It is currently Mon Jun 09, 2025 8:11 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Inca o astrograma spre studiu
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 11:11 am 

M-ar interesa lectia karmica, sectorul dragostei si al carierei, tocmai am iesit dintr-o relatie de 6 ani, cu respectivul am fost si casatorita, dar dupa 1 an am divortat si am ramas impreuna pana mai deunazi. E o relatie din care am suferit mult si chiar au ramas ceva efecte..sper doar sa treaca si sa-mi gasesc si eu "sufletul pereche"

Datele mele sunt: 29 ianuarie 1979 , ora 10:25 a.m Bucuresti.

Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre, in speranta ca nu cer prea mult.

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 12:16 pm 
Danielle, deocamdata astrograma ta:
Image

Danielle, esti Varsator cu ascendentul in Berbec.
Revin cu interpretarea.

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 4:22 pm 

ok. multumesc, astept cu nerabdare!

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 5:36 pm 
Admin

Cu 4 planete in varsator, cu ascendentul in Berbec si cu lilith pe casa V pot spune ca ai o fire independenta, curajoasa, impulsiva. Ai curajul de a spune ce gandesti si, pentru ai un chiron pe casa I, gasesti intotdeauna si persoanele care te asculte. Iti si place sa si vorbest, de altfel si sa ironizezi si sa te stii altfel decat ceilalti.
Inedit este ca in fata celorlati tu ai o imagine foarte buna. Esti vazuta ca o persoana care cauta intotdeauna echilibrul, care se impune pentru a face bine si care se framanta pentru altii nu pentru sine. In mare parte este si adevarat si poate de aici o mare contradictie in relatiile tale. Toate incep furtunos, chiar hipnotic, dupa care consideri ca ai gresit si te comporti ca si cum din partea ta nimic nu s-a schimbat, dar pentru ca intelegi mai multe decat cel de langa tine privesti de sus.
Esti un om puternic care, culmea, nu are nevoie de putere, ci de dragoste. Marte din XI in opozitie cu Jupiter din V este un fel de a te invarti in jurul cozii. Daruiesti celui care nu este pe aceiasi frecventa cu tine si ceri de la cel care nu-ti poate da. Saturn pe casa VI in opozitie cu Junon iti indica viata de cuplu ca un sector complicat si marcat de limitari. In cuplurile pe care tu le formezi se pune intotdeauna problema puterii "cine este cel mai puternic", pe tine nu te intereseaza asta, pentru ca tu detii pur si simplu o forta si nu te mandresti cu ea. Este ca respiratia.... nu te mandresti ca respiri!
Evident ca Venus din Sagetator si casa IX iti aduce pretentii, unele chiar fara rost. Daca prin Lilith in V te atrag barbatii puternici, care se descurca printr-un fel de istetime a momentului, Venus in IX vrea sa le impuna un stil rafinat de viata. Tu vrei sa-i inveti pe barbatii din viata ta totul: de la ce lenjere intima sa-si cumpere sau ce parfum, pana la cum sa aprecieze o femeie si ce sa-i spuna pentru a placea.
Nu vreau sa para laude gratuite, dar uitandu-ma pe tema ta eu cred ca tie iti vine pur si simplu sa faci asta si nu vrei sa te dai mare ca stii ceea ce ei nu stiu. Totusi ar trebuie sa faci un efort interior pentru a te detasa de teama de ridicol si de a trai viata asa cum este ea, trista si incarcata, cu momente putine de fericire. Cuplul pe care ai putea sa-l formezi tu si care sa mai si mearga este de-a dreptul utopic pentru ca natura ta mondena, prietenoasa, joviala, deschisa si independeta nu prea face casa buna cu dorinta de a trai cuplul in secret, in semoobscuritate, fara comunicarea cu exteriorul si fara a oferi societatii modelul pe care tu il construiesti. Ti-e teama sa te afisezi.
Marte in varsator nu te va ajuta niciodata sa ierti, pentru ca el nu poate sa ierte. Te ajuta sa intelegi, sa privesti senin conflicte care pe altii i-ar duce spre disperare, dar nu te ajuta sa ierti. Te imunizeaza si dupa ce trece valul te intrebi: oare eu chiar nu am simtit nimic? Dar nu vei spune celuilalt nimci din conflictul interior si vei cauta bucuria in obiectele din jur. Esti o supravietuitoare, o luptatoare. Sentimentele te plictisesc si ca sa interactionezi apelezi la conveniente.
Cu toate acestea eu cred ca esti capabila de sentimente adanci. Cu Lilith pe V, a avea un copil te sperie, dar te si salveaza din aceasta tristete ale carei margini iti sunt necunoscute.
Iarta-ma Mihaela ca ti-am luat-o inainte. :wink:

Profile Send private message E-mail  

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 6:05 pm 
Nici o problema, Gheorghita. Oricum ai scris mai bine decat as fi facut eu :)

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 7:54 pm 

Va multumesc foarte mult. O sa scriu si datele ex-ului 5 noiembrie 1982, ora 11:25 sau 11:30 Bucuresti ( nici el nu stia cu exactitate ) oare de ce nu a mers relatia aceasta? va rog sa ma ajutati sa-mi gasesc linistea.

Post subject:
PostPosted: Thu Nov 02, 2006 5:03 am 
danielle_dany22 wrote:
oare de ce nu a mers relatia aceasta? va rog sa ma ajutati sa-mi gasesc linistea.

Danielle, noi dorim sa te ajutam, in masura in care sfaturile astrologice pot avea rezonanta pt tine si iti pot fi de folos. Si cred ca poti sa-ti gasesti linistea in momentul in care reusesti sa intelegi de ce se intampla toate. Fiecare dintre noi are in astrograma aspecte stresante care provoaca tensiuni interioare si cu care trebuie sa traim pt ca tot din vina noastra ne-am pricopsit cu ele.

Asa cum ti-a spus Gheorghita mai sus tu ai tendinta de a-ti idealiza relatiile, sa te autoamagesti si sa creezi in mintea ta scenarii doar pt tine pe care le consideri reale si de aici dezamagirile. In acelasi timp te pripesti sa tragi concluzii eronate (opozitie Jupiter--Soare, Mercur), si de aici pana la a pierde oportunitati importante nu e decat un pas.

Nu m-am uitat pe tema sotului (ex) si nici pe sinastria dintre voi, dar fara sa ma folosesc de astrologie pot sa-ti spun ca probabil ati fost amandoi foarte tineri cand v-ati casatorit, iar odata cu trecerea timpului vine si maturizarea, iar de aici schimbarea fiecaruia. V-ati schimbat probabil in ritmuri diferite.

Post subject:
PostPosted: Thu Nov 02, 2006 8:13 pm 
Danielle, m-am uitat pe tema sotului tau si pe sinastria dintre voi si vreau sa-ti spun ce anume am constatat.
Pentru inceput astrograma sotului tau:
Image

Sotul tau este Scorpion cu ascendent in Capricorn, si este un tip charismatic, sigur pe el, as spune ca este o persoana care fascineaza, desi e un pic cam centrat pe propria persoana.
Este foarte sensibil (Luna in Rac), foarte senzual si pune mare accent pe senzualitate, passional (venus in Scorpion, si stelium in Scorpion), si cred ca ar putea face victime in randul sexului opus. Insa mereu va trece totul prin filtrul ratiunii. Stie exact ce trebuie sa faca in orice situatie pt ca are o mare capacitate de a ajunge in esenta si fondul problemelor (Mercur in Scorpion). Tinde spre pozitii inalte si are toate sansele sa-si atinga aspiratiile pt ca poseda reale calitati de lider, impune respect si este si constient de potentialul sau.

Insa lipsa planetelor retrograde (doar Chiron si NN), si prezenta NS in Capricorn si casa 1, reprezinta niste probleme destul de serioase in tema lui. Practic ar trebui sa renunte la egoism, sa fie tolerant in special in cuplu, pt ca realizarile lui in viata depind de aceste lucruri, si vor veni doar prin asocieri sau mariaj. Trebuie sa-si asume
afectivitatea familiala pt ca in vietile trecute a avut mari succese pe plan social neglijandu-si familia. Tendintele de conducator se mentin insa acum trebuie ajutat tocmai in acest sens, sa-si asume viata de cuplu.

Post subject:
PostPosted: Thu Nov 02, 2006 8:43 pm 
Sinastria dintre tine si sot:

Image

Planetele interioare sunt ale Deniellei, iar cele exterioare ale sotului.
El are nici mai mult nici mai putin decat 6 planete in casa 7 la tine. S-ar putea spune ca tu esti persoana de care el are nevoie pt uniune. Trebuie sa experimentati aceasta casatorie pt ca ambilor va este de folos, in principal pt reglarea datoriilor karmice. Pentru ca acolo sunt si Saturn si Pluton care fac interaspecte cam tensionate, deci conflictele pot fi prezente.

El are 2 planete + Asc in casa 9 la tine, adica te poate influenta la nivel spiritual si intelectual, cu alte cuvinte te ajuta sa evoluezi.

Pe de alta parte Soarele tau este in casa 1 la el--deci reusesti sa-l dinamizezi, sa-i insufli energie si sa-l faci sa se exprime mai bine.
Venusul tau este pesteNeptunul lui in casa 12 la el. Adica printr-o afectiune profunda reusesti sa-i trezesti tocmai emotiile care la el au nevoie de activare. Este clar o continuare a unei iubiri dintr-o alta viata, iar daca tu reusesti sa-i activezi sentimentele, vei beneficia de un mare ajutor din partea lui. Deci cred ca va puteti ajuta reciproc, insa inclin sa cred ca pentru rezolvare cheia e la tine, pt ca desi ambii aveti datorii karmice unul fata de altul, el totusi are mai mare nevoie de ajutorul tau.
De asemenea este important sa aveti o cariera comuna.
Iar despartirea aceasta de care spui, daca nu s-a produs inca definitiv, poate mai are sanse sa fie evitata. Oricum deciziile finale va apartin.

Page 1 of 1 [ 9 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]