta cauza configuratia astrogramei indica in mod clar elementul familial ca pe ceva care o respinge. Practic nu ii este permis sa se sprijine pe familie, trebuie sa invete 'sa mearga' singura.
Sensul vietii este greu de realizat, insa trebuie neaparat sa incerce.

Chiron este de asemenea in casa 10 si in opozitie cu Uranus. Deci incercarile ei pe scena publica s-ar putea ca uneori sa se soldeze cu niste esecuri dureroase, insa lectiile date de Chiron sunt tot timpul dureroase.
Cu Venus in casa 10, si guvernatoare a MC, cariera ei este una artistica, sau exprimata in mod artistic. Este posibil sa nu exceleze in profesia asta, insa in mod cert nu trebuie sa renunte, chiar daca poate nu va ajunge niciodata number one. Daca va renunta si se va retrage va face o greseala, cu atat mai mult cu cat orice esec va fi urmat de o noua oportunitate asa incat nu trebuie sa se lase invinsa.

Post subject:
PostPosted: Sun Oct 29, 2006 11:27 pm 

Puteti daca nu cer prea mult sa analzati astrograma ei impreuna cu urmatoarea si sa-mi spune-ti ce tip de realtie au... si cum sunt legati karmic cei doi? va rog mult... si sa multumesc anticipat....nu am cuvinte sa va multumesc pentru ajutorul pe care-l acordati noua muritorilor...si pt ca va smulgeti din timpul vostru liber pentru a ne raspunde noua. VA pup pe toti.

PS: 20 Octombrie 1974, Bacau ora 6:00 am ( dimineata)
datele ei nu cred ca mai trebuie sa le repet, le aveti deja.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 10:22 am 
Sheeba, desi nu avem acordul celor doua persoane, sper ca nu vom aduce prejudicii nimanui; si avand in vedere faptul ca sunt totusi anonimi, asa de dragul studiului, voi spune cateva cuvinte despre sinastria lor, pentru ca mi se pare o relatie karmica speciala si interesanta.

Image

Planetele exterioare sunt ale lui, iar cele interioare sunt ale ei.

Cu Lilithul lui peste (Luna-Jupiter) ale ei, este normal ca ea se simte atrasa ca un magnet de el si numai daca destinul ii va face o oferta mai atractiva se va putea desprinde. Deocamdata are de invatat din situatia aceasta.

Voi reveni cu o analiza un pic mai detaliata.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 11:07 am 

Am uitat sa specific ca cei doi sunt frati. Ea acuza carente in comunicare, nu prea se inteleg...ea pune toate aceste neintelegeri pe baza diferentie de varsta.
Totusi ar vrea sa stie care va fi evolutia lor pe viitor si ce legaturi exista intre ei, ce lectii de viata trebuie sa invete acum, impreuna , daca exista bine-inteles una. Momentan ei locuiesc impreuna, pana cand asta nu se va sti, dat fiind relatiile tensionate dintre ei, inca de pe cand s-au mutat impreuna.
Multumesc din nou, orice ajutor este bine venit.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 12:53 pm 
OK, sheeba, e buna specificarea ta pt ca acum sinastria trebuie privita din acest punct de vedere.

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 3:12 pm 
Relatiile dintre frati sunt reprezentate de axa caselor 3-9, de zodia Gemenilor si Mercur. In tema ei natala se vede o opozitie Pluton-Lilith chiar pe axa 3-9, deci se poate spune ca se cearta cu fratele care o face sa sufere.
Ca relatie intre zodii Racul si Balanta sunt in cuadratura, deci mai devreme sau mai tarziu apar conflicte intre cei doi. Insa trebuie sa mentionez trigonul intre Soare(el) si Luna ei, de asemenea sextilul intre lunile lor. Adica exista o afectiune reciproca intre ei, relatia lor chiar se bazeaza pe intentii bune si pe dorinta de sprijin si ajutor pe care doresc sa si-l acorde. Deci intentiile sunt bune, insa modul de abordare si de comunicare dintre ei este unul agresiv de parca ar fi mereu intr-o competitie.
Cele mai delicate aspecte sunt cele formate de Mercur. Mercurul lui care este Rx este in cuadratura cu Luna ei si cu Mercurul ei. El o critica excesiv pe ea care se simte ranita, iar el nu tine cont de sensibilitatea ei. Pur si simplu nu o intelege, au puncte de vedere complet diferite, iar el asteapta de la ea lucruri pe care ea nu poate sa le faca. Adica are pretentii de la ea care sunt peste posibilitatile ei (Mercurul lui Rx- face cuadratura cu Jupiterul ei). Parca ar fi permanent dezamagit de ea, iar reprosurile lui ii produc ei suferinta.
Asa cum am spus totusi intentiile lui sunt bune si face toate acestea pt ca tine la ea si ii doreste binele. Ar vrea sa o stie in siguranta ferita de griji, la adapost de tot ce-i rau (Saturnul lui face trigon cu Saturnul ei). Insa poate si sa o chinuie in timp ce o ajuta (Lilithul lui este peste Luna ei).

Mercurul lui este peste NS al ei, iar Chironul ei este peste NS al lui. Deci este posibil ca el intr-o viata trecuta sa fi fost fratele mai mic, relatia a fost atunci de profesor-elev, in care profesorul a fost ea. El acum se simte obligat sa o ajute, insa acest lucru il streseaza cumplit. El ar trebui sa-si tempereze agresivitatea si sa o ajute pe ea in mod eficient si concret. Conjunctia Soare(ea)--Saturn(el), vine sa intareasca ideea ca ei sunt doua suflete surori angajati pe aceeasi cale spirituala.
El de fapt ar vrea sa o ajute sa devina mai inteleapta si sa o tempereze (conjunctie intre Saturnul lui si Martele ei).

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 3:31 pm 

Foarte interesant. Deci el "greseste " mult mai mult fata de ea ( cu toate ca-i vrea binele) decat vice-versa...
Totusi e un pic alterata imaginea unuia fata de cealalta...el o vede pe ea iresponsabila si facandui lui probleme prin capriciile si modul ei de a se comporta cu persoanele din jurul ei...mai apare apoi problema ca iubita lui nu e de acord ca el locuieste si acum cu sora lui, care este considerata o o persoana aroganta ( ma refer la sora lui)...deci lucrurile sunt destul de complicate? oare ce le-ar face mai usoare? fiecare sa-si vada de drumul lui? sa numai locuiasca impreuna...?

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 3:55 pm 
Nu stiu daca e chiar corect sa spunem ca unul din ei greseste mai mult. Categoric nici ea nu sta cu capul plecat sa suporte criticile lui. Datoriile karmice sunt reciproce, iar afectiune de asemenea exista. El insa e Balanta cu ascendent in Balanta si desi are in subconstient ideea ca trebuie sa o ajute pe sora lui, n-ar vrea nici sa-si supere iubita. De aici stresul lui, insa eu cred ca el nu va renunta niciodata la ideea ca trebuie sa-si ajute si sa-si indrume sora pt ca intre ei exista o relatie karmica destul de puternica si cu multe aspecte intre planetele personale, de asemenea sunt implicati Saturn si Pluton.
Poate ca ar fi indicat ca si ea sa tina cont de sfaturile lui...

Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 11:32 pm 

si ca sa mai complicam putin lucrurile , vin si cu datele iubitei ( cu care oricum nu se stie daca se va casatori, ma refer la faptul ca inca nu exista in viitorul apropiat sanse, dar in perspectiva poate) 15 aprilie 1985, ora 16:35 Bucuresti. Exista vreo sansa ca pers asta si sora lui sa se inteleaga ( care ar fi cheia succesului si ce relatii karmice exista intre ele - ca e cert ca nu prea se inghit, vb fratelui ( cum poate oare 2 femei frumoase sa se inteleaga )
Vor reusi toti trei sa convietuiasca intr-o atmosfera lipsita de tensiuni? Iubita si-ar dori sa scape de sora, adica sa numai locuiasca sora cu fratele ci fratele sa locuiasca cu ea iubita.... deci dupa cum iti dai tu seama e destul de complicata situatia....
Poate astrele ne ajuta sa rezolvam intr-un anumit mod toata nebunia asta. merci inca o data pentru ajutorul acordat.

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 9:36 am 
Dar nu stiu acuma daca prietena ta ar trebui sa se cramponeze chiar asa de iubita/iubitele fratelui ei. Este de inteles ca el va avea tot timpul iubita (sau sotie) asa incat ea ar trebui sa se concentreze pe viata si cariera ei, iar problemele minore sa fie tratate ca atare. Ideal ar fi ca cele doua sa se inteleaga, insa in viata idealul este cam greu de atins, asa ca mai traim uneori si cu tensiunile de rigoare. Oricum eu ii/le doresc numai bine :)

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 10:49 am 

Adevarat, idealul asta e ... sa se ajunga la o cale de compromis.... dar ce se poate vedea la o spurapunere a dateleor si eu cu datele iubitei fratelui adica: 15 aprilie 1985, ora 16:35 Bucuresti ( pe ale sorei deja le avem ) se vor putea ele intelege? ce ar trebui sa faca in acest scop?

Post subject:
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 11:01 pm 
OK, sheeba, hai ca am inteles povestea. Acum am vzut ca tu esti iubita fratelui. Mai ceva ca un roman politist, ce sa spun. Pai citind aici: http://astro.coser.ro/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0 am inteles ca relatia ta cu iubitul tau avea nevoie de ceva care sa te faca pe tine sa lupti pt el. Ti-a interpretat Gheorghita relatia ta cu iubitul tau si ti-a spus lucruri frumoase.
Eu cred ca tu trebuie sa te gandesti si sa te intrebi tu pe tine cat de mult il doresti pe iubitul tau, facand abstractie de alte persoane din familia lui. Si sigur vei gasi si raspunsul.

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 12:44 am 

adevarat... insa nu poti trai intr-o stare permanenta de tensiune in condiitile in care eu chiar depun eforturi ca totul sa fie ok, de aici se naste si un soi de frustrare... eu incerc sa vad in ea o prietena., cand lucurile sunt ok mai frate se strica ceva...parca tot ce costruim se destrama... ca si cand ceva nu ne lasa sa ne apropiem, vreau sa stiu si eu cauza , poate gresesc eu cu ceva > Mi-am raspuns si pus mereu intrebarea pe care mi-ai adresat-o, eu il vreau pe el, si stiu ca pana la urma vom fi impreuna pana la adanci bartaneti insa nu pot trai intr-o stare de tensiune cu sora... e ciudat ( mereu am sentimentul ca sunt in plus. nu vreau sa intervin intre ei si nici nu am facut-o vreodata... dar nici asa cu tensiuni nu putem coexista pt ca in mod vizibil toti avem de suferit) poate astrele sa ne zica ceva despre aceste aspecte? ce relatie karmica am eu cu ea daca se poate vb despre asa ceva

Multumesc inca odata. sper sa gasesc cheia misterelor.

Page 1 of 1 [ 31 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]