It is currently Mon Jun 09, 2025 10:32 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: solicitare astrograma.. va rog mult
PostPosted: Mon Nov 27, 2006 10:38 am 

buna ziua tuturor.. am descoperit si eu astazi acest forum si as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie cate ceva despre astrograma mea, daca se poate .. data mea de nastere este 9.02.1987 iar ora 20:20 - 20:30 .. orice informatie mi-ar fi d3e folos, intrucat ma simt foarte nehotarata in viata si nu stiu in ce directie sa o apuc (o fi si din cauza varstei de 19 ani, dar cert este ca ma simt in "aer") ..multumesc mult

Profile Send private message  

Post subject:
PostPosted: Mon Nov 27, 2006 8:41 pm 

Unde te-ai nascut?

Post subject:
PostPosted: Mon Nov 27, 2006 9:34 pm 

m-am nascut in Bucuresti :)

Post subject:
PostPosted: Mon Nov 27, 2006 9:57 pm 

Image

Asta este astrograma deocamdata.

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 8:31 am 

Nehotararea ta are si o cauza- ai Mercur in Pesti, iar daca Ascendentul din Fecioara iti da atentie la detalii si perseverenta, Mercur poate sa aduca uneori haos, poate sa te faca sa te risipesti in detalii acolo unde nu e cazul. Si eu am Mercur in Pesti si una din lectiile pe care a trebuit sa le invat a fost obiectivitatea, detasarea. Ai Mercur bine aspectat, in sextil cu Venus si in trigon cu Pluto, aceste aspecte arata ca esti un om foarte interesant, stii sa te exprimi foarte bine, ai talent la scris, intuitie si in acelasi timp cuvantul are la tine o mare forta, esti o voce care se face auzita, care poate chiar transforma prin ceea ce spune.

Ca un sfat, incearca sa-ti alegi o meserie care sa aiba legatura cu arta, cu comunicarea, ceva unde sa beneficiezi de capacitatea pe care ti-o da Mercur de a empatiza cu ceilalti. Arta, ziaristica sau psihologia ar fi foarte potrivite pentru tine. Soarele in casa a V-a arata cert ca dispui de capacitati creatoare.

Luna in casa a X-a in Rac arata ca esti atrasa pentru viata publica, iar zona profesionala trebuie sa fie intr-un mediu confortabil, si numai acolo unde este nevoie de intuitia si de sensibilitatea ta si mai ales sa fie legata de comunicare (cu Luna trigon Mercur si Pluto eu cred ca vei avea o viata profesionala stralucita, ai chiar aspecte care indica popularitatea).
Ai Lilith in casa a X-a in conjunctie cu Luna, aici este si ispita, trebuie sa te feresti de orice colaborare cu persoane dubioase, pentru ca ai putea fi sanctionata in acest domeniu, in ciuda aspectelor bune.

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 1:34 pm 

multumesc mult de tot Marta .. mie mi-ar fi placut sa dau la scoala de aviatie, pentru a deveni insotitor de bord .. e si asta o arta, nu ? :lol:

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 3:34 pm 

Excelent, eu cred ca ai putea avea succes alegand o astfel de meserie.

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 3:48 pm 

ce bineee.. chiar ma intrebam daca ar fi o alegere potrivita ..multumesc muult muult de tot.. mi-ai facut ziua fericita
:)

Post subject:
PostPosted: Tue Nov 28, 2006 6:54 pm 

Cu placere. M-am uitat sa vad cum iti este aspectat patronul casei a IX-a, al drumurilor lungi. Patronul acesteia, Venus, face aspect bun cu Mercur din casa serviciului..desi face opozitie cu Luna din casa sociala si asta poate sa denote o anumita fragilitate emotionala, dar poate fi si un element declansator, bun (opozitia nu este in mod special negativa).. Venus iti face conjunctie si cu Neptun...esti foarte romantica si da, pentru tine aceasta meserie poate fi un fel de arta :) .
Marte in Berbec iti da si curaj....asa ca succes!

Post subject:
PostPosted: Wed Nov 29, 2006 12:56 pm 

multumesc multumesc :) .. in cazul in care voi ajunge insotitor de bord si vei avea zbor pe unadin cursele mele, promit ca vei fi un oaspete de seama si tratat ca atare :D

Post subject:
PostPosted: Thu Jan 25, 2007 10:08 pm 

astazi s-au afisat rezultatele pentru admiterea la scoala de aviatie .. am intrat !! :D

Post subject:
PostPosted: Fri Jan 26, 2007 10:02 am 

Ma bucur pentru tine si multa bafta! :D

Page 1 of 1 [ 12 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]